Felicita Oostdam (9) werd op 24 november 1994 in Den Haag vermoord

Felicita Oostdam 3Felicita Oostdam (9) is 3377 dagen oud geworden. Die ochtend, 24 november 1994, vertrok zij zogezegd vanuit haar ouderlijke woning in Bezuidenhout richting school. Volgens de berichten is ze daar nooit aangekomen.

Op 24 november 1994 werd zij vermoord gevonden op een volkstuinencomplex. Zij lag op een pad bij het talud van de spoorlijn, op het traject tussen Den Haag Laan van NOI en Leiden. Omdat haar broek en slipje op de enkels lagen, vermoedde men direct seksueel misbruik. Er was echter geen sprake van verkrachting. Felicita is met messteken (o.a. in het hart) om het leven gebracht. De dader had flink op haar ingehakt.

De ouders alarmeerden de politie, toen hun dochtertje niet thuiskwam na school. Enkele uren daarvoor was zij al gevonden door een tuinder in Volkstuinencomplex “Loolaan” in Bezuidenhout. Een enorme politiemacht met honden kamde direct de gehele omgeving uit. Helaas vonden die geen spoor. Dat laatste zegt veel.

Een 36-jarige plantsoenmedewerker uit Leidschendam is ervoor veroordeeld, hoewel deze ontkende en er relatief weinig fysieke sporen waren. Harke J. was een bekende van de politie.

Het is mij onduidelijk waarom de politie aanvankelijk niet wilde zeggen of zij al dan niet op school was aangekomen die ochtend (bron: Telegraaf 25 november 1994). Ook is de route naar haar school onduidelijk. Van de ouders kan ik geen online mediaberichten vinden. Noch de ouder noch de politie hebben berichten in de media naar buiten gebracht, waarmee de kans op oplossing van deze zaak vergoot wordt. Gewoon niet.

Het is een oude moordzaak en ik kan online niet heel veel informatie vinden. Ik behandel deze zaak, omdat ik het een vreemd verhaal vind. Bovendien stond het krantenartikel in de Telegraaf pal naast de aanslag op Rob Scholte op 24 november 1994.

Harke J. (Leidschendam) was die ochtend op de fiets. Volgens het verhaal zou hij haar achterop de fiets hebben meegenomen. Dan fiets je dus als (voormalig) zedendelinquent door je eigen gemeente met een ontvoerd kind achterop. Niet erg slim, want de pakkans is groot. Samen zou je dan fietsen naar een pad op een volkstuinencomplex. Je fietst helemaal door tot bij de spoorlijn. Daar misbruik je haar en hakt er vervolgens flink op los met een mes, hoewel direct naast je een spoorlijn loopt waar continue treinen langskomen. Ze is zogezegd gevonden aan het talud. Om de 5 of 10 minuten rijdt er een trein langs. Doodgaan duurt bijna altijd langer dan 30 seconden. Vanaf het moment dat iemand begint te steken tot het moment dat de dood intreedt, zal snel minstens 10 minuten duren. Het lijkt me geen logische keuze, als Harke zijnde.


ps. Op 23 november, de dag vóór zij in de ochtend zou worden gevonden, is de Katholieke feestdag van Felicitas van Rome. Deze Christelijke vrouw zou ergens in het begin van onze jaartelling samen met haar 7 zonen ter dood zijn gebracht, omdat zij weigerde van haar Christelijke geloof af te stappen. Omdat de naam niet een veelvoorkomende naam is, zou dit mogelijk geen toeval kunnen zijn. De 7 martelaren (zogezegd haar zonen) worden gevierd op 10 juli op de kalender van de RK-kerk. Felicitas is op 23 november begraven op de begraafplaats van Maximus. De 7 andere martelaren zijn elders begraven. Zij zijn in het verleden ook herdacht op 25 januari. 

pps. Er zijn meer meisjes vermoord gevonden onderaan een treintalud. Ook Anne de Ruyter de Wildt is gevonden onderaan een treintalud bij het station Groningen-Noord. Mijns inziens is de meest eenvoudig wijze om een lichaam te dumpen onderaan een talud: vanuit een trein zelf. Dit zou verklaren waarom er geen bewijs is gevonden door de honden terplekke (bij Felicita Oostdam). Weet ik dit zeker? Nee, maar ik zie Harke J. dit niet zo snel in zijn eentje doen op die plek.

