REBLOG WK: Nespresso wordt een plaag

Schermafbeelding-2016-01-26-om-14.26.44-e1453814924893 26 jan 2016Welingelichte Kringen: De gemeente Hamburg heeft het gebruik van Koffie-cupjes al verboden. In gemeentegebouwen mag geen Nespresso  worden gebruikt of soortgelijke koffie die komt uit cupjes waar 6 gram koffie wordt vergezeld van 3 gram verpakking.

En niet zomaar verpakking; het is een moeilijke mix van plastic, aluminium, koffiedrek en andere materialen, waar met scheiding niet zoveel mee valt te beginnen. Nespresso doet wel alsof de cupjes, door ze in te leveren, weer heel goed worden hergebruikt, maar dat valt tegen. Hoeveel cupjes Nespresso inzamelt wil het bedrijf niet zeggen. Wat de effectiviteit is van het recyclen evenmin.

De verantwoordelijke Hamburgse wethouder: “Het is een signaal, dat we stellen. Met ons geld komen die cupjes er niet meer in. Want ze zijn erg slecht.”

In west-europa gaat jaarlijks voor 6 miljard aan koffie in verpakkingen voor 1 kopje over de toonbank; dat is een derde van alle koffie. En terwijl het gewone koffiegebruik stijgt met minder dan 2 procent, loopt dat van cupjes op met 9 procent.

En wij moeten ons druk maken om (en betalen voor) plastic tasjes voor de boodschappen. Ondertussen verpakken voedselproducten producten steeds meer, om zo de perceptie van luxe (en hogere prijzen) te verdedigen. De beste koffie is nog steeds een bakje filterkoffie.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, George Clooney, NWO. Bookmark the permalink.

2 Responses to REBLOG WK: Nespresso wordt een plaag

  1. Pingback: Eindtijdberichten en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  2. Om dit aan de straatstenen te ‘moeten’ slijten zou ik ter besparing ook veel liever met half vergane jutte willen werken Maud. Weet je wat het namelijk met subliminale conditionering is? Als het beoogde doel eenmaal bereikt is stroomt bij velen v/h vrouwelijke geslacht vaak hun hormonenhuishouden per abuis over, waardoor de gullible suckers die daarbij als zakkenvullende ‘dubbelgangers’ worden betrapt bij lieden zoals jij een ontembare aangiftegeilheid gepaard gaande met allerlei stalkende foto$hop hoax vernederingen op gang doen komen. In niemands belang dunkt mij..;

    PS: ☏Like♥you✿too♡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.