Wie hebben er tot dusver ontkend?

Al ruim drie jaar publiceer ik namen, bewijzen en beschuldigingen aan het adres van mensen die niet alleen een advocaat kunnen betalen, maar waarschijnlijk wel wat afgestudeerden in de Rechten in de eigen kennissenkring hebben. U vraagt zich natuurlijk al jaren af hoeveel klachten ik krijg, direct of via een advocaat. Daar kan ik kort over zijn.

Via een advocaat:

 • Geen.

Een ontkenning via e-mail met verzoek een blog te verwijderen:

 • Carla Bastiaansen. (niets meer van gehoord)
 • Sander Ketelaar. (niets meer van gehoord)

Dat zijn de enige mensen die ooit aangegeven niet blij te zijn met de tekst over hen op mijn website. Ze waren bang voor een negatieve impact op hun loopbaan.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, AIVD, Amsterdam, Bangkok, Free Maud, Maatschappij, Maud Oortwijn and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Wie hebben er tot dusver ontkend?

 1. Vogeltje wat zing je laat says:

  I hardly ever read how the “war against women” is part of the same global agenda. So they want cultural diversity, cause it is a way to control the world. Easy to push money around. Easy to start terror anywhere in the world. Unify men worldwide with different backgrounds, by offering them voilence against women without legal consequences. Of all the demographic groups in the world, women in Western countries are loosing more then anyone else.

 2. “Dat zijn de enige mensen die ooit aangegeven hebben het niet eens te zijn met de tekst over hen op mijn website. Ze waren bang voor een negatieve impact op hun loopbaan.”

  Volgens mij zijn jou aanvaringen met ‘justitie’ dan ook niet alleen gerelateerd aan particuliere sommaties omtrent het al dan niet moeten verwijderen van onjuiste en aan smaad gerelateerde gegevens hoor Maud. Het systeem heeft er tevens absoluut de schurft aan dat systeem belasteraars zoals jij via decimeters dikke BVH dossiers al decennia lang landelijk een ellenlange remspoor van deze hyper aangifte hysterie achter jullie om de aandacht schreeuwende aanstellerij aanslepen. Jij moest eens weten hoe nerveus er over jou relnichterige antecedenten bij zowel het plaatselijke politiebureau als je vereniging van huiseigenaren daaromtrent wordt gepanikeerd! (o.a. waardevermindering van duurbetaalde objecten e.d.) Daar lusten zelfs de honden uiteraard geen brood van, en wees er maar gerust van overtuigd dat ik werkelijk nooit ook maar in de verste verte een vriend van hoerstitie ben geweest! En aan Jimmy zou ik vooral willen aanraden maar gerust weg te blijven want verbazing heerst slechts daar waar via geselecteerd/vrijwillige ‘onwetendheid’ met de goedgelovigheid van een iedere gehersenspoelde altijd door geslepen diensten gewillig aan de haal zal worden gegaan..;

  “Masonry is based on Judaism. Eliminate the teachings of Judaism from the Masonic ritual and what is left? The spirit of Freemasonry is the spirit of Judaism in its most fundamental beliefs; it is its ideas, its language, it is mostly its organization, the hopes which enlighten and support Israel. It’s crowning will be that wonderful prayer house of which Jerusalem will be the triumphal centre and symbol.” THE JEWISH TRIBUNE, New York, Oct. 28, 1927, Cheshvan 2, 5688, Vol. 91, No. 18:

 3. Johan Veenstra says:

  Ondertussen word je genoemd, samen met Micha Kat en Anton Teuben (niburu) door de website VICE omtrent geestelijke gezondheidszorg. Ze zijn weer bezig het publiek te framen (is artikel van eind februari): https://www.vice.com/nl/read/hebben-mensen-die-in-complotten-geloven-een-psychische-stoornis23

 4. Ik wil in ieder geval wel een klacht indienen hier tegen dat commentaar van ☛●☜☻☞●☚

  Vrijmetselarij is niet opgezet door Joden. Er zijn wel Joden die lid zijn, maar er zijn meer Moslims en apostate Protestanten die lid zijn. De rites van de Vrijmetselarij zijn ontworpen door de Jezuïeten, maar Katholieken mochten daar tot een eeuw geleden geen lid worden. In praktijk echter zijn de meeste Katholieke Kardinalen lid van een loge. Aldus hun eigen bronnen, zijn de Vrijmetselaars begonnen als bouwvakkers en architecten van roomse Kathedralen, maar gezien de periode van 500 jaar geleden voor dat verhaal heb ik er mijn twijfels over in hoeverre dat waar is. Vrijmetselarij is een onderdeel van een geheime dienst om protestantisme te infiltreren, op veel plaatsten in protestantse gebieden zijn bijna alle predikanten lid van de Vrijmetselarij.

  De klacht hier, is het afschuiven van de schuld op de Joden.
  Dit is het promoten van een Nazi doctrine. In de Jaren dertig in Duitsland werd de Joden de schuld gegeven van het Verdrag van Versailles. Dat Joden de schuld zouden hebben voor dat verdrag is niet alleen tamelijk absurd, de werkelijke daders gaan vrij uit door zo’n valse beschuldigen, de Joden werden voor een erg groot deel vermoord door deze valse beschuldiging. De meeste joden die ik ken zijn aanmerkelijk minder met samenzweringen bezig dan niet-Joden, en dan bedoel ik niet het onderzoeken er van, maar het uitvoeren er van. Joden zijn vooral bezig met proberen te overleven tegen de volgende moordaanslagen. Het oproepen tot Jodenhaat door ☛●☜☻☞●☚ brengt mensen in levensgevaar. Ik wil die ☛●☜☻☞●☚ opgespoord en achter de tralies of anderszins beboet voor deze misdadige aanzet tot genocide op onschuldige lieden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.