ppps. Op 24 november zijn relatief veel moorden gepleegd. Kindermoorden o.a. 1994 Janine Smeets; 1994 Felicita Oostdam; 1996 Wout IJspelder; 2000 Marcel Keizer. In 1994 vond de bomaanslag op Rob Scholte plaats op 24 november. Op 24 november 1997 zijn Henk Opentij en Mary Run op gruwelijke wijze vermoord in Amsterdam. Op 24 november 1963, om 11:21 CST, werd Lee Harvey Oswald zogezegd door Jack Ruby vermoord in Dalles (JFK).   

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Amsterdam, Politie, Politiek, Spoor, Waarheidscommissie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

30 Responses to Felicita Oostdam (9) werd op 24 november 1994 in Den Haag vermoord

 1. Maruja says:

  De zaak Felicita is zeker vreemd. Ik ken die hele omgeving op mijn duimpje, heb er mijn hele jeugd gelopen en gefietst. Ook het volkstuinencomplex ken ik als geen ander: mijn ouders hadden daar een volkstuin. Het is een heel lang eind fietsen met een waarschijnlijk onwillig kind achterop. Bij de volkstuinen was het ook smorgens druk. Er was dag en nacht actie op het zeer verzorgde complex. Tegen dit complex aan zat ook een grote plantenkweker die met zijn gezin daar woonde. Er zaten destijds een bedrijf (transport?) en een dierenpension tegen het spoor aan bij het tunneltje. Ook deze mensen woonden bij hun bedrijf. Dus echt onopvallend dingen doen lijkt me geen optie in die tijd op die plek. Een kind dat doodgestoken word schreeuwt moord en brand. Bezuidenhout was en is nog steeds vergelijkbaar met een dorp. Iedereen kent iedereen.
  Over het spoor rijden normale treinen en Sprinters. Je hebt zeer goed zicht op het hele genoemde gebied tijdens de rit.
  Opnieuw was heel Bezuidenhout in de stress. Het Haagse bos, met de aparte Homo en Pedo ontmoetingsplaats vlak bij bezuidenhoutseweg en Huis ten Bosch was destijds zeer druk bezocht, klaarlichte dag en nacht. Hondje uitlaten in het bos was niet prettig meer. En de sociale controle werd aangescherpt.
  In Bezuidenhout heb je veel basisscholen. Elk kind woonde zodanig dicht bij school dat het al jong zelfstandig naar school kon.
  De zaak Felicita was dan ook een ongelooflijk drama met veel impact.

  • maudoortwijn says:

   Goed om dit inzicht te krijgen. Ik kon het me al niet voorstellen dat het gegaan is zoals ze willen dat wij geloven. Iemand heeft vermoedelijk haar lichaam hier gedumpt. Het klinkt niet logisch.

  • maudoortwijn says:

   Weet je de exacte plek waar ze gevonden is in dat volkstuinencomplex. Sowieso aan het spoor, maar waar? Bij de fietstunnel van het IJsclubpad?

  • Maruja says:

   Dat is lastig te zeggen want het is daar meerdere malen her aangelegd, veranderd, gewijzigd etc. Heel vroeger (zeg jaren 70/80) bestond het ijsclubpad niet eens. Dat heette Loolaan, net als het volkstuincomplex. Waar er eigenlijk ook twee van waren; een heel luxe complex met allemaal gelijke blokhutten en bloementuinen vlak bij de molen, en het minder sjieke deel met veel moestuinen en eigen bouwsels die onderling verschilden langs de laan van n.o. Indie, doorlopend naar de Schenkkade en een stukje Voorburg.
   Als je over die Loolaan fietste richting Bezuidenhout, langs het spoor passeerde je een tunneltje en kwam je bij de molen. Uiteindelijk liep dat dood. Ik kan niet vinden in welk jaar dit doorgetrokken is en het ijsclubpad is aangelegd voor het eerst.
   Sorry..

