Klaas-Jan samengevat: Geen gewoon ongeluk in Egypte

Op 17 april 2004 is Klaas-Jan van Hilten (33) verongelukt in Egypte (Sinaï). Ik zie dat als een zeer verdacht ongeluk. Vooraf wil ik mijn excuses aanbieden aan de moeder van Klaas-Jan, omdat zij het niet verdient om op deze wijze van mijn visie op de dood van haar zoon te vernemen. Ik kies voor direct publiceren, vanwege mijn eigen veiligheid. Waar kende ik Klaas-Jan ook weer van? 

 • In 1998 besloot ik vrijwilligerswerk te doen in Nepal, via de Nederlandse organisatie SIW. SIW stuurde mij vervolgens naar een nep-project in Manigram (Nepal), waar (behalve ikzelf) alle andere aanwezigen in het geheim werkten als “agents”.
 • Klaas-Jan van Hilten is in dit project van geheime diensten terecht gekomen in februari 1998. Voor hem was dat een eigen bewuste keuze. Voor mij lag dat anders. Ondertussen vermoed ik dat Klaas in 2004 (terecht!) bedenkingen begon te krijgen.
 • Naast mij en Klaas, zou er nog een derde Nederlander meegaan naar Nepal in 1998. Zij heeft afgezegd, omdat ze betrokken raakte in een zwaar auto-ongeluk. Overigens had ik enkele maanden na Nepal (in België) ook al een bijna-ongeluk, waar ik aan de dood ontsnapt ben. Aangezien Klaas-Jan in 2004 verongelukt is, betekent dit dat drie van de drie Nederlanders voor het Nepal-project, te maken kregen met een ongeluk. In alle drie de gevallen werd het ongeluk door derden veroorzaakt.
 • Dat de organisatoren van het Nepal kamp zich met vreemde zaken bezighielden was dan al duidelijk, want ik had een kolossale wietplantage gezien in Manigram, Nepal.
 • Na het project in Nepal, verloor ik contact met de deelnemers van dat Nepal project, omdat ik er een vreemd (negatief) gevoel aan over had gehouden. Ik had geen idee dat zij van de geheime dienst waren, maar ik wilde het achter me laten.
 • Op 17 april 2004 is Klaas-Jan verongelukt in Egypte. Op een overzichtelijke verlaten woestijnweg, kwam er geheel onverwacht (wat vreemd is!) een vrachtwagen om de bocht. Deze reed midden over de weg, zodat hun taxi moest uitwijken en de bocht uitvloog. Klaas-Jan, Miranda en de taxichauffeur zijn uit de auto geslingerd.
 • Nog vreemder is, dat er een auto stopt nét voordat de ambulance arriveert. In die auto zitten vier Nederlanders, waarvan één een EHBO-er is, die weer connecties heeft met een geheime dienst contact van Klaas-Jan. De man werkt zelfs in Voorburg. Als deze man Klaas-Jan aanspreekt, verliest hij zijn bewustzijn. Enkele uren later is hij dood.

Het auto-ongeluk van Klaas-Jan klinkt als een tragisch ongeluk. Wanneer je weet dat hij contact had met de geheime dienst, dan wordt het verdacht. Dit is exact de werkwijze van geheime diensten, als ze iemand willen uitschakelen, zonder dat er vragen gesteld worden.

Het meest aannemelijke scenario is dat zowel de tegenligger als de taxichauffeur betrokken zijn geweest in het complot. [oorzaak positioneren] Hetzelfde geldt voor de EHBO-er, die als eerste arriveerde. [bewusteloos maken] De ambulance bracht in dit scenario Klaas-Jan bewust naar het Katharina ziekenhuis. In het ziekenhuis bij het Catharina Monastry zullen de vooraf afgesproken verwondingen zijn aangebracht. [moord] Hierna is Klaas-Jan in een aparte ambulance naar Sharm El-Sheikh gebracht. Mocht er een politie-onderzoek plaatsvinden, dan zijn alleen in Sharm El-Sheihk formeel medische handelingen verricht, zodat mogelijke vragen zich hierop richten. [verbloemen] Kan ik dat bewijzen? Nee, maar ik heb voldoende redenen om aan te nemen dat dit geen gewoon ongeluk was. Gelukkig voor Klaas-Jan heeft hij het niet bewust meegemaakt.

Klaas-Jan, RIP. 

ps. Klaas-Jan van Hilten studeerde Economie aan de RSM in Rotterdam. Via hen heeft hij dit project in Nepal aangeprezen gekregen. In die tijd kreeg hij ook een baan aangeboden bij KPMG. Klaas-Jan woonde in die tijd in Den Haag. Zijn ouders in Voorburg/Leidschendam.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Klaas-Jan, NWO, regio Den Haag and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Klaas-Jan samengevat: Geen gewoon ongeluk in Egypte

 1. Maud Oortwijn says:

  de sultan van qatar, die wist ik nog, van zowel Frank als Florian, if thats their real name
  ben dan gewoon te geirriteerd vanwege jullie broodkruimels van 20 jaar gelee. gvd.
  geen normaal mens zou dit weten, het spreekt tegen mij dat ik het weet
  jullie zijn ziek ziek ziek.

 2. Maud Oortwijn says:

  en die ouders lijken de ouders bw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.