Lubber III: Ik kopieer even wikipedia, dan weet u genoeg

Schermafbeelding-2013-01-22-om-14.38.52-395x470Het kabinet-Lubbers III was het Nederlandse kabinet van 7 november 1989 tot 22 augustus 1994. Wat deed kabinet-Lubbers III:

 • Het besluit van het kabinet-Lubbers II dat Aruba uiterlijk tien jaar na het verkrijgen van de status aparte onafhankelijk moet worden, wordt teruggedraaid. Het eiland mag in het Koninkrijk blijven.
 • Er wordt een bataljon soldaten uitgezonden naar Bosnië, om in VN-verband de “veilige haven” Srebrenica te beschermen.
 • De dienstplicht wordt opgeschort.
 • In het publieke bestel moeten de omroepen meer gaan samenwerken. Er komen zendercoördinatoren.
 • Ingevoerd wordt het samenlevingscontract als alternatief voor het wettelijk huwelijk. Ook paren van gelijk geslacht kunnen hun relatie registreren.
 • Het kwartje van Kok wordt ingevoerd, met de belofte van “tijdelijk”.
 • Het Plan-Simons voor de invoering van een basisverzekering in de gezondheidszorg haalt het Staatsblad niet.
 • Euthanasie zal onder strikte voorwaarden worden gedoogd.
 • Het decoratiestelsel wordt gedemocratiseerd.
 • Het besluit de gulden af te schaffen omwille van de euro wordt genomen.

Amper leger. Coördinatie van media. In VN-opdracht naar Srebrenica. De euro. Zorgverzekering. 

Die Ruud Lubbers heeft aan de bakermat gestaan van de afbraak van Nederland. Hij was dan ook goede vrienden met Beatrix. Ook Wim Kok zat al in dit kabinet, als vice-minister.

Wie zaten er in dit kabinet Lubbers III? Ruud Lubbers, Wim Kok, Hans van den Broek, Ernst Hirsch Ballin, Ien Dales, Jo Ritzen, Relus ter Beek, Hans Alders, Hanja Maij-Weggen, Koos Andriessen, Gerrit Braks, Bert de Vries, Hedy d’Ancona, Bert de Vries en dan nog de staatssecretarissen. Beatrix, of course.

Vergeet nooit wat zij gedaan hebben, nooit! 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Amsterdam, Maatschappij, Politie, Politiek, Privacy, Ukraine, UN, vluchtelingen, VN, Vrijmetselaars, Waarheidscommissie, WO2 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Lubber III: Ik kopieer even wikipedia, dan weet u genoeg

 1. Johan Veenstra says:

  Vandaag een zwaar treinongeluk vlakbij Dalfsen, op de spoorlijn Zwolle-Emmen:
  http://nos.nl/artikel/2088603-dode-treinongeluk-was-machinist.html. Waarom begin ik hierover? Nou, oud-premier Lubbers woont in Dalfsen en nog opvallend veel meer BN’ers, zie:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Dalfsen#Woonachtig
  Woonachtig

  Malik Azmani, politicus
  Koos Geerds, dichter
  Maikel Kieftenbeld, voetballer
  Jeroen Krabbé, acteur, regisseur en kunstenaar
  Ruud Lubbers, voormalig premier
  Marion Lutke, televisiepresentatrice
  Han Noten, politicus (thans burgemeester van Dalfsen)
  Barry Veneman, motorcoureur
  Freddy Wennemars, schaatser
  Erben Wennemars, schaatser
  Renate van der Zalm, televisiepresentatrice
  Lenze L. Bouwers, dichter, schrijver
  Adriaan Visser, sportbestuurder, zakenman

 2. Johan Veenstra says:

  De officiële lezing was (ook door getuigen bevestigd), dat er een hoogwerker te traag het (enkel)spoor overstak en daardoor niet snel genoeg kon ontsnappen aan de trein. De bestuurder van de hoogwerker zou sinds gisteren bezig geweest zijn aan een privéklus: snoeiwerkzaamheden. Bestuurder van de hoogwerker kon op tijd van zijn voertuig afspringen en is ongedeerd, maar wordt wel verhoord door de politie. Zelfs de politie vindt het bizar…
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2016/2/Bestuurder-hoogwerker-wordt-verhoord-2765385W/

 3. Johan Veenstra says:

  Vrijwel gelijktijdig vanochtend vond er in Emmen (waarheen de verongelukte Arriva trein onderweg was) nog een bizar ongeluk plaats. Een automobilist van 53 jaar (niet onwel geworden en niet onder invloed van verdovende middelen) reed met haar auto een bejaardentehuis binnen waar op dat moment het inmiddels overleden slachtoffer van 92 jaar op de hometrainer aan het sporten was in de recreatiezaal: http://www.dvhn.nl/drenthe/Automobilist-rijdt-gevel-Emmen-binnen-dode-92-en-lichtgewonde-21143340.html