 2. Maruja says:

  Klopt, ijsclubweg, talud.
  Ik heb hier een artikel waar veel in staat:

  http://www.digibron.nl/search/detail/012de565761972d4fad9bd80/eis-voor-levenslang-oogst-applaus

  • maudoortwijn says:

   Eis voor levenslang oogst applaus
   Verdachte J. voor moord op 8-jarig meisje door publiek al veroordeeld

   Is de 8-jarige Felicita Oostdam vermoord door verdachte H. J. of niet? Voordat de rechtbank over krap twee weken uitspraak doet, is J. door het publiek al veroordeeld. Toen de officier van justitie gisteren bij de rechtbank in Den Haag een levenslange gevangenisstraf tegen hem eiste, klonk er applaus vanaf de tribune.

   Er ging een schok door Den Haag toen Felicita Oostdam op 24 november vorig jaar door een tuinder levenloos werd gevonden op het volkstuinencomplex bij de spoordijk in Bezuidenhout. Het meisje was met messteken om het leven gebracht. Haar onderlichaam was ontkleed.

   Vriendinnetjes van Felicita zeggen haar die morgen voor schooltijd te hebben gezien achterop de fiets bij een man, gekleed in een donkerblauwe jas. De moeder van een van de meisjes verklaart dat de man reed op een kleine, roze damesfiets. Ook een voorbijganger heeft de man gezien. Hij laat bij de politie een compositietekening maken. De videocamera van een nabijgelegen Esso-station registreert een fietser met achterop een klein persoon. Aan de fiets hangen donker gekleurde fietstassen met een witte streep.

   Intussen is de politie in de archieven gedoken en gestuit op de moord op de 7-jarige Maitrie Koeldiep in 1980. Het meisje werd in de Haagse duinen met een snoeischaar van het leven beroofd. De dader, H. J., wordt door de rechtbank veroordeeld tot tbr maar komt binnen een paar jaar vrij omdat zijn broer zegt de moord te hebben gepleegd. Dat blijkt later niet waar te zijn, maar Justitie krijgt J. dan niet meer achter de tralies.

   Jas

   Politiemannen die gaan kijken bij het huis van de inmiddels 36-jarige Leidschendammer H. J. ,,schrikken” van de gelijkenis met de opgemaakte compositietekening. De dochter van J. blijkt in het bezit van een roze mountain-bike die haar vader wel eens gebruikt. Het meisje brengt reclamefolders rond en gebruikt daarbij fietstassen met als opdruk witte blokken. Bij zijn aanhouding doet J. moeilijk met een donkerblauwe jas. Hij verhangt ”m en trekt een daaronder hangend veelkleurig jack aan.

   De werkloze timmerman J. ontkent de moord op Felicita. Ook tijdens de zitting gisteren bij de Haagse rechtbank beweerde hij bij hoog en bij laag ,,helemaal niets met de zaak te maken te hebben”. Rechtbankpresidente mr. E. Timmermans hield J. voor dat er toch wel opmerkelijke overeenkomsten waren tussen de moord op Felicita en de moord in 1980 waarvoor J. is veroordeeld. Beide meisjes werden gedood door messteken in de hartstreek, beide waren deels ontkleed maar niet seksueel misbruikt en in de omgeving van beide lichamen werden afgerukte takken gevonden.

   In het water bij het volkstuinencomplex is een mes gevonden dat sprekend lijkt op het zakmes dat H. J. in zijn bezit had, maar dat hij eind november was ,,kwijtgeraakt”. Op het wapen zijn bovendien textielvezels aangetroffen die volgens het gerechtelijk laboratorium mogelijk van twee jassen van J. afkomstig zijn.

   Bandopname

   Een belangrijke rol tijdens de zitting speelde een bandopname die is gemaakt van een verhoor in december. De rechtbank beluisterde de band gisteren achter gesloten deuren. Tijdens de openbare zitting werden gegevens van die opname besproken, waaruit bleek dat J. vroeger, toen hij in Australië woonde, seksueel is vernederd. Er zouden vrouwen of meisjes zijn geweest die hem als kind hadden gedwongen zich in de bosjes te ontkleden.

