Kofi Annan dient de agenda, 100%

Ik vraag u, van wie is de VN?

De VN dient een lange termijn agenda, maar doet dat niet openlijk. Het is keurig verpakt in idealistische woorden. Die woorden zeggen me niets. Ik kijk naar wat er gebeurt. En wat er daarna gebeurt.

  • De Tweede Wereldoorlog was een geplande oorlog, met veel overleg achter de schermen tussen zogenaamde vijanden. Kennelijk wilden de globalisten een massale deportatie van Joden en zigeuners, want het is vast niet alleen bedacht door ene Adolf Hitler. Adolf zelf heeft rustig in weelde geleefd in Zuid-Amerika tot zijn dood. Dat zegt alles. Zoek het op. Vraag het een willekeurig persoon uit Chili of Argentinië. Adolf Hitler is na WO2 beschermd door de wereldelite.
  • In de jaren 1970s is Europa gebrainwashed om slechts twee kinderen per gezin te nemen. Vrouwen begonnen later met kinderen. Er was minder woonruimte per gezin beschikbaar. Onder Nederlanders is een cultuuromslag gecreëerd, om maar enkele kinderen per gezin te nemen. Dat zie je in veel landen in Europa (ook Oost-Europa). En nu zouden we massale immigratie nodig hebben vanwege een tekort aan jeugd? Nederland is dichtbevolkt.
  • Ten aanzien van burgers van oud-leden van het Koninkrijk, namen we verantwoordelijkheid en boden wij als optie paspoorten aan. Zij waren onderdeel van onze geschiedenis. Verantwoordelijkheid nemen. Net als met ons verstandige pensioensparen en gedegen sociaal stelsel (waarvoor we financiële offers gebracht hebben), probeerde Nederland de bevolkingsgroei duurzaam te houden. Het was en is onze morele plicht om de ontwikkeling van in balans te houden. Hoe worden we beloond? We gaven meer dan wie ook aan ontwikkelingshulp en aan de EU, maar krijgen er slechts belerende wijsvingertjes en een extreem slap MH17 onderzoek voor terug. We kunnen ons niet altijd voor alles en iedereen verantwoordelijk voelen.
  • De afgelopen decennia zijn er diverse oorlogen gestart in het Midden-Oosten. Nederland heeft amper historie in die regio. Het was niet ons “pakkie-an”. Van ISIS weet ik zeker dat dit een nepleger is, opgezet door internationale geheime diensten. Dat doen ze niet zomaar. Daar zit een lange termijn strategie achter, waar politici wereldwijd heimelijk van weten. Kennelijk wil men massa-immigratie vanuit die regio naar Europa, om onrust te creëren. Het destabiliseert regio’s in het Midden-Oosten én in Europa. Wat betekent het voor Syrië als zoveel infrastructuur en kunstschatten verdwijnen? Jonge mannen kiezen nu massaal voor de makkelijke weg in Europa. Hoeveel bezittingen verkochten deze mannen, om op levensgevaarlijke bootjes van globalisten te mogen zitten, op weg naar het beloofde land Europa? En wie belooft hen wat? Zijn ze nu tevreden? Wie verdient er het meest aan?
  • De Europese cultuur zoals we die kennen wordt afgebroken. Onze Christelijk-humanistische traditie laat nog steeds ruimte voor nieuwkomers en predikt behulpzaamheid. Maar iedereen snapt dat deze mate van massale instroom van nieuwkomers niet te dragen is door ons sociaal stelsel! Zij krijgen bovendien boekjes uitgedeeld, over hoe ze keiharde eisen moeten stellen over al hun rechten en het volledig behoud van de eigen cultuur. Dat is vragen om moeilijkheden. Het wordt ze allemaal door iemand (partijen) beloofd. Een echte vluchteling bedenkt dat niet zelf.
  • De hoax aanslagen. Na het massaal binnenhalen van immigranten, worden er brandhaarden gesticht. De media bericht groots over de aanslagen in Parijs, Kopenhagen en Keulen. Allemaal opgezet. Hoax aanslagen. Zo worden bevolkingsgroepen tegen mekaar opgezet. Het is allemaal agenda. Europa moet afgebroken en de immigratie uit het Midden-Oosten wordt aangewakkerd om een rol daarin te spelen. Dit kan alleen maar slecht aflopen en dat vinden ze prima.

 

CZtIuIgWcAAPK8Q

Als Kofi Annan zich zou inzetten voor open grenzen van bv. Saoedi-Arabië, Kenia of Israël, dan wil ik luisteren naar zijn verhaal. Hij is getrouwd met een Rothschild en kent die regio’s en al die belangen (Nane Maria Lagergren van de Zweedse tak van de Rothschild-familie). Nee, het moet Europa zijn, dat het allemaal op zal vangen. Het is alsof je 25 mensen in je huis uitnodigt voor een etentje, om vervolgens van die 25 mensen te horen hoe raar het is dat je geen 50 mensen extra uitnodigt om nog meer te eten.

Wiens agenda zou hij dienen? Niet die van de gewone burgers van het Midden-Oosten en Afrika. Er is nog steeds veel onrust in de Midden-Oosten regio. Ik hoor hem niet naar buiten brengen hoe de regio instabiel gehouden wordt, met ISIS als cliché voorbeeld.

Hij is een politicus van wereldformaat, duidelijk. Kofi Annan wil alleen maar “vrede” en vindt het erg dat juist in Syrië en Irak het tegenovergestelde gebeurd is. Heel erg. Toen kwam ISIS. Zomaar ineens. Weer worden de gewone mensen in de regio beschadigd. Maar Kofi Annan durft de Europese bevolking recht in het gezicht te zeggen dat WIJ onze morele superioriteit aan het verliezen zijn?  Dat pik ik niet!  We didnot start the fire!  

Nadat we eerst zijn doodgegooid met grenzen aan de bevolkingsgroei (wat dan niet gold voor het Midden-Oosten en Afrika), worden we nu doodgegooid met excuses waarom we perse massa-immigratie moeten toestaan. [Overigens ben ik wars van discriminatie en geloof ik wel degelijk in beperkte gecontroleerde immigratie/werkvergunningen etc.]

Ondertussen is ISIS gewoonweg een nep-leger van huurlingen, opgezet door internationale geheime diensten. Uiteraard worden we doodgegooid met foto’s van Koerdische vrouwen die dit zogenaamde ISIS leger bevechten. Alles wordt klaargestoomd om het logisch te maken dat het grondgebied Irak en Syrië op de onderhandelingstafel ligt. Als je het eenmaal ziet, wordt het overduidelijk. Het is toneel en wij winnen niet.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, ISIS, Maud Oortwijn, Media, New York, Politiek, Turkije, UN, vluchtelingen, WO2 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kofi Annan dient de agenda, 100%

  1. Pingback: Kofi Annan dient de agenda, 100% | Arlin Report

  2. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.