Vrouwen in het verkeer, helemaal mis. Weg. Verschwunden.

Dit is een serieus artikel. Ik kan niet alles bewijzen. Soms kloppen de statistieken gewoon niet. Daar hoef je geen statistiek voor te kennen. 

De vrouwen die jong zijn overleden in mijn directe omgeving tussen 1991 en heden, zijn verongelukt, waarbij er letterlijk niets van ze overbleef. Dan denk ik aan Dayane van Dijk (samen met haar vriend Rolf) en Danielle Bruggeman (van mijn middelbare school). Het is sowieso vreselijk. Only the good die young, helaas. Ik gun het niemand, maar hen zeker niet.

Dayane en Rolf zijn verdwenen op vakantie in Peru, men zegt in een busongeluk met hierna een niets ontziende brand. Danielle Bruggeman reed ‘s ochtends in zeer dichte mist van Raalte naar haar werk in Deventer en is frontaal overreden door een vrachtwagen. In het geval van Dayane en Rolf is er geen identificatie mogelijk geweest. De autoriteiten wilden zelfs jarenlang geen overlijdensverklaring afgeven. Bij Daniëlle weet ik niet hoe dat gegaan is. Daar kan ik niets van zeggen. Er was niets meer van haar over, dat is me wel verteld. Ik weet dan nooit wat ik zeggen moet. Soms heb ik het het vermoeden dat diegene ook degene was die teveel gepraat heeft. Was het nodig?

Loyaliteit. Er zijn helaas lieden 100% loyaal aan het systeem, hoewel zij overkomen als normale mensen. Daar zijn er teveel van, met dit alles als resultaat. [Ik wist niet van foto’s in Bangkok! Ik wist niet van een 6 VWO complot!]

In 2001, op mijn werk bij Gemini consulting, hebben twee mannelijk (naaste) collega’s zogezegd zelfmoord gepleegd. Ook Klaas-Jan die ik kende van vrijwilligerswerk in Nepal overleed bij een ongeluk (in Egypte, bij de berg waar Mozes de 10 geboden heeft ontvangen). Klaas-Jan was tenminste nog te identificeren, hoe wrang dat ook is.

Bekende Nederlanders uit Amsterdam 

Je ziet eenzelfde patroon bij de bekende zaken in de media. Peter Giele in 1999 (Roxy), Herman Brood (2001), Joost Zwagerman in 2015 (die kende ik alleen van Gimmick!), Antoinie Kamerlingh (één keer gezien in Amsterdam) en Jeroen Willems (zie eerdere blogs). Mannen die te goed geïnformeerd waren over duistere programma’s, dat weet ik van alle vijf met zekerheid. Zij laten onbevredigende verhalen na, maar tenminste de vreselijke zekerheid van een verlaten lichaam, hoe gruwelijk dat ook is.

hollowayVeel jonge vrouwen niet, zoals Dascha Graafsma, Natalee Holloway, Lisanne en Kris, Joanne Wilson, Gonda Drenth, Cheryl Morrien, Lisette Vroege, Willeke Dost, Tanja Groen, en Robin Bogers. We moeten maar geloven dat het DNA matcht of dat het kleine stukje voet in dat ene schoentje van hen is. Het is ziek.

Wanneer bent u het beu? Als het u zelf overkomt?

Waarom godverdomme doen al die mensen mee met het afbreken van een samenleving. Een satanische daad naar één, breidt zich uit als een olievlek. Waarom staan wij toe dat deze ziektes überhaupt uitbreken? Ik word er soms moedeloos van. Ik kan u lijstjes geven van gasten die erom gelachen hebben, die trots zijn op een groepsaanval op één. Hebben ze spijt, als er iemand dood gaat waar ze dan wél om geven? Om eerlijk te zijn, het interesseert me niet. Hoe krijgen we gerechtigheid?

ps. De zaak van Klaas-Jan is een derde zaak waarin de Berg van Sinaï (Mozesberg, Egypte) een rol speelt. Eén van de The Voice deelnemers die in juni 2016 vermoord is, overleed in Hospital Mount Sinaï in Chicago.  De Orlando Shooting (50 doden in bar Pulse in Orlando, USA) vond plaats op 12 juni 2016. Op deze dag werd Shavuot gevierd, op de laatste dag van de Omertelling, ter herdenking van het ontvangen van de 10 geboden door Mozes op de berg Sinaï in Egypte. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Bangkok, Groningen, Heino, Maud Oortwijn, Media, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Vrouwen in het verkeer, helemaal mis. Weg. Verschwunden.