   Tijdens het verhoor zei J.: ,,Ik probeer het te verdringen, maar dat lukt niet altijd. Dan gaat het fout. Dan gebeuren er dingen die ik nooit had willen doen. Dingen waarvan ik ook helemaal niet besef dat ik ze gedaan heb. Dan zie ik de beelden. Normaal heb ik niks tegen kinderen, maar als ik die beelden zie, wil ik hen pijn doen, kwetsen”.

   J. meent een alibi te hebben omdat hij die morgen bij het kantoor van het Sociaal Fonds Bouwnijverheid een formulier voor zijn uitkering ging halen. In de agenda van het kind stond op 24 november iets merkwaardigs: ,,Ome Har”. Die ochtend had Felicita”s moeder nog gewaarschuwd niet met vreemde mannen mee te gaan. Het meisje reageerde verbaasd en zei: ,,Hoe weet jij dat nou?”

   Levensgevaarlijk

   Bij bepaling van de hoogte van de te eisen straf heeft officier van justitie mr. M. Schelfhout er rekening mee gehouden dat J. eerder is veroordeeld wegens de moord op een jong meisje. Ze noemde de man ,,letterlijk levensgevaarlijk” voor de maatschappij.

   De advocate van de verdachte mr. G. Later, bepleitte vrijspraak omdat haar cliënt zegt dat hij onschuldig is. Er zou geen enkel deugdelijk bewijs zijn en citaten waren uit hun verband gerukt. De raadsvrouw laakte de procesvoering. Ze wees erop dat de verdachte soms 10,5 uur achter elkaar was verhoord door rechercheurs. Later hekelde het gedrag van de buurtbewoners. ,,Bij mij is een bommelding binnengekomen. Deze man is al veroordeeld voordat zijn schuld is bewezen”.

   Bij aanvang van de zitting werd voor het Paleis van Justitie in Den Haag gedemonstreerd door tientallen vrouwen. Zij hielden een spandoek voor zich met daarop de tekst: ,,Wij willen worden gehoord, geen derde kindermoord”. De rechtbank doet uitspraak op 6 april.

 3. Maruja says:

  Punt is dat er word gesteld word dat het meisje gevonden is aan het talud van het spoor. Tussen het spoor en de volkstuinen die omheind zijn ligt/lag Loolaan. Tussen voorheen Loolaan en de volkstuinen zat dus een hek en ook nog een sloot. Dat betekent in mijn beleving dat het meisje niet OP het volkstuincomplex gevonden. Het mes in de sloot, dat snap ik dan weer wel.
  Er kloppen dus dingen niet…
  Als het zo is dat voorheen Loolaan nu ijsclubpad heet, dan is het logisch dat die uitkomt op ijsclubweg. Een weg die grenst aan een woonwijk. En wel al bestond.

  • maudoortwijn says:

   Ze is niet op de Loolaan gevonden, maar op een pad bij het spoor dat gelegen is op het volkstuinencomplex “Loolaan”.

 4. Maruja says:

  ja maar ik lees ook;’talud onderaan het spoor’.
  De tuintjes liggen niet tegen dat talud. Tussen de tuinen en het talud loopt een pad/weg en een hek en een sloot. En hoe juist dat pad heet, dat vraag ik me nu af. Vroeger dus Loolaan. Die loopt evenwijdig aan het spoor…
  Snap je nog?

  • maudoortwijn says:

   Ja, Er loopt een Loolaan langs het spoor, maar die is nu onderbroken een stukje. In feite kan je niet én op het Volkstuinencomplex liggen én tegelijk op het talud. Het is één van twee, want er zit minstens 10 meter tussen.

   https://www.google.nl/maps/place/Loolaan,+Den+Haag/@52.0816296,4.3455635,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c5b7a7068d83ff:0x5efe512f831d3b6f

  • Maruja says:

   Precies! Dat bedoel ik. In feite kan ze dan ook alleen gevonden zijn op het stukje talud waar ijsclubpad begint….

  • maudoortwijn says:

   Vandaar mijn vraag. Als er politieonderzoek terplekke is geweest, moeten heel veel treinreizigers een wit tentje hebben zien staan.

