U gelooft niet dat royalty achter me aanzit?

Prins Charles in Nepal als ik daar ben (1998)

Prins Charles was op 8 februari 1998 in Nepal, als ik daar ook ben. Ik deed vrijwilligerswerk op precies dat moment in Manigram. Te toevallig. Onderstaande drie foto’s laten het zien. Links een groepsfoto van het vrijwilligerskamp in Manigram (Nepal), van 31 januari tot 15 februari. Rechts een foto van prins Charles in Kathmandu op 8 februari 1998.

De middelste foto bewijst dat George Clooney prins Charles kent (2015).

Prins Albert op Antarctica (2009)

In 2009 heb ik deelgenomen aan een expeditie naar Antarctica. In het vliegtuig naar Antarctica bleek prins Albert ook te gaan in dezelfde periode als ik. [Overigens zijn Willem-Alexander en Maxima dat jaar ook naar Antarctica geweest, enkele weken na mijn reis.]  Prins Albert bleek enkele expeditiegenoten van mij te kennen. Het was geen toeval.

Prins Albert staat linksonder in het vliegtuig te praten (tweede van links). In de foto rechts loopt hij net naar buiten (bruin-zwart outfit, geheel rechts).

Lijfwacht in Nepal (1998) en Antarctica (2009)

Na het vrijwilligerswerk in Manigram (Nepal), liep ik de Mount Everest Basecamp trekking in Nepal. Daar ontmoette ik ene Patrick, die de veiligheid van de groep “vakantiegangers” faciliteerde. In 2009 kwam ik deze zelfde man weer tegen. Wat bleek? Hij was op Antarctica aanwezig als de lijfwacht van prins Albert. Foto’s als bewijs.

Antarctica is geen bestemming waar veel mensen toevallig zijn. Hij was daar samen met prins Albert in 2009.

Kofi Annan in China (2006)

Omdat ikzelf te maken heb gehad met de meest verregaande vormen van mensenrechten schendingen, kon ik het me niet voorstellen dat de VN (UN) daarmee te maken had. Echter, tijdens mijn reis naar China enkele jaren geleden bleek dat de heer Kofi Annan persoonlijk belangstelling had voor wat er gebeurde rondom mij. Daar zijn foto’s van gemaakt, door de studenten die ik in China begeleidde. Kofi Annan (pet) heeft destijds enkele van mijn studenten aangesproken in China. Zij maakten de foto rechts.

En ook Kofi Annan kent George Clooney persoonlijk.

Willem-Alexander en Maxima op Antarctica

Willem-Alexander en Maxima besloten naar Antarctica te gaan, enkele weken nadat ik

er was geweest. Ronald Plasterk moet dan natuurlijk mee.

En in 1998 was ook de kroonprins van Nepal op bezoek in Nederland bij Willem-Alexander. In 1997 was Willem-Alexander op bezoek in Nepal bij de Koninklijke familie daar. Nogmaals, het was 1998 dat ikzelf in Nepal was. Daar was ik heen gelokt voor vrijwilligerswerk. Dat was kort voor ik werd uitgenodigd voor een vrijwilligersproject in Manigram, Nepal. Kortom, de Koninklijke familie volgt mij, en niet andersom! Andersom volg ik hen pas sinds 2011. In 2011 concludeerde ik geen keus meer te hebben en de confrontatie met hen te moeten aangaan. Daarvoor, hield ik mij niet met hen bezig.

Vergezocht dat Willem-Alexander en Maxima zo nodig naar Antarctica moesten, omdat ik daar heenging? Nou, dacht het niet. Zonder dat ik me ergens van bewust was, hielden ze me al jaren in de gaten, daar bij de Oranjes. Hier zit Willem-Alexander ook al naast Eric de Groot, een voormalig mentor/manager van me, destijds bij Boer & Croon.

article_schermafbeelding_20141003_om_091036_v2

Overigens zat George Clooney gezellig naast Mabel en Laurentien in de zaal, tijdens het Goed Geld Gala van de Postcodeloterij op 26 januari 2016. Het werd zelfs gehouden in Carré, om de hoek bij mijn huis. Dat laatste zal toeval zijn geweest óf het was bedoeld om mij wat te sarren. George kreeg goed geld van de Postcodeloterijshow.

Les-princesses-Laurentien-et-Mabel-des-Pays-Bas-belles-soeurs-de-la-reine-Maxima-au-rendez-vous-de-George-Clooney-a-Amsterdam

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, George Clooney, international, Koningshuis, Nepal, NWO, UN, VN and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to U gelooft niet dat royalty achter me aanzit?

 1. Johan Veenstra says:

  George Clooney op bezoek bij Humberto Tan http://s.ad.nl/4228871

  • maudoortwijn says:

   Ik ben er nu al geïrriteerd over. Die gast werkt zijn hele carrière al als geheim agent. In Nederland is hij bij zoveel dossiers betrokken geweest.

 2. Dat George Clooney lid is van de CFR, Council of Foreign Relations, is in ieder geval wel een aanwijzing er voor dat hij een Geheim Agent is.
  Hij is ook getrouwd met een advocate van Julian Assange.

  Er is veel te vinden over George Clooney en CIA.
  De Europese Geheime diensten zelf hebben hem zelfs als CIA agent online staan.
  http://societalsecurity.net/media-watch/filter-organization/cia/filter-people/george-clooney
  Ik kreeg zo de indruk, dat hij mogelijk betrokken is bij blackmail van Adel.

  Aangirfan heeft een Amerikaans artikel gevonden, waar links tussen Clooney en de Amerikaanse Maffia in Las Vegas worden aangegeven.

  http://aangirfan.blogspot.nl/2011/03/clooney-berlusconi.html
  Veel goede informatie in dat blog, maar ook fouten er tussen.

  Waarom je achterna wordt gezeten zou worden door Adel Maud, dat is mij niet duidelijk.
  Lastige getuigen worden meestal geruimd binnen enkele maanden van zo’n getuigenis.
  Gevolgd worden door Adel, voor iets wat je al jaren geleden gezien hebt, dat lijkt me onwaarschijnlijk.

 3. De man op de middelste bovenste foto met Charles is niet George Clooney maar Pierce Brosnan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.