AD: Nederlander lichtgewond bij aanslag Brussel Airport

Een Nederlander is lichtgewond geraakt bij de aanslag op de Brusselse luchthaven Zaventem. Dat heeft een woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag laten weten. De Nederlander is behandeld in het ziekenhuis. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft geen aanwijzingen voor meer Nederlandse slachtoffers.
Lees het artikel op AD.nl: link

 

Er kwam een vlammenzee over ons heen en we vielen op de grond. Het werd donker en overal was stof

Getuige Hanneke van Oudheusden

Een woordvoerder van buitenlandse zaken wil niet bevestigen of het gaat om kinderfysiotherapeute Hanneke van Oudheusden uit Waalwijk. Zij raakte licht gewond tijdens de aanslag dinsdagochtend op vliegveld Zaventem. Ze stond in de rij van balie 11 om in te checken voor een vlucht met Delta Airlines naar New York (10.10 uur), samen met een vriendin. Ze is inmiddels opgehaald en op de terugweg naar Nederland. De schade blijft wonderwel beperkt tot verschroeide haren, brandwonden op de hand en een bloedneus.

—————————————

Het geeft me een geruststellend gevoel, dat je altijd weer op bekende ingrediënten kunt vertrouwen. Net als in Parijs in 2015, is er ook hier een fysiotherapeute aanwezig voor het geval iemand bij het wegrennen ergens over struikelt of zich anderszins bezeert.

ps. Er gaat in ieder geval wel een dinsdagochtend vlucht vanuit Zaventem naar JFK Airport in New York om 10.10h. vertrektijd (Delta Airlines). De bommen gingen af iets na 8.00h in Zaventem, als zij bij balie 11 staan voor het inchecken. Aangezien dit een internationale vlucht is, lijkt het me dat de dames nog nét op tijd zijn om in te checken (2 uur van tevoren). Dat deel van het verhaal klopt.  

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, hoax, international, Media and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to AD: Nederlander lichtgewond bij aanslag Brussel Airport

 1. Kritisch says:

  Heb jij eigenlijk wel een menselijke kant?

  • maudoortwijn says:

   Ja, daarom zet ik mij in tegen de realisatie van WO3 en tegen de misdaden gepleegd door staat tegen burgers. Jij?

  • “Ja, daarom zet ik mij in tegen de realisatie van WO3 en tegen de misdaden gepleegd door staat tegen burgers.”

   Denk niet dat je dat ooit nog gaat bereiken d.m.v. je vele aangiftes tegen dezelfde ‘keur’ slager die via zijn bedorven vlees dealers steeds meer autonomie over jouw goedertierenheid daar in dat keldertje tracht af te troggelen hoor Maud. In zoverre ga ik een stuk met je mee dat een zeer kleine minderheid vanwege ons grotere bewustzijn en daardoor tegenwerkende ontmaskering inderdaad steeds krampachtiger aan hun despotische ‘overmacht’ verplicht zijn te houden, maar om nu meteen zonder verdere onderbouwing op de hyper hoax toer te moeten overgaan doet in ieder geval wel weer wat van je hier zorgvuldig & eigenhandig gepropageerde ‘reputatie’ op intellectueel gebied vergaan..;

   “France recognizes Palestine, and we have ISIS attacking Paris rather than Israel. Belgium is next in line to recognize, and ISIS attacks Brussels rather than Tel Aviv–ON PURIM. Of course, we can all rest assured this is just a coincidence.” BRON

 2. Vogeltje wat zing je laat says:

  Maud, Bij iedere analyses van aanslagen heb jij je gelijk wel bewezen (toch bijna allemaal). Je moet wel oppassen dat je geen uitspraken doet voor je het bewijs binnen hebt. Eerst uitzoeken, dan pas een vermoeden uitspreken. De argwaan deel ik me je Ik kijk dan ook uit naar je site.

 3. O, deze Katholieken proberen de Joden weer de schuld te geven van de aanslag, zie ik in het commentaar van “✈+❙❚=✡”.

  Nou, de Katholieken zitten er achter. De Kardinaal van België was mogelijk al op de hoogte voordat de aanslag plaats vind. Moslims en Joden krijgen de schuld, of anders communisten zoals Marinus van der Lubbe.