  • maudoortwijn says:

   Maruja, Weet jij iemand die je kan vragen waar zij exact gevonden is? Iemand uit Den Haag bijvoorbeeld?

  • The Brewer says:

   Lots of people in The Hague know. One wonders why they don’t talk or “have forgotten” about it 🙂 Those modest Dutch salaries somehow seem to trouble people’s memories 😉

  • Maruja says:

   De mensen die ik ken weten het niet. Zijn ook allemaal inmiddels oude mensen die tuinierden daar. De mensen waar the brewer op doelt zitten niet in mijn netwerk.

  • maudoortwijn says:

   Een bejaard lid van de tuinierders club? Er moet over gepraat zijn destijds. Het is belangrijk, om te kijken of het aannemelijk is dat ze met een fiets vanuit het volkstuinencomplex kwam, of dat dumpen vanuit een goederentrein geloofwaardiger is.

 5. The Brewer says:

  We all love the Loo 🙂 The Loo & The Needle 😉 https://en.wikipedia.org/wiki/De_Naald,_Apeldoorn

 6. Vogeltje wat zing je laat says:

  Heeft iemand ooit een interview met de ouders van Felicita gezien? Wat voor mensen zijn dat?

 7. Sil says:

  Mag ik vragen wat voor meerwaarde het heeft om precies te weten waar ze gevonden is?

 8. sil says:

  Mag ik vragen wat voor meerwaarde t heeft om te weten waar ze precies gevonden is?

  • maudoortwijn says:

   Om drie redenen:
   – Is het scenario reëel wat ons gepresenteerd wordt (man op fiets met meisje op achterdrager… dan de moord in de volkstuin)?
   – Bepaalde daders laten een clue achter in de locatie van de vindplaats van het lichaam.
   – Zijn er alternatieve scenario’s, bv het dumpen van het lichaam uit een trein, die even stilstaat, omdat er een kruispunt van treinsporen is voor Den Haag CS.

  • Sil says:

   Dat begrijp ik, maar als je de antwoorden krijgt. Wat dan? Het is inmiddels bijna 22 jaar geleden

 9. petra says:

  Ik ben familie van felicita wat willen jullie nu precies weten ?? De pijn en verdriet komen we nooit meer te boven

  • Sil says:

   Ik zou er verder niet meer op ingaan petra.. het is het niet waard. In eerste instantie werd ik bij het lezen van dit artikel en de reacties erop erg boos en verdrietig.. tot ik verder ging lezen op deze site. Tot de conclusie gekomen dat het meer zielig tijd verdrijf is om te speculeren over de vindplaats en dergelijke. Wij weten toch wel beter dan dat!

   (De zus van)

  • maudoortwijn says:

   Ik heb oprecht gepoogd dit artikel keurig en neutraal te schrijven. Laat me dus gerust weten als er een specifieke zin is, die in jullie ogen niet ok is. De reden waarom ik er aandacht aan besteed, is omdat ik twijfel aan het officiële verhaal. Mogelijk kan de familie meer zeggen over waar ze woonde, wat haar route naar school was, en waar ze gevonden is? Waar was Felicita mee bezig de avond tevoren op 23/11? Wat heeft jullie zogezegd overtuigd dat de juiste dader gepakt is?

  • Sil says:

   Wat gaat jullie het aan? Het is zoals het is, de tijd kan niet meer terug gedraaid worden. Er is met dit soort zaken altijd een officieel verhaal waarin bepaalde details achterwegen gelaten wordt. Dat doen ze niet voor niks. Ik zou het waarderen als jullie het nu gewoon laten rusten. Zoals eerder benoemd is het 22 jaar geleden. Laat het rusten

  • maudoortwijn says:

   Wat als er een verkeerde veroordeeld is?

  • sil says:

   1. Dan kunnen jullie daar niks aan doen.
   2. Wat als dat niet zo is?

   Zo kun je bezig blijven en met speculatie kom je niet ver.
   Bij deze, laat het rusten en laat vooral de familie er buiten.
   Het is al zwaar genoeg zonder, er door middel van andere, er constant aan herrinerd te worden. Het brengt mijn zus niet terug en jullie doen hier de familie alleen maar pijn mee.
   Stop hiermee.

