Han Oortwijn, woonachtig nabij het paleis op De Dam

260px-Berckheyde_-_Het_stadhuis_op_de_Dam_te_Amsterdam_(1673)De huizen rondom het paleis op De Dam, worden veelal in de verhuur en/of eigendom gehouden van ambtenaren en andere Koningsgezinden. In feite wordt dat deel van de binnenstad bezaaid met geheim agenten, vrijmetselaars en dat type volk. Vastgoed. Het zegt veel.

Han Oortwijn kocht meer dan 15 jaar geleden (ben ik nu achter) een woning aan de Singel in Amsterdam. Deze woning is gelegen ter hoogte van De Dam. Een steenworp afstand van het paleis dus. Han Oortwijn, mijn broer, zie ik al niet meer sinds 1994. Tussen 1991 en 1994 zag ik hem slechts incidenteel. Wij studeerden beide in Groningen, maar zagen elkaar amper, omdat ik hem nogal disrespectvol vond. Hij was erg vaak beledigend naar vrouwen en dat zag hij dan zelf als humor. Dat wil je niet in je omgeving.

Nadat Han Oortwijn vertrokken is bij KPMG, startte hij met enkele partners adviesbureau Atlas. Het toeval wil, dat dit adviesbureau gevestigd is aan de Weteringschans in Amsterdam. Dat is precies waar prins Bernard junior (studeerde ook Economie in Groningen) zijn pandje kocht. Opnieuw buren.

Ook in de studententijd was dit zo. Mijn broers hadden (na bankgarantie van mijn vader) een woning gekocht aan het begin van de Tuinbouwstraat in Groningen. Dat is direct om de hoek bij het Noorderstation. Prins Bernard en prins Maurits woonden aan de Noorderstationstraat, op slechts een steenworp afstand. Ik dacht dat dit destijds toeval was. Maar het bovenstaande is natuurlijk niet allemaal toeval.

  • Het Loo in Apeldoorn is dichtbij Deventer, wat niet ver van Heeten is (VWO).
  • Han Oortwijn woonde in Groningen om de hoek bij Maurits en Bernard jr. 
  • Han Oortwijn studeerde net als Maurits en Bernard jr ook Economie in Groningen.
  • Han Oortwijn kocht enkele jaren later een huis aan de Singel in Amsterdam (paleis). 
  • Han Oortwijn startte bureau Atlas in Amsterdam, wat óók weer naast Bernard jr zit. 

Dat kan niet alles toeval zijn. Han begeeft zich sinds 1990 dus vlakbij de prinsjes, zowel qua werksituatie als woonsituatie. Overigens is Floris van Vollenhoven pas bij KPMG gaan werken, een jaar nadat Han er weg was, dus dat is geen overlap. Ikzelf heb de prinsjes nooit gezien, behalve die ene keer op 6 december 2000 in Bangkok. In Groningen had ik geen enkele interesse in de prinsjes en wist niet eens wat ze deden. Omgekeerd was dat kennelijk anders, achteraf gezien.

Denk ik dat mijn broer zijn carrière mede te danken heeft aan de Oranjes? Nee, absoluut niet. Het verschil is de schade die mij is aangedaan. De Oranjes helpen hun “hulpjes” niet. Zij parasiteren op (bange meelopers) en vernietigen talent (in mijn geval). Niemand wint.

Het zegt veel, als iemand hier telkens omheen hangt. Zelfs kritiek geven op het Oranje-kliekje zie ik als beneden mijn niveau. Zelfs als ik dit zou winnen, verlies ik alleen maar.  Helaas heb ik geen keus. Iedere andere tijdsbesteding is beter, maar ik heb helaas geen keus. 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Heino, Koningshuis, opleiding, regio Amsterdam, regio Noord, Vrijmetselaars, Waarheidscommissie, WO2 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Han Oortwijn, woonachtig nabij het paleis op De Dam

  1. MV says:

    Van Han weet ik nog dat hij altijd heel schreeuwerig was, maar verder was het geen slechte vent. Werkte ook veel in de zaak. Leek me een vrijbuiter.

    • MV says:

      Ik kan me nog herinneren dat een meisje 1 van de zonen van de tandarts van verkrachting beschuldigde, maar niet naar de politie ging. Han maakte daar nog grappen over, want hij wilde het niet voor dat meisje opnemen. Dat weet ik nog goed. Eerlijk gezegd, Han leek erg wild en toch principieel, maar nooit netjes naar vrouwen.

  2. Vogeltje wat zing je laat says:

    De politie/AIVD/UN gebruiken de meer labiele familieleden van je als excuus Truus. Jij hebt toch met die lui niets te maken? Je woont sinds 18 jaar niet meer thuis en ze hebben niet eens je studie betaald. Sinds 18 jaar oud ben je zelfstandig en voor die tijd, daar ben jij hen helemaal niets verschuldig, eerder andersom. Zij zijn de excuus Truus voor misdaden van corrupte Justitie. Die denken dat ze boven de wet staan. Das Leben der Anderen. De ambtenaren bedenken wie of wat ze willen (ze laten zich niet belemmeren door geld of mensenrechten etc) en daarna verzinnen ze een onzin verhaal om het te verkopen. Niemand koopt die onzin toch?

  3. Kaskaas says:

    De Oranjes zijn geen eens Oranjes. En zelfs als je het verhaal wel gelooft: het zijn geen Nederlanders! Duitsers zouden het zijn. Maar de bloedlijn is al lang verwaterd. We leven toch in 2015? Het zijn allemaal doorgefokte bastaarden van Oranjes, met een slechte opvoeding vanaf de dag dat ze geboren zijn. Wanneer zouden de A-s hun eerste moord mogen plegen? Dat is een goeie vraag beste mensen. een hele goeie vraag. vraag het me af.

  4. Pingback: Als ik de archieven van Heino induik, zie ik Van Vollenhoven in 1984 al rondlopen | De Bovenkamer – Het kan ook anders

  5. Anonymous says:

    Han was Han, ken hem uit de pony tijd. Minachtend over vrouwen ja daar kan ik mij iets bij voorstellen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.