Dit zal dan ook wel toeval heten: Birgit

Ik ken Katja niet. Ik ken Birgit niet. Ik ken Marijn niet. Ik ken Xander niet. Heb ze ook nooit gesproken. Dus laten we het maar weer toeval noemen. De band van Birgit.  

 • Katja Schuurman bezit al jaren een pand in de Lepelstraat, gelegen direct achter mijn woning. Zij kijkt direct naar binnen aan de achterzijde van mijn woning, tenminste, als ze er zou zijn. Overigens is ze in 2008 ook uitgenodigd geweest bij Boer & Croon om daar een praatje te houden. Dat was destijds mijn werkgever. Katja zit vuistdiep in de New World Order. Als ik Katja in Amsterdam zie, begroet ze me (alsof ze me kent), maar ik ken ‘r niet. Andersom weet zij wel wie ik ben.
 • Met Birgit heb ik nooit te maken gehad. In het jaar 2000, zaten Xander (gitaar) en Marijn (drum) met Birgit in haar band. Laten we dat dan ook maar toeval noemen. De familieband tussen Birgit en Katja Schuurman hoef ik neem ik aan niet aan te tonen?
 • Marijn van den B. In 1987 werd zijn vader burgemeester in Heino, mijn geboortedorp. Marijn zat daardoor ineens bij mij op school (FRC, HAVO), maar we hebben elkaar nooit gesproken. Ton van den Berg is van 1987-2001 burgemeester van Heino geweest. Dus reken maar dat hij van alles op de hoogte was. Die wist dus ook, dat ik sinds 1994 mijn ouders niet meer zag en liet mij desondanks in december 2000 nog in Bangkok tegen “de lamp” lopen. Benoemd door Beatrix. Zijn zoon mag dan leuk met Birgit en later Jan Akkerman in een band spelen. Overigens is die laatste toevallig weer ridder in de orde van Oranje-Nassau. Allemaal toeval natuurlijk.
 • Xander ken ik ook niet. Nooit gezien ook. Hij kent Florent P (ex-collega van mij) wel goed. Zij organiseerden zogezegd feestjes samen. Ik heb geen idee wat voor feestjes dat waren.

Het is allemaal één foute kliek. Zij doen alles om beroemd te worden.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Heino, Media, regio Amsterdam and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

32 Responses to Dit zal dan ook wel toeval heten: Birgit

 1. Maruja says:

  Wat een toestand…..😒

  Maar idd, waarom eigenlijk, waarom jij?
  🤔

  • maudoortwijn says:

   Omdat de achterlijken regeren. En achterlijke mensen kunnen zichzelf alleen bewijzen door hetgeen ze kapot maken (van iets opbouwen hebben ze geen kaas gegeten). Geen enkel managementinzicht en meer macht dan ze aankunnen. Dat trekt een spoor van vernieling en dat is dan status voor ze. Ze zouden een Rembrandt gebruiken om hun kont af te vegen, puur om te laten zien hoeveel smaak ze wel niet hebben. Een normaal mens ziet het als gebrek aan smaak en wijsheid, maar zij niet.

 2. Jimmy is Back says:

  Kop op. Je leeft nog. Dat is niet iedereen gegund. Ooit komt er weer zonneschijn. Hoe is je tuin vandaag de dag? 🙂

 3. Johan Veenstra says:

  Het valt me op dat er nogal vaak mannen van de groenvoorziening bij mij in de straat zijn en als ik dan op visite ga bij een kennis die ook in de straat woont, staan ze daar precies op het moment dat ik daar naar binnen ga en ze staan weer voor mijn huis als ik weer thuis ben. Volgens mijn familie is het allemaal toeval en zijn ze daar gewoon aan het werk maar je zou denken dat ze in 1 dag wel klaar zijn met een paar stukjes struikgewas zeker als ze met zeker drie personen aan het werk zijn. Maar nee hoor, ze staan er zo een hele week.

  Waarom ik dit vertel? Nou ik vroeg me af of jij die ervaring ook hebt met mensen van de groenvoorziening/gemeentewerkers bij jou in de straat.

