De leugens van George Clooney in één interview

Op 26 januari 2016 interviewde Humberto Tan de geheim agent George Clooney in theater Carré in Amsterdam (bij mij om de hoek) voor Late Night én voor de Postcodeloterij. Hieronder treft u het eerste en tweede interview aan. Het is een prachtig verhaal over de fantastische meneer Clooney die alleen maar goed doet.

Het zijn deels leugens. Zijn carrière is hem gegund vanwege geheime dienst werk. Zo gaat dat in Hollywood. Het beeld dat u voorgeschoteld krijgt, is de buitenkant.

Link naar het interview in Late Night:

http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-late-night-301978/eac8da92-cba6-3606-a97f-d913691692e5

Wat klopt er allemaal niet? Langzaam zien we de ware aard bovenkomen, als u oplet.

 • Om 0:50s vraagt George Clooney heel attent aan medegast John Prendergast (Not on Our Watch) of hij wel vertaling krijgt in zijn oor. Dat is attent van hem, want zelf heeft hij geen vertaling nodig, hoewel Humberto Tan suggereert dat ze beide een vertaling in het oor gefluisterd krijgen. George Clooney verstaat en spreekt Nederlands. Dat weet ik zeker, want dat is wat ze leren bij de CIA. Dan zegt Humberto Tan zelfs “That must be awkward for you”. George moet er zelfs om lachen.
 • Not on Our Watch wordt in de spotlight gezet door Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon, en Don Cheadle. Van Matt Damon ben ik niet 100% zeker, maar Brad Pitt, George Clooney en Don Cheadle zijn zeker geheim agenten. Ik vraag me dan alleen af welke politieke en financiële belangen Amerika en de UN hebben in die regio.
 • Wat ik niet zeker weet, maar wel vermoed, is dat de vader van George Clooney ook bij de geheime dienst heeft gewerkt. De man is immers mediaman. Vergezocht? Vergeet niet dat de hoofdpersoon van “Confessions of a Dangerous Mind” volgens George Clooney is gebaseerd op zijn vader, hoewel de film gaat over Chuck Barris.
 • In 2012 werd George Clooney gearresteerd, als hij protesteert pal voor de Sudanese ambassade in Washington. Tegen Humberto Tan zegt hij, dat hij vooraf zijn vader gebeld heeft en zei te gaan protesteren voor de ambassade, totdat hij gearresteerd zou worden. Hoe kan George Clooney het vooraf weten, dat de politie hem zal afvoeren in handboeien, als hij zijn mening geeft op een openbare weg (voor een ambassade)? Als je George Clooney heet, is dat helemaal geen zekerheid (tenzij je je vast ketent op een snelweg en hiermee verkeer blokkeert oid). Mijn antwoord: Omdat het vooraf is opgezet. Hij is een agent en moet zo in het nieuws gebracht worden.
 • Not on Our Watch startte als het project Sentinel. Er is een satelliet op Zuid-Soedan gezet, om alles wat daar gebeurde, in de gaten te houden. Dat is natuurlijk een vreemde actie om te doen. George Clooney verkoopt het als zijn actie, maar hier zitten de VN en USA achter. Omdat het aanvankelijk vooral een intern conflict binnen een land Soedan was (helaas met veel doden), is dit spionage. Hollywood kan een satelliet wel verkopen. Ondertussen ligt de nadruk van Not on Our Watch volgens Clooney meer op de machten achter de steeds maar aanwakkerende stammenstrijd. Hij wil uitzoeken wie de strijd zo aanwakkert, want er is immers olie en goud daar. Ik denk dat George Clooney al lang weet wie dat doet (ik weet het zelf oprecht niet). Ik gun de burgers van Zuid-Soedan natuurlijk een vredig leven.
 • En dan praat George Clooney over zijn vrouw en over beroemd zijn. Hij zegt, dat iedere keer als hij naar buiten gaat, er minstens 30 mensen achter hem aanlopen. Het is niet het geval. Veel ‘wereldberoemden’ zorgen ervoor dat hun publieke imago een soort kostuum wordt (Beatrix draagt altijd een pruik, waardoor ze minder snel herkend wordt als ze eens géén pruik draagt en andere make-up op heeft). George heeft van zichzelf spierwit haar en een bleke huid. Zonder make-up en haarkleuring zal niet iedereen hem herkennen. Een zonnebril en wat vulling in de wangen. Hij kan altijd de straat op. Het is een acteur. Een kameleon.
 • En dan zegt hij ook nog sinds 2004 niet meer in Nederland te zijn geweest (hij verbleef in het Amstel hotel tijdens de opname van een Ocean’s film). Ik weet 100% zeker dat dit een leugen is. George Clooney zit veel in Europa en Amsterdam. Volgens mij moeten er veel Nederlanders zijn die deze uitspraak van hem kunnen ontmaskeren voor wat deze is. Wie gelooft dat iemand als George Clooney een 12 jaar wacht met het opnieuw bezoeken van Amsterdam? Die man zit zo vaak in Europa.

 

 

De tweede video van George Clooney in Nederland (tijdens het postcodeloterijgala), wat ook een interview met Humberto Tan was, laat twee dingen duidelijk zien. Ten eerste wordt duidelijk dat de interviews gescript zijn, omdat er letterlijk overlap is tussen vragen en antwoorden van beide interviews. Daarnaast wordt duidelijk dat George Clooney een spreekbuis is van de New World Order. Hij bedenkt zijn antwoorden dus niet zelf.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in AIVD, Amsterdam, George Clooney, international, Media and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to De leugens van George Clooney in één interview

 1. Jimmy is Back says:

 2. Kaskaas says:

  Alles in de media praat toe naar dezelfde “open grenzen” trend. Ze willen ellende, overal. Ik geloof er helemaal niets meer van. Ons geld gaat er wel weer heen. De mensen die daar in het publiek zitten kan het niet schelen hoe het met ons gaat. Zij geven ons geld uit aan projecten waar wij helemaal niet achter staan. Het klinkt allemaal mooi, maar ik moet het nog geloven.

 3. Jimmy is Back says:

  Prinsen Mabel en George Clooney die zich druk maken over kindbruidjes. Jaja. Daar denk ik het mijn van. Ik vraag me gelijk iets af.
  Weet je wat ze moeten doen? Uithuwelijken van kinderen strafbaar maken. Trouwen met iemand onder de 16 jaar ook strafbaar maken. En dan vooral zelf stoppen met de politiek van maken van nieuwe oorlogen, waardoor hele volksstammen huis en haard verliezen. Gratis de pil is ook niet fout in Afrika en MiddenOosten, want meer kids dan ze kunnen voeden?

  http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/royalty/prinses-mabel-george-wil-echt-een-verschil-maken

 4. Die Engelstalige video produceert ernstige propaganda.
  Dat Israël, een landje van 6 miljoen inwoners, de CIA zou controleren is volstrekt onjuist.
  En geeft een dekmantel voor de werkelijke controleurs.

  De CIA wordt geleid door de Maltezer Ridders.
  Dit is gemakkelijk aan te tonen en bekend genoeg.
  http://www.takeoverworld.info/knightsofmalta.html
  Alle directeuren van de CIA zijn Maltezer Ridders, maar het zijn nooit Joden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.