Klaas-Jan 1: In 1998 was ik bereid vrijwilligerswerk te doen in Nepal en werd ik uitgeleverd aan de satanische globalistenkliek

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, gang stalking, George Clooney, international, Klaas-Jan, Koningshuis, Nepal, NWO and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Klaas-Jan 1: In 1998 was ik bereid vrijwilligerswerk te doen in Nepal en werd ik uitgeleverd aan de satanische globalistenkliek

 1. Het systeem van de Nederlandse Geheime diensten is inderdaad erg gevaarlijk.
  Het grootste gevaar, is de onwetendheid over het grotere plaatje.

  In me vorige commentaar elders, maar ook in verband met verhalen rond Klaas-Jan, gaf ik al wat data over de peetzoon van Adolf Hitler, Adolf Martin Bormann, een Jezuïet, waar ik nu al drie zaken noemde in een zin, die de meeste agenten van de AIVD niet eens weten, maar het is wel hoe de top van de AIVD functioneert. De zin werd wel wat langer weer. Maar goed, had Adolf Hitler een peetzoon?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Adolf_Bormann

  Wat betekend dat, “peetzoon”.
  Peetzoon is een Rooms Katholieke term voor een getuige bij de paapse pedodoop.
  Wat Wikipedia beschrijft, ik zal het letterlijk citeren:
  “Martin Adolf Bormann (14 April 1930 in Grünwald – 11 March 2013 (aged 82) in Herdecke[1]) was a German theologian, the eldest of the ten children of Martin Bormann and a godson of Adolf Hitler.”
  Dit verondersteld dat Adolf Hitler een trouwe Rooms Katholiek was, die de Rooms Katholieke rituelen onderhield, met Rooms Katholieke banden.

  Maar dit ontkennen de Nederlandse universiteiten. Ook lager onderwijs verteld niet, dat Adolf Hitler Rooms Katholiek was. Maar dit was wel het belangrijkste historisch feit over Adolf Hitler, alle andere zaken die men hem toeschrijft zijn secundair.

  De AIVD heeft Rooms Katholieken in haar top zitten.
  Dus, alle AIVD agenten zijn in levensgevaar, zodra ze voor die dienst gaan werken en effectief worden. Althans, officieel is de AIVD niet eens Rooms Katholiek, agenten beweren tenminste dat hun basis Gereformeerd is.

  Wie dit begrijpt zal ook begrijpen dat geheime dienst werk erg gemakkelijk is dan.
  Een Rooms Katholieke minister in Nederland, is niet trouw aan Amsterdam, deze is trouw aan het Vaticaan. Jozef Luns, een Rooms Katholieke minister van Buitenlands zaken, was betrokken bij het opzetten van een Islam opstand tegen Soekarno, zoals ISIS vandaag werd opgezet door de Katholieken aan de top van de geheime diensten. En veel van die Katholieken werken under cover, doen alsof ze Jood, Gereformeerd, Evangelisch of anderszins niet Katholiek zijn.

  AIVD agenten zijn gemakkelijk waar te nemen, ik zal hier geen namen noemen, maar ik ben wel trouw aan dit land en maak me ernstige zorgen hier. Mensen die met zoveel onwetendheid zo’n gevaarlijk werk krijgen te doen, die lopen regelrecht levensgevaar, als ze niet weten wanneer te bukken.

  • maudoortwijn says:

   De vrijmetselarij zit inderdaad in een andere hoek. Is meer verbonden met Joodse normen en waarden (en belangen). Katholieken zijn anders georganiseerd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.