 10. Jimmy is Back says:

  Tja, van Stormfront, maar je ziet wel dat bepaalde data vaker terugkomen….

  01-01-1982 Petra v/d Berg +
  01-01-1999 Mehmet Yilmaz +
  03-01-1995 Judith Lute
  06-01-2003 Henny Borsje Matla
  09-01-1994 Christel Ambrosius
  09-01-2000 Daniel van Cotthem
  10-01-1997 Patricia Siereveld +
  10-01-2001 Fabian Brands +
  10-01-1999 Froukje Schuitmaker +
  10-01-1999 Marianne Roza +
  11-01-2002 Marquerite van Campenhout
  12-01-1996 Maurice Tielemans
  14-01-2001 Sabrina Smit
  15-01-2000 Daniel v/d Meulen
  18-01-1998 Chiel Maassen
  19-01-1993 Linda Rijsbergen
  24-01-1996 Bert Bons +
  24-01-1997 Pascal Jansen +
  24-01-1999 Nicolette Beekenkamp +
  27-01-1992 Loek van Dam
  02-02-2003 Seder Soares +
  06-02-1999 Helen Saarloos
  06-02-1997 Maaike Kuiper
  18-02-1995 Bob v/d Werf +
  18-02-1997 M. Geuze +
  18-02-2001 Henk van den Berg +
  20-02-1993 Matrices van Zanten +
  20-02-2000 Facco Nieuwenhuis +
  21-02-1999 Tanja Tijssen
  28-02-1995 Fia Manders
  28-02-1995 Jo Manders
  01-03-1990 Yvonne Honders
  05-03-1984 Corina Bolhaar
  05-03-1984 Sharon Bolhaar
  05-03-1984 Donna Bolhaar
  16-03-1997 Jeffrey Berends
  16-03-1997 Martine Haan
  20-03-1996 Fri Nurbiyanti
  23-03-2002 Crist Hikspoor
  28-03-1995 Wim Ender
  31-03-2001 Michel Smits
  31-03-2001 Michael Loo
  31-03-2001 Diana Kleynen
  01-04-1998 Othman Zarouali
  01-04-1998 Khalid Lemquaddem
  04-04-1998 Johnny Verkerk
  06-04-1997 Han Zantinge
  07-04-2000 Bas Stoker
  11-04-1999 Erik Jongepier
  11-04-2000 Marcel Koorndijk
  12-04-1992 Peter van de Kroft
  14-04-1990 Henkie Bijlbouwer
  19-04-1998 Erik Jan den Haan
  22-04-2000 Bert Meester
  23-04-1997 Natasja Veenman
  24-04-1996 Robin Bogers
  26-04-1994 Marco Pen
  26-04-1998 Richard van der Putten
  01-05-1997 Anne de Ruyter de Wildt +
  01-05-1999 Marianne Vaatstra +
  01-05-1999 Ronald Leegwater +
  02-05-1997 Shirley Hereijgers +
  06-05-1997 Mirjam Möller +
  06-05-2002 Pim Fortuyn
  -05-1995 Marijke van Dijk
  10-05-1993 Andrea Luten
  12-05-2001 Bart Postma
  14-05-1995 Bert van der Dool
  14-05-2000 Alan Roos
  14-05-2000 Daan de Blok
  25-05-1996 Serge Heederik
  27-05-2002 Jantje Hertogs
  01-06-1998 Kees Hartog
  08-06-1997 Marion van Buuren
  08-06-1997 Romy van Buuren
  11-06-1994 Pieter – Jorn Roorda +
  11-06-1998 Eli Hormann +
  13-06-1991 Jessica Richel
  17-06-2002 Giovanni Axwijk
  18-06-1994 Susanne Pakosch
  22-06-1995 Kumral Bagci +
  22-06-2000 Nienke Kleiss +
  23-06-1999 Mara Bruinis
  23-06-1995 Marcia Wijnen
  26-06-1973 Barry Bennemeer
  26-06-1998 Ferdinand de Vroom
  29-06-2001 Jannie van Eersel
  01-07-1999 Rik Vrolijk
  01-07-1998 Eddie Wind
  06-07-1997 Roelof Otten
  07-07-2002 Jan Bruil