  • maudoortwijn says:

   Ik weet dat ze mensen van de groenvoorziening inzetten voor surveillance. Daar zijn ze open over. Heeft zelfs in de krant gestaan (zie elders op mijn blog over plantsoenmedewerkers). In mijn geval gebeurt dat echter niet, waarschijnlijk omdat er al surveillanceposten zijn en dan zijn straatwerkers niet zo nodig.

 4. Belo says:

  Als ze mijn wijf was geweest, had ik r afgemaakt. Vier kinderen die altijd in die zaak werkten en die door ma zo gesaboteerd worden. Slecht kreng dat het is. Al die lui die hieraan meegewerkt hebben zijn even schuldig. Het is de pa van Brinkman uit Heeten geweest -dat weet jij dan niet Maud, maar die kende weer iemand van je werk ofzo- en die Brinkman pa kende jou niet eens.

  Dit verdient niemand, maar jij echt niet. Jij deed alles perfect, gewoon perfect. Je was hardwerkend en lief en mooi. Die ma van je was gek dat wisten we allemaal. Dom en gek. Ma flodder was het. Je moeder kwam bij Brinkman langs zonder dat je het wist. Wat voor docenten en ouders ben je dan, als je Maud niks zegt? Je was de verstandigste van de hele Oortwijn zooi.

  Die pa en ma van Brinkman hebben hun zoon ook behoorlijk in de ellende gezet. Hij wist echt wel hoe vies het spel gespeeld wordt. Dat doe je een kind niet aan. Die jongen was verliefd op je en het was meer dan wat kalverliefde op de zaterdagavond. Het hele verhaal slaat helemaal nergens op. Iedereen is beschadigd geraakt, iedereen. Alleen de echt slechten niet.

  Volgens mij heeft de zus van Brinkman ook nog een rol gespeeld, want die was weer psycholoog ofzo. Dan geloof je een moeder blind als die vuil spuit, want dat is wat je wilt.

  • maudoortwijn says:

   Belo,
   Kom jij uit Heino of Raalte of Heeten?
   Kun je me meer bronnen geven?
   Hoe heten de mensen exact die jij noemt? (voor en achternaam)

  • Maruja says:

   Nu krijg je zo maar steun uit onverwachte(?) hoek Maud! top!

  • 🍷 says:

   Belo is met de noorderzon vertrokken. Helemaal geen steun dus. Ik noem het mind fucking…
   Of ga je het nog een keertje onderbouwen Belo?

  • maudoortwijn says:

   Ik ben blij met iedere reactie tot ik zeker weet dat het mis is. De uitnodiging staat open.

  • The Brewer says:

   Bowling, bowling, bowling
   Rolling, rolling, rolling

 5. KasKaas says:

  Als je TV kijkt dan kijk je gajes. Het is allemaal foute boel daar in Hilversum en Amsterdam.
  Zieke mensen zonder iets te laten zien.

 6. Kaskaas says:

  Er is ook zon meisje gevonden na een feestje in de vijver bij de pastoor enkele jaren geleden. Daar had ik ook een raar gevoel bij. Heb je daar wel eens in gekeken?

 7. The Brewer says:

  0605 🙂

  • maudoortwijn says:

   Dat is een film van Theo van Gogh over Pim’s moord op 0605.

   Het heeft alleen niets te maken met Milica van Doorn, want die was op 7 juni 1992 dood gestoken in Zaandam. Ze werd gevonden in een vijver in Zaandam vlakbij de RK kerk.

  • Kaskaas says:

   06 05 is Pim Fortuyn, die is in Hilversum vermoord.

 8. 🍷 says:

  Ok bedankt Maud. Brewer houd van raadsels. Niet iedereen is compleet op de hoogte van alles.

  • maudoortwijn says:

   Brewer is 100% zeker een trol, van Belo weet ik het nog niet.

  • 🍷 says:

   Lijkt me meer dan een trol…
   Kan een van je ‘uitverkoren’ buren zijn.

  • maudoortwijn says:

   Ja, hij is van teveel op de hoogte. Ik accepteer zijn comments om juist dat aan mijn lezers te laten zien ook.

