Besef, observatie maakt van een subject een object

27b8df74ed1a43abf9baa2004f102bbbDat is academische taal voor het simpele feit, dat het registreren en volgen van mensen, hen al een stukje kleiner maakt in het leven. De surveillant cq. onderzoeker zal namelijk beoordelen. Die beoordelingen gaan een eigen leven leiden. Er wordt gepraat over de “te onderzoeken mensen” achter hun rug om, alsof het kleine kinderen zijn. De onderzoeker weet alles beter. De partij die beoordeeld wordt, is gereduceerd tot “een studieobject”.

 • Bekijk de film Das Leben der Anderen.
 • Zoek uit wat er gebeurd is ten tijde van de USA communistenjacht in de jaren 1950s.
 • Het Koningshuis hamert op eigen privacy, maar luistert zelf iedereen af. Waarom?

De omgeving kijkt anders naar iemand die onder surveillance staat. Als je omsingeld bent, word je buitengesloten. Dat krijg je, als je de mindere mensen teveel macht geeft. Gezonde mensen hebben niet de behoefte om zich het leven van een ander eigen te maken. Dat doe je alleen, als je niet genoeg hebt aan jezelf. Daarmee maak je veel stuk.

Wat niet kan, is Mind Control. Het bestaat gewoonweg niet. Je kan iemands vrije wil niet overnemen, hoezeer je ook stalkt of hoeveel je ook iemand monitort. Nooit kan je in iemands hoofd kijken. Wel kan je veel kapot maken. Je kan de mogelijkheden die iemand heeft beperken tot op het niveau, dat diegene (tijdelijk) weinig levenskracht meer heeft of weinig opties heeft om uit te kiezen. Klemgezet. U kent de foto’s van levenloze gezichtsuitdrukkingen van gevangenen in concentratiekampen. Je kan een leven afbreken. Wat ook kan, is iemand zo zwaar drogeren, dat deze reageert op commando’s zoals bij slaapwandelen. Een target is -wanneer zwaar gedrogeerd- niet veel meer dan een comapatiënt. In sommige subculturen wordt dat amusant gevonden. Jimmy Saville deed het zelfs met lijken. Het gaat dus om daders met dat niveau.

Wat nooit kan, is van iemand in de kracht van diens leven, diens eigen volledige capaciteiten benutten … en 100% sturen. Nooit. Het is algemeen bekend, dat de arbeidsproductiviteit in werkkampen lager is (WO2, USSR), dan van betaalde vrije arbeid, ook al is er het altijd aanwezige dreigement van geweld in het eerste geval. De mens presteert simpelweg minder in gevangenschap, ook al wil de “nep-elite” graag dromen van volledige macht én economisch gewin. Volledige controle proberen te krijgen, is verlies van hetgeen waarom het gaat: talent met spirit.

“Ze” hebben nooit begrepen waarom ik niet naar hen luisterde. Ze snapten me niet. Alles hebben ze geprobeerd om in mijn hoofd te kijken, maar dat lukte hen niet. Wél hebben ze mijn leven kapot gemaakt en mij veel leed berokkend. Dat is onherstelbare schade aan mij als persoon en aan de economie als geheel. Je offert talent op, voor de verachterlijking van de samenleving.

Gang stalking drijft je tot wanhoop, dat geef ik toe. En langdurige wanhoop maakt dat je je anders gedraagt dan normaal. Maar geloof me: ze kunnen geen gedachten lezen. Mind control is aldus een utopie waar de nep-elite van droomt. Die droom moet maar eens gestopt worden, want het is ziekmakend. De daders worden notabene op heldenschilden gehesen, maar ik zie hen slechts als “useless eaters”.  Maatschappelijk gezien richten zij alleen schade aan. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in gang stalking, Groningen, NWO, Privacy, Vrijmetselaars, WO2. Bookmark the permalink.

5 Responses to Besef, observatie maakt van een subject een object

 1. Vrees dat jij altijd wel meer een object van je eigengebakken zelf vervullende paranoïde dan wel nat voorgestelde nachtmerries zal blijven hoor Maud. Uiteraard wil/blijf je al dan niet bewust in je verdere ‘loopbaan’ beperkt worden door je Assepoester syndroom, maar zolang jij zelfs goedbedoelende lieden zoals ik als hitsige stalkers doet voorkomen, beraad mijn onbaatzuchtige belang zich momenteel wel degelijk op collaborerende samenspanningen met veel van je op bloed uit zijnde ‘koninklijke’ belagers!

  • maudoortwijn says:

   Edwin is onderdeel van de geheime kliekjes in Nederland. Hij is minder tegengewerkt dan ik en hij mag continue op TV. Als je in de media komt, dan hoor je in dat systeem. Zo simpel is het.

  • ✈+❙❚=✡ says:

   “Hij is minder tegengewerkt dan ik en hij mag continue op TV.”

   Weet jij wat het ‘probleem’ met jou is Maud? Een ieder die zonder bijbedoelingen tracht om jou uit die bedompte situatie daar in dat keldertje van je te krijgen, wordt alleen omdat er afgeschermd wordt opgebeld gewoonweg niet meer te woord gestaan! Ik bedoel, hoe anders wil jij met de buitenwereld in samenwerking effectief ten strijde trekken tegen al je achtervolgende obstructie dan? Het feit dat ik afgeschermd toenadering zocht was hem meer gelegen in mijn terecht opgewekte wantrouwen na afloop van je oproep aan goedgelovige ‘volgers’ om bij de reclassering stampij te gaan maken omtrent je oproep tot binnenste buiten kering. Dat kan vandaag aan de dag toch echt hier in de randstad niet meer hoor lieve ‘schat’. Dat is hetzelfde als mijn vele actief ondersteunende aanhang naar deze bolderkarclown doorverwijzen vanwege hoogoplopende holohoax stress!!!

  • maudoortwijn says:

   Je geeft toe dat je weet dat ik recent enkele “onbekend” oproepen kreeg en deze niet beantwoordde? Joh. Ik kan dat bevestigen. Erkenning. De laatste keer dat er gebeld werd, was ik overigens slechts te laat met opnemen hoor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.