Wie is dan die broer van Michiel Reuters?

DSCI1102Wie is de broer van Michiel Reuters?

Goede vraag. Ik weet het antwoord niet. Niemand heeft er een goed antwoord op. Ik weet niet eens hoe die van de voornaam heet.

 • In 1989/1990 zat hij op het VWO van het FRC te Raalte in de klas bij mijn 1 jaar oudere broer Han Oortwijn. Echter, ik kende hem niet en dus alleen van gezicht. In die tijd wist ik niet dat Michiel Reuters (klasgenoot) een broer had.
 • In 1990 ben ik een avond gestalkt in uitgaansgelegenheid Oostelaar. Achteraf gezien moet deze broer van Reuters daar achter hebben gezeten, waarbij meerdere mensen hem hebben gefaciliteerd. Dat is achteraf gezien. Destijds dacht ik niet dat iemand die bij mijn broer in de klas zat (want daarvan kende ik hem van gezicht), het in zijn hoofd zou halen een ruzie met mijn broer te riskeren (dat was een vechtersbaas).
 • Aldus, de oudere broer van Michiel Reuters. Die hebben we nu even opgezocht, althans, dat heb ik geprobeerd. Nergens te vinden. Dat is vreemd. Op schoolbank is er geen foto van hem van het FRC. Ook staat zijn naam niet vermeld.
 • Vóór Michiel Reuters naar het VWO te Raalte ging, zat hij op de lagere school Sint Bernadette in Heeten. Zijn ouders waren in die tijd nog niet gescheiden. Het vreemde is, dat de broer van Michiel Reuters online niet te vinden is op die school. Weet u waarom? Omdat deze broer niet op dezelfde lagere school zat. En niemand in mijn omgeving begreep goed waarom die broer elders op school zat. Sterker nog, het was niemand duidelijk wáár die broer dan op school zat.
 • Ook nu, jaren later, kan ik geen broer van Michiel Reuters vinden in de contactpersonen lijst van Michiel op facebook of Linkedin. Zit die ergens ondergedoken? Doet hij niet aan sociale media? Of is het gelopen zoals bij Frank Groten (die waren volgens mij vrienden, maar zeker ben ik er niet niet).

Ik heb in het voorjaar van 1991 de deur achter me dicht getrokken op het FRC, wetende dat ik wel toe was aan een volgende levensfase met nieuwe kansen. Hoe meer ik terugkijk, hoe meer ik besef dat allerlei types in Raalte niet wilden dat ik die kansen zou realiseren. Wat zegt dat over een land, als iemand als ik, zich met dat soort gajes moet bezighouden, omdat wij geen werkende justitie hebben? De communisten zijn hier aan de macht.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Free Maud, gang stalking, opleiding. Bookmark the permalink.

9 Responses to Wie is dan die broer van Michiel Reuters?

 1. 🍷 says:

  Bizar.. Misschien meldt hij zich wel hier?

 2. Jimmy de Pimmy says:

  Maud, als ik de laatste posts zo lees, dan weet je ondertussen een beetje wie er allemaal fout waren in de oorlog op het VWO. Maar je weet nog steeds niet helemaal hoe jij hier in godsnaam in verzeild bent geraakt. Kennelijk zijn al die lui trots geweest om mee te doen, maar niemand had de ballen om je gewoon te vertellen wat er gaande was. Ik geloof je, maar begrijpen doe ik het niet. Waar slaat dit op? Je hebt het over 1990.

  Soms hoor je van die verhalen van kinderen die vanaf hun jongste jeugd door de illuminati zijn voorbestemd. Die worden dan in hun vroege jeugd mishandeld en gehersenspoeld. Maar vanaf dat ze 18 jaar zijn, krijgen ze ineens alle kansen van de wereld want passen in de mal.

  Bij jou is alles andersom. Je was al volwassen en zorgde voor jezelf en ging op kamers om te studeren. Hoe kan je dan bedenken dat je dan nog brainwashers achter je kan aansturen. Stalken kan, blokkeren kan, maar 100% brainwashen kan natuurlijk niet. En dat is exact wat er gebeurd is. Wat hadden die gasten dan gedacht?

  • maudoortwijn says:

   Nee, ik weet niet wat er gebeurd is. Ik weet wel wie er fout zijn. Het zegt alles dat zij alleen hun bek dichthouden. Bedenk je, niemand van die gasten heeft ooit gezegd dat ik een stalking programma achter me aan had, terwijl ze wisten dat er een moordgolf op tippelaarsters in Groningen plaatsvond. Dan je bek houden! Dat zegt alles. En hoe het exact gegaan is, doet er niet toe. Medeplichtig aan de ergst denkbare misdaad.