  Ik zeg het maar even Maud, al weet ik dat toch niemand begrijpt wat ik zeg.
  Behalve ✈+❙❚=✡ misschien. Beetje raar dat je mij ooit verdacht van een stille te zijn Maud, als we zo’n verhaal voor een alternatieve doofpot hier zien.
  Ik weet in ieder geval wel wat ik zeg. Voordat die ISIS en AL Quaida verhalen begonnen, was de Rooms Katholieke IRA de enige terroristen cel in Europa. Dat is niet de reden dat ik weet dat ze erachter zitten, maar ik noem de IRA even omdat dit een duidelijk bewijs is voor wat ik zeg. En om erg blinde mensen er op te attenderen zijn dat er nogal duidelijke bewijzen zijn voor Rooms Katholiek terroristen die ze niet kunnen ontkennen. Al doen ze dat toch gewoon. Ik ken nog hele lijsten meer bewijzen, maar ik ga hier geen boek schrijven.

  Als je meer wil weten over deze aanslag, het meest op de hoogte zo die ik ken is Minister Frans Timmermans. Die werkte eerder mee aan de MH17 moorden. Het bewijs was nogal goed zichtbaar met wat die zei over een Teddybeer bij de toespraak. Die Teddybeer werd omhoog gehouden als een van de zaken die te vinden waren op de grond, maar het was geen plundering, zoals Frans Timmermans dat loog te zijn, voor de internationale pers.
  Katholieken, allemaal Katholieken.
  Die toespraak van Timmermans over de MH17 herkende ik als de typische stijl van Jezuïeten die preken in een kerkdienst. Frans Timmermans is een Jezuïet, de bewijzen daar voor zijn te overvloedig om te ontkennen. Dus komen daar de aanslagen vandaan, simpele historische realiteit.

  Je mag me best verdenken van zaken die niet zo zijn Maud, je mag best te dom wezen om te begrijpen wat ik zeg in dit commentaar, want ik weet hoe gevaarlijk die lui zijn. Je mag ook dit commentaar weglaten als je het te gevaarlijk vindt, maar ik hoop wel dat je begrijpt wat ik zeg hier.

  Ik protesteer tegen toelaten van commentaren die een zionistisch complot promoten.
  Ook Rob Scholte weet dat het zionisten complot een Hoax is.
  Ik heb afdoende informatie gegeven om dat complot te ontkrachten, en aan te tonen wie er belang hebben en investeren in dat bijgeloof, in eerdere commentaren. Joden zullen terecht je blog gaan mijden als je antizionistische commentaren toe laat en terecht, maar ik zag liever dat ze zich hier op hun gemak voelden en mee dachten, want er zitten veel slimme lui zitten.

  ✈+❙❚=†††
  9/11 was a papist job
  This Larry “pull it” Silverstein buying the WTC was mainstream propaganda

 4. 😎 says:

  Waarom steken sommige reageerders hier zoveel tijd in het weerleggen van Mauds verhalen als zij volgens deze zelfde reageerders toch knettergek is?
  Hoe gevaarlijk kan zij zijn voor jullie in haar eentje?

 5. Pingback: For those who call the Brussels Airport attacks a fake or a conspiracy of the government | Marcus Ampe's Space

 6. AW says:

  Ik wil geen hele bevolkingsgroepen wegzetten met vooroordelen en de onrust tussen groepen of etniciteit verder opstoken. Wel is het goed om na te gaan welke families/organisaties wereldmacht hebben en deze op een verkeerde manier gebruiken. Dat is wel degelijk gaande. Die terreuraanslagen komen ergens vandaan en niet alleen vanuit de moslimwereld.

  Duszzzzzz. Hier een video die dat deels goed laat zien, maar helaas weer praat over “de joden” enzo. Het is NOOIT 1 hele bevolkingsgroep, want ik heb ook al zoveel leuke moslims/joden/suries etc ontmoet, die net als jij en ik gewoon willen leven. Kinderen naar school. Fijn huis. Uitdaging op het werk. etc. Maar, toch deze video. Er zijn krachten bezig met wereldmacht en dat gaat mis.

  Dit wordt gedaan door een wereldelite, waar inderdaad ook Joodse families onderdeel van zijn.

 7. AW says:

  First we take Manhattan. Tja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.