Indirecte communicatie is achteraf een steek onder water, maar geen bewijs

Het is an sich geen hard bewijs, maar opnieuw een sterke aanwijzing dat Willem-Jan Brinkman (VWO) wél wist dat ik gevolgd werd door agenten op Antarctica. Achteraf kan ik aantonen, dat dezelfde agent die ik in 1998 tegenkwam op de Everest trekking, ook aanwezig was in 2009 op Antarctica. Ze volgden me namelijk sinds 1998 (!) letterlijk overal, maar juist op locaties waar weinig mensen zijn, valt dat op.

Op 15 december stuurde ik nietsvermoedend een nieuwsbrief uit naar mijn hotmail contactenlijst (zie hieronder), om mijn expeditie naar Antarctica aan te kondigen. Ik kreeg een reactie terug van Willem-Jan Brinkman, waarin hij opmerkt dat de Zuidpool naar zijn idee net zo gevaarlijk is als de Everest regio. Omdat ik in 2008 nog niet begrepen had dat de mannen op Everest in 1998 geheim agenten waren geweest, nam ik de e-mail niet zo serieus.

Als je (zoals ik destijds nog) geen idee hebt dat er een wereldwijd stalking programma tegen je loopt, heb je juist zin om op vakantie te gaan en voor wat betreft “het gedoe” in Nederland alles even “de boel de boel te laten”. Ik wist van niets. Brinkman wist het wel, maar maakt slechts een halve waarschuwende opmerking, op basis waarvan een rechter hem niet zal veroordelen. Daar heb ik dus helemaal niets aan. Fraai! Dit soort indirecte communicatie werkt alleen, als je beide op dezelfde pagina bent. Dat zijn we niet. Daarom is het slechts een steek onder water achteraf. U wordt bedankt voor niets.

———————————————–

From: Maud Oortwijn
Sent: maandag 15 december 2008 18:23
To: all
Subject: Twee uitdagingen op Antarctica

NIEUWSBRIEF

Twee uitdagingen op Antarctica

Op 2 januari 2009 zal ik vanuit Punta Arenas in Chili beginnen aan mijn reis naar Antarctica. Het behelst een tocht naar het uiterste puntje van de Zuidpool en vervolgens een beklimming van de hoogste berg van Antarctica, de Mount Vinson (5140m). Als alles goed gaat wordt ik hiermee de tweede Nederlandse vrouw die de Zuidpool lopend bereikt (ik smokkel wel wat, want ik loop alleen vanaf de 89ebreedtegraad) en de derde Nederlandse vrouw die Mount Vinson beklimt.

In Punta Arenas wordt een vlucht genomen naar Patriot Hills, waarvandaan alle expedities op Antarctica vertrekken. Vanuit Patriot Hills wordt gevlogen naar de 89e breedtegraad, om van hieruit de “laatste breedtegraad” te lopen. Halverwege januari 2009 zal naar verwachting de Zuidpool bereikt worden. Uiteraard, alles afhankelijk van weerscondities en andere mogelijke tegenvallers. Ik heb echter goede moed.

De tweede helft van januari willen wij de Mount Vinson beklimmen. Deze berg staat bekend als technisch niet zeer moeilijk, maar door de extreme condities een niet te onderschatten uitdaging. De zuurstofarme lucht in combinatie met de zware inspanningen én de weerscondities zorgen ervoor dat het ondermeer lastig is een optimale lichaamstemperatuur te houden (ik ben erg blij met de sponsoring van kledingmerk Icebreaker). Als alles goed gaat, kan ergens in de derde week van januari 2009 vanaf de top van Mount Vinson van een uniek uitzicht genoten worden.

Op dit moment worden de laatste euro’s bij elkaar gelegd om extra equipment te kopen. Daarnaast ben ik bezig met de training om een zware slee te kunnen trekken. Gelukkig word ik goed begeleid door de expeditieleider en de locale Amsterdamse bergsportwinkels. Hopelijk zijn de weergoden mij net zo goed gezind. Dit is iets waar ik van gedroomd heb sinds ik op mijn 18e hoorde dat er op de Zuidpool zoiets bestaat als Queen Maud Land. Queen Maud Land zelf ga ik niet meemaken, maar ik zal er wel vanuit het vliegtuig op uitkijken.

Ik wens iedereen een hele fijne feestdagen en een lang bewaarde droom die uitkomt in 2009.

Maud

————————————-

Subject: RE: Twee uitdagingen op Antarctica
Date: Mon, 15 Dec 2008 18:27:07 +0100
From: Brinkman.Willem-Jan@kpmg.nl
To: maud_oortwijn

wauw, ik vond je al behoorlijk stoer maar dit slaat alles! Heel erg veel succes gewenst, enne… wel een beetje voorzichtig svp (ik heb ooit twee boekjes gelezen over Mount everest en de zuidpool en klonk allebei best gevaarlijk)
 
Willem

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Bangkok, Groningen, Heino, Nepal and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Indirecte communicatie is achteraf een steek onder water, maar geen bewijs

 1. 🍷 says:

  Hmm, ja met dit commentaar kon je alle kanten op; op het eerste gezicht gewoon een vriendschappelijk bewonderend mailtje.
  Zou zeker een dubbele bodem kunnen hebben.
  Vreselijk om niet meer onbevangen te kunnen leven.

 2. 🍷 says:

  Is dit dan volgens jou de Brinkman die Belo noemt?

 3. HET_SYSTEEM says:

  Dus de Aarde is niet plat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.