 3. Jimmy de Pimmy says:

  Het is ook onmogelijk om al die jaren helemaal alleen te zijn. Die eenzaamheid maakt je al compleet wanhopig. Dan zie ik de foto;s van je kelder. Mijn god. Het is 2016. We zijn een rijk land. Onze intellectuele elite schuilt in kelders. Is het wel gezond qua condities in die kelder?

 4. Vogeltje wat zing je laat says:

  Onze intellectuele elite schuilt in kelders aan de Prinsengracht of komt om andere redenen niet aan het woord in de media. Ondertussen wordt het volk wijsgemaakt dat landverraders/oplichters als Theo van Gogh boegbeelden zijn van het vrije denken. Het zijn allemaal van die Oranjefans en AIVD-types die je op TV ziet afgewisseld met communisten verpakt in een nieuw jasje. Niks aan. Het is toch vreselijk allemaal. Wat doen we onszelf aan? (ik heb het niet over jou Maud)

 5. Deze intellectueel hier heeft al een moordaanslag overleefd, en kan een hele lijst noemen van intellectuelen die in Nederland vermoord zijn en vaak tamelijk jong waren.
  Dat is al 4 eeuwen zo in Nederland.

  En als je wil weten hoe die lui die geen onderzoek doen naar de achtergronden daar aan medeplichtig zijn, dan kan ik je de achtergronden van Johan de Witt geven. En natuurlijk Cornelis de Witt zijn broer. Ze werden vermoord door het volk, op basis van valse beschuldigingen die door pamfletten en infiltranten in de politiek verspreid werden door Nederland. Zo gevaarlijk is het om zo intelligent te zijn als Maud. Ik begrijp dat ze voorzichtig is. Kennen van de waarheid maakt gelukkig, dus dat komt wel goed.

  Alle intellectuelen in Nederland worden bespioneerd en gevolgd hun hele leven lang.
  En gemanipuleerd door ze weg te houden van kennis die significant is. Daar voor in de plaats worden bruikbare dwazen en geheime dienst infiltranten geplaatst. Onze intellectuelen worden opgeleid door personeel van een geheime dienst, en universitaire docenten die de waarheid vertellen over zaken die niet mogen lekken worden ontslagen of vermoord.

  Reuters, familie van het persagentschap aan de top?
  Ik betrapte, samen met mijn hond, ooit een infiltrant die een jongen van 14 jaar aan het volgen was, een jongen die officieel als hoogbegaafd werd aangeschreven.

  Dus het is geen onzin wat je verteld Maud, kinderen van het VWO worden zwaar bespioneerd in dit land, ik heb het zelf zien gebeuren als volwassene. En Johan de Witt was ook hoogbegaafd., een uitstekende raadspensionaris. Ik begrijp niet waarom Michiel de Ruyter toen Admiraal werd, want hij komt op mij niet over als slim, want het leger faalde indertijd volledig met haar geheime dienst plicht. Het korps mariniers werd uitgevonden door Johan de Witt, de voorloper ook van de Navy Seals.

  Gelyncht door het volk.
  En een spion die er achter zat, kon ik nog gemakkelijk opsporen ook in de historische achtergronden die ik vond op internet. Ben ze naam nu even kwijt, maar is toch al veel te laat. Want Koning Karel II van Engeland had belang bij die moord, motief voor die moord, de middelen voor die moord. Er zijn nog onderdelen van het lichaam te vinden van Johan de Witt in Nederlandse musea, wat een schande.

  Een volk dat niets leert van de geschiedenis, is gedoemd deze te herhalen.
  Ik ben het volk niet, maar gewoon een individu daar in.
  De moord op Johan de Witt zien we elke dag herhaald, als er weer iemand in het Al Quaida complot zien geloven.

 6. Jimmy de Pimmy says:

  Landverraders. Communisten. Gespuis. Vrouwenhaters. Mensenhaters.

 7. Jimmy de Pimmy says:

  Het zijn ook veel medische maffia families.
  Nellenstijn (Raalte). Komen die uit Amsterdam? In ZuidOost is een park.
  Klaas Jan (Nepal, pa)
  Kent (Nepal, pa en zelf)
  Sandra (China, pa)
  Henriette (dispuut, pa)
  Edward Groen (Bedrijfskunde? pa)
  Brinkman (Thuiszorg?)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.