 9. 🍷 says:

  Ik snap dat je blij word van zulke reacties. Ik was heel even oprecht blij voor jou.
  Maar begin nu toch wel te twijfelen….

 10. 🍷 says:

  Dank je Kaskaas 😊

 11. Johan Veenstra says:

  Katja Schuurman die ook al eens de “moord” op Theo van Gogh “onderzocht” voor BNN, schreef tien jaar na de “dood” van Theo van Gogh over zijn seksuele escapades, ze waren blijkbaar zulke goeie vrienden dat hij haar dit allemaal toevertrouwde zoals de seks met vele vrouwen onder wie prostituees (quote): “Begrijp je de aantrekkingskracht die hij op vrouwen had?

  ‘Als jongen was hij best aantrekkelijk. Nog helemaal niet dik. Dat jongensachtige had hij nog steeds over zich. In combinatie met zijn bravoure maakte dat hem voor veel vrouwen aantrekkelijk. Overigens waren zijn vriendinnen geen 18-jarige wulpse modellen, hoor. Integendeel. Hij had een bijzondere smaak. Veel van die vrouwen waren blij dat ze ook eens seks hadden, haha. Volgens zijn eigen zeggen kon hij goed likken. Hij gaf daar graag hoog over op; zelfs prostituees belden bij hem thuis aan, smekend of hij ze alsjeblieft nog een keer oraal wilde bevredigen.'”
  Bron: http://www.volkskrant.nl/magazine/over-theo~a3779052/

 12. Johan Veenstra says:

  Verder had de echtgenoot van Katja Schuurman (Thijs Römer) – en daarmee ook de zwager van Birgit Schuurman – die inmiddels haar ex-man is, een hoofdrol in de film 06/05 (de film van Theo van Gogh over de moord op Pim Fortuyn) die hierboven ook werd aangehaald. Het personage Jim dat gespeeld werd door Thijs Römer was fotograaf en had belastende foto’s gemaakt van de moord op Pim Fortuyn bij het Mediapark en kreeg daardoor de AIVD achter zich aan. @Maud, Beetje parallel met jouw verhaal in Bangkok.

  • Johan Veenstra says:

   @Maud, misschien interessant die film nog eens gratis te bekijken via youtube:

  • maudoortwijn says:

   Het verhaal van de film is niet hoe het gegaan is. Dit is wat de AIVD wil dat complotdenkers geloven… Ik heb de film 2x gezien.

  • maudoortwijn says:

   Ik ben ondertussen behoorlijk Theo-moe. We worden ermee dood gegooid en die gast is een oplichter, cest ca.

  • maudoortwijn says:

   Nou, met het grote verschil dat ik van geen foto’s wist. De geheime diensten hadden een vriendin van me aangezet foto’s te maken. Die vertelde mij dat niet, hoewel ik letterlijk alles deed om ons veilig uit Thailand te laten vertrekken. Ik wist van geen foto’s. De AIVD juist wel!

 13. HET_SYSTEEM says:

  Ik begrijp wel dat Katja Schuurman je kent.
  Laatst kwam ik ook iemand tegen hier in Den Bosch die jou kent, je naam verschijnt ook op kleine affiches van mensen die proberen het volk te helpen informeren.

  Je bent nu eenmaal een bekende Nederlander Maud.

  Misschien niet zo bekend als Katja Schuurman, maar je foto is te vinden op internet, je staat ook op een Youtube video, veel mensen kunnen je herkennen. Katja Schuurman heeft wat producties gemaakt over vermeend onderzoek achter samenzweringen, met wat inderdaad wat de AIVD wil dat de mensen hier denken, dus ze zal gemakkelijk je naam en afbeeldingen vinden op internet uit interesse voor dergelijk materiaal.

  Die Brewer een gevaarlijke kerel inderdaad, hij bedreigde ook je gasten.
  Je hebt gelijk te laten zien waar hij nu nog mee weg komt, iedereen kan zien hoe gevaarlijk die gast was.

  ✈+❙❚=†††

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.