  08-07-2003 Mark Kerssens
  11-07-1973 Peter Smit
  11-07-2001 Maartje Pieck
  12-07-2002 Davy Schouwenaar
  12-07-2002 Pascal Schouwenaar
  12-07-2002 Rowena Schouwenaar
  12-07-2002 Sandelina Schouwenaar
  12-07-2002 Robin Schouwenaar
  12-07-2002 Charissa Schouwenaar
  13-07-1991 Louis Lemstra
  15-07-1998 Ella Achterberg
  17-07-1995 Suzanne Davis +
  18-07-2002 Leon Noteboom +
  19-07-1998 Bert de Ruiter
  19-07-2003 Bart Raaymakers
  20-07-2002 Willeke Brouwer
  24-07-1998 Eline Hellemons
  27-07-1991 Jessica Lavén
  27-07-1996 Caroline Pino
  30-07-1999 Linda Mens
  31-07-1998 A. Yazidi
  31-07-1998 Peter Hoefnagels
  01-08-2000 Wendy de Galan
  03-08-1997 Anja Bronkhorst
  03-08-1999 Joep den Mulder
  04-08-2002 Mari van der Hammen
  10-08-1998 Nicky Verstappen +
  10-08-1999 Bouwe Endstra +
  11-08-1996 Marcello Janssen +
  11-08-1997 Huub van Haaren +
  15-08-1982 Petertje Oort
  15-08-1997 Arco-Jan Loonen
  16-08-2002 Elvis Hans
  17-08-1993 Henk Arends +
  17-08-1996 Sabrina Pelizzon +
  17-08-1996 Marjon Kesting +
  17-08-1996 Joes Kloppenburg +
  19-08-1996 Rebecca Muller
  20-08-1983 Kerwin Duinmeijer
  26-08-2001 Serife Cetin
  27-08-1992 Andre de Romph
  30-08-1997 Justus Hertig
  31-08-1996 Benjamin Bogaard
  01-09-1993 Tanja Groen
  13-09-1997 Meindert Tjoelker
  14-09-1997 Cathy Gilgeman
  14-09-1997 Didier Benniforti
  19-09-1998 Hester van Nierop
  20-09-1985 Joanne Wilson
  22-09-2001 Stephan Hendriksen
  23-09-1992 Barbara Nieuwenburg
  25-09-1996 Netty Lipat
  28-09-1995 Wendy Roet
  29-09-2000 Ismael Sidi Abdelghani
  01-10-2000 Patty Sablerolle
  01-10-2002 Nadia van de Ven
  00-10-1997 Marianne Bundgens
  16-10-1995 Karin Maarleveld
  16-10-1999 Tjerk Visser
  17-10-2002 Rein Jan Westerdijk
  17-10-1998 Alexander dalla Croce
  21-10-2001 Ed Vyent
  24-10-2002 Rene Steegmans
  28-10-1995 Francisca Schriemer
  01-11-1996 Jeroen van Wamel
  03-11-1985 Judith v/d Heuvel
  03-11-2002 Eddie van den Akker
  04-11-2001 Stephen Metselaar
  04-11-2001 Marielle de Geus
  07-11-1997 Fred Boon
  10-11-2000 Angelique van Osch
  12-11-1998 Jo Rave
  24-11-1994 Janine Smeets +
  24-11-1994 Felicita Oostdam +
  24-11-1996 Wout IJspelder +
  24-11-2000 Marcel Keizer +
  27-11-2001 Johan Koensen
  27-11-2001 Najwa Anfield
  29-11-1999 Renate Schauerhammer
  01-12-1997 Dick Reintjes +
  10-12-1997 Viola Schilte +
  10-12-1997 Ronald van Hunnik +
  11-12-1998 Theo Oerlemans +
  12-12-1996 Gonda Drent +
  13-12-1998 Waseem Rama
  14-12-1996 Floris Sebregts
  19-12-2000 Dorothée Overbosch
  22-12-1996 Mark White
  22-12-1997 Jeroen Polderman
  28-12-2002 Eric Rothengatter
  31-12-1994 Alide van Eerten
  31-12-2002 Manuela van Ettinger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.