Dayane en Rolf, voorlopige conclusies

Op 5 augustus 1999 vond er een busongeluk plaats in Boliva, waarbij alle inzittenden zijn omgekomen en de bus geheel is verbrand. Volgens de autoriteiten waren mijn twee studievrienden Rolf en Dayane twee van de ongelukkige slachtoffers van dit ongeluk op de zoutvlaktes van Uyuni. 

Wat meen ik zeker te weten? Dayane van Dijk was betrokken in het gang stalking programma tegen mij in Groningen. In 1998 werd de stalking erger. Men werkte toe naar het ‘voorval’ op 6 december 2000 in Bangkok. Dayane en Rolf zijn mensen met het hart op de goede plaats. Juist van hen zou ik verwachten dat ze in opstand komen en mij helpen.

In augustus 1999 vertrokken Dayane en Rolf op vakantie naar Peru, waar zij zeker in Cusco, Machu Picchu en bij het Titikakameer zijn geweest. Ik ga ervan uit dat geheime diensten hen het stilzwijgen hebben opgelegd. Gezien de plannen die ze voor mij hadden, wilden ze dat vast op de meest rustige en onopvallende manier doen. Geruststellend is, dat ze er dan normaal wel voor zorgen dat hun slachtoffers niet onnodig lijden.

Hoe of wat er precies gebeurd is, kan ik vanuit Nederland niet achterhalen. Voor zover ik de werkwijze kan inschatten, zijn zij mogelijk overmeesterd bij het Titikakameer. In de weken daarop zullen geheime diensten hun best doen om een aannemelijk ongeluk te reconstrueren. Een busongeluk in Bolivia (niet ver van Titikakameer) is mogelijk gebruikt als cover-up. Een scenario waarin “ze” bewust een hele bus in gevaar brengen, past minder bij de werkwijze van dit programma. Geweld wordt zoveel mogelijk onopvallend toegepast. Ben ik hier zeker van? Nee. Geloof ik het officiële verhaal? Nee, dat zeker niet.

Dayane & Rolf, RIP.

ps. Enkele weken na de dood van Dayane en Rolf, is aan de andere kant van de wereld, op Oost-Timor (Enschede, 7 november 1968 – Oost-Timor, 21 september 1999) de Nederlandse journalist Sander Thoenes vermoord. Het toeval wil dat Sander Thoenes een goede vriend was van een andere studievriendin van mij. Ook van deze studievriendin weet ik 100% zeker dat zij op de hoogte was van het stalking programma tegen mij, in de periode 1993-1995. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Dayane & Rolf, international and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Dayane en Rolf, voorlopige conclusies

  1. Jimmy is Back says:

    Maak eens een lijst van alles mensen die zijn overleden in je omgeving (allemaal!), ook degene die je denkt dat wel normaal waren (geen geheime dienst banden). Ik ben bang dat ze dit veel vaker doen. Ik heb me zo vaak afgevraagd hoe het kan dat niemand je geholpen heeft. Dit zou iets verklaren. Overigens betekent dat wel dat ze eindeloos budget hebben (iedereen afluisteren) en daarnaast heel veel lieden geïnfiltreerd hebben die zeer fout zijn (dus ongeacht wat er gebeurt, altijd loyaal aan de macht). Normale burgers zijn loyaal aan de macht, tot het te ver gaat. Satanisten zijn dan al lang op hen gezet en lijken dezelfde normen/waarden te hebben, maar klikken altijd als iemand maar enigszins moreel bewust gaat denken. Dan zijn die mensen de klos.

  2. Pingback: Welke Sallandse overlijdens moeten m.i. nader onderzocht worden? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

  3. Pingback: Oud-klasgenoot Jeroen, ik hoop dat dit wél een tragische toevallig ongeluk was… | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.