 4. Johan Veenstra says:

  En vlak na Valentijnsdag werd er (vermoedelijk) brand gesticht bij een woning, eveneens in Emmen, waar de 31 jarige bewoonster (een alleenstaande moeder) om het leven kwam. Haar twee kinderen leven nog maar liggen zwaar gewond in het ziekenhuis:
  http://www.hartvannederland.nl/algemeen/2016/een-tip-fatale-brand-emmen/

 5. Johan Veenstra says:

  Overigens is onder andere de vrouw van oud-premier Balkenende geboren in Emmen:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bianca_Hoogendijk
  En ook is Ivo Opstelten burgemeester van Dalen geweest (een dorpje ten zuiden van Emmen), ook aan de spoorlijn Emmen-Zwolle: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ivo_Opstelten
  En de door jou in dit artikel genoemde Hanja Maij-Weggen is geboren in Klazienaveen, een dorp dat valt onder de gemeente Emmen (!): https://nl.wikipedia.org/wiki/Hanja_Maij-Weggen

  Daarbij was de inmiddels overleden Relus ter Beek commissaris van de Koningin van Drenthe, waaronder Emmen ook valt: https://nl.wikipedia.org/wiki/Relus_ter_Beek en ook hij kwam uit de buurt van Emmen (het stadje Coevorden ten zuiden van Emmen, en ook weer aan diezelfde spoorlijn Zwolle-Emmen).

  P.S. Dit is mijn laatste bericht van vandaag anders wordt het vervelend 😉 maar ik vond dat ik deze info even met je moest delen.

  • maudoortwijn says:

   Eén van de andere medestudentes in Groningen die ook gestalkt werd was geboren in Emmen. Ik ben geboren niet ver van Dalfsen/Ommen.

 6. Ad says:

  Ik weet niet of jouw verhaal waar is Maud, maar wat ik wel weet is dat de politiek van geen meter deugd sinds halverwege de jaren 80. Dan ben ik al geneigd ook jouw verhaal serieus te nemen. We worden als volk verkocht. Kennelijk zitten daar Bernard enzo achter, want die lui boeit het niet als ze zelf maar macht hebben en miljarden kunnen schuiven, zonder werk te verrichten. Basta.

 7. Johan Veenstra says:

  @ Maud, wist je dat sinds de jaren ’80 de Dienst Ziektekostenvoorziening Overheidspersoneel (DZVO) ook in Emmen gevestigd was? Dit was onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken, link naar vroegere BVD en huidige AIVD.
  Inmiddels heeft KPMG in 2001 deze taken overgenomen.
  http://www.nieuwsbank.nl/inp/2001/05/11/Q046.htm
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Emmen_%28Drenthe%29#Hulpverlenings-_en_overheidsinstanties

  • maudoortwijn says:

   En KPMG is brandschoon toch? Als het gaat om geheime activiteiten? Oh wacht. Ik ga even in mijn lijst met oude foute contacten na wie er banen kregen bij KPMG. Best veel namelijk.

   Bij de weg. Dat Binnenlandse Zaken behelst teveel. Daar krijg je een vies fout corrupte overheid mee. Kennelijk is iedere ambtenaar met handen en voeten gebonden aan de AIVD, dankzij BiZa.

 8. Johan Veenstra says:

  Verder is in Emmen het Nederlandse hoofdkantoor van het Wachttorengenootschap van de Jehovah’s Getuigen gevestigd. Deze club heeft volgens velen ook een link met vrijmetselarij en zelfs Illuminati, zoals je denk ik wel weet. Robin de Ruiter heeft hierover veel geschreven. Hij is ook de schrijver van het boek over de dertien satanische bloedlijnen van de antichrist (de 13 illuminati families).
  Zie: https://www.jw.org/nl/jehovahs-getuigen/kantoren/nederland/

  Christelijke Gemeente van Jehovah’s Getuigen in Nederland
  Noordbargerstraat 77
  7812 AA EMMEN
  NEDERLAND
  +31 591-683555

  Het valt me op dat Emmen voor zo’n onbeduidende (ver van de Randstad gelegen) plaats best veel links met BN’ers, sektes etc heeft, zie ook hetgeen ik hiervoor beschreef.

 9. Johan Veenstra says:

  In aanvulling op mijn vorige reactie over de Jehovah’s getuigen, is er nog een vage religie/sekte dat haar ‘hoofdzetel’ in Emmen heeft gevestigd, de kerk van het vliegend spaghettimonster. Overigens deed de gemeente Emmen hiertegen wel moeilijk.

  http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/104966/Kerk-Vliegend-Spaghettimonster-uit-Emmen-erkend-als-religie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.