Geheim agent in 1998 Nepal, zeker weten

De vent die rechts vooraan zit, heeft mij overtuigd dat ontwikkelingshulp nu weggegooid geld is. Het geld dat in Nederland verdiend wordt met hard werken, wordt (via instanties) dáár aan maffia gegeven. Zij besteden het aan georganiseerde misdaad. Het gastgezin op de foto (rechts achter), had zelfs nog een onaanraakbare als knecht, welke niet in hun huis mocht. Hij leefde er min of meer als slaaf van de familie. In feite betalen wij daaraan mee.

Het vrijwilligersproject in Nepal, Manigram, vond hier plaats: school en huisje. De beste mensen uit Nederland dienen aldus als visvoer voor de meest achterlijke lieden in ontwikkelingslanden. Wiens agenda wordt gediend? Wij worden er vele malen slechter van. Nepal heeft er weinig aan, want de verkeerde mensen profiteren. Kennelijk winnen globalisten aan macht, door overal schade aan te richten. Mensen, uw belastingcenten!

nepal-02

De man rechts vooraan (blauw shirt), heet Ishori Koiralla. Hij werkte voor Friendship Club Nepal (FCN), maar was eigenlijk een geheim agent (vermoedelijk CIA of UN). Het was tuig. Iedere burger die deelneemt aan een activiteit van een non-profit organisatie, loopt dus het risico kapot gemaakt te worden door de staatsmaffia. Ik zou het niemand aanraden.

Uit e-mail conversatie heb ik kunnen achterhalen, dat in de papieren van FCN (nu NIFCN) ene Narayan staat genoteerd als kampleider uit die periode. Ik vermoed dat dit de man rechts voor is, met de geruite blouse is (zeker ben ik daar niet van). Destijds heb ik hem (geruite blouse) nooit gesproken. Hij hing slechts af en toe rond.

negatief4

Het is me niet gelukt de identiteit van beide nu te achterhalen, maar ik weet dat Narayan jaren later naar Japan is verhuisd. Ishori kan achterhaald worden door Twin Otter pilotendiploma’s te doorzoeken. Hij beschikt over een vliegbrevet (dat is redelijk uniek).

Dit is wat geheime dienst ellende doet met mensen. Ieder normaal mens wordt er negatief van. Als de non-profit branche zich niet distantieert van de meest vreselijke vormen van politiek, dan houden veel mensen -zoals ik- er een nare nasmaak aan over. Dus beste mensen van de non-proft sector, gooi die kwaaddoeners eruit! Het zal subsidies schelen, maar dan houden jullie wél een brede steun bij bevolking.  

ps. Als u zich dit niet kan voorstellen, dan raad ik aan om de artikelen op dit blog te lezen over de zaak Lisanne en Kris. Denk er maar eens goed over na. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Free Maud, gang stalking, Maud Oortwijn, Nepal and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Geheim agent in 1998 Nepal, zeker weten

  1. Jimmy de Pimmy says:

    Dit is tuig van de richel. Al die miljarden van Nederland die naar de VN gaan, komt terecht bij dit soort schorem. De gewone Nepali ziet er niets van. De criminelen gaan ermee aan de haal en maken daarna mierzoete internet websites over hoeveel goed ze wel niet doen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.