 1. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Voor Gerechtigheid moet je bij de HEERE wezen Maud.
  Bidden, op zoek naar een antwoord.

  Je verhaal herken ik wel wat.
  Precies deze vragen stelde ik nog niet aan DE HEERE, maar het moorden op onze intelligentsia, niet alleen met aanslagen, maar ook sabotages op andere manieren. Dat is dagelijks bezig in dit land. Intelligentsia kunnen zich niet verdedigen, omdat ze atheïst gemaakt worden in de propedeuse. Bijna iedereen van de universiteit kan Friedrich Nietzsche citeren, maar bijna niemand ken de profeet Joel. Intellectuelen schrijven over Jezus Christus, maar kennen zijn leerstellingen niet eens, hoewel we 3 machtige politieke partijen hebben op basis van de naam van die beste man.

  En de leerstellingen van Jezus Christus zijn niet bepaald gemakkelijk te begrijpen.
  Geen enkele universiteit besteed er aandacht aan.
  Er is een samenvatting in Mattheus hoofdstukken 5-7 in de Bijbel, maar die is niet helemaal compleet, en bovendien vermoed ik dat er mee geknoeid is. Ik kon er althans door de jaren heen zowel waarheid als onbegrijpelijk zaken in vinden. Grotendeels onbegrijpelijk overigens, men heeft andere bijbel teksten nodig om een en ander te begrijpen. Vooral levens ervaring, uitproberen van de leerstellingen.

  Ik ga als het mijn tijd is.
  En als ik ernstige corruptie bega, zonder dat ik dat besef, dan was ik liever dood.
  Mijn vrienden die studeerden, ze werken nu voor de Inquisitie, zoals psychiatrie en media propaganda. Mogelijk leven ze nog, omdat ik ze daar op aan spreek, DE HEERE Meent dat ze nog te bekeren zijn. Mijn oma bekeerde zich toen ze al ouder dan 70 was, je weet maar nooit. Persoonlijk kan ik het niet verdragen, te zien wat voor schade DSM4 en media propaganda aan mensen toebrengt, het zijn moord machines, maar ik ben dan ook niet degene waar je moet wezen.
  DE HEERE

  Ik hoop dat dit wat troost.

 3. Ad says:

  dinsdag 1 juni 2004 | 14:15
  Laatst bijgewerkt:

  http://www.rtvoost.nl/archief/default.aspx?nid=39232&_ga=1.212796244.1108162876.1461009980

  Een 30-jarige vrouw uit Raalte is dinsdagmorgen om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Nieuwe Deventerweg in Raalte.
  Zij reed richting Deventer en kwam in een bocht naar rechts frontaal in botsing met een vrachtwagen. De vrouw is op de plaats van het ongeval aan haar verwoningen overleden. Het ongeluk gebeurde op de linkerweghelft. De politie vermoedt dat de vrouw door de mist niet goed heeft gezien op welke rijbaan ze reed.

 4. Ad says:

  VROUW DODELIJK VERONGELUKT

  Raalte – Bij een verkeersongeval op Nieuwe Deventerweg, ter hoogte van de Overmeenweg, is vanmorgen rond 07.35 uur, een 30-jarige vrouw uit Raalte om het leven gekomen.

  Zij reed in de richting Deventer en kwam, in een bocht naar rechts, – op de linker wegelft – in botsing met een haar tegemoet rijdende vrachtwagen. Deze vrachtwagen werd bestuurd door een 48-jarige man uit Arnhem.

  Door de mist was het zicht tot enkele tientallen meters beperkt.

  Vermoedelijk heeft de vrouw, bij het ingaan van de bocht, de rijstrook van de vrachtwagen, voor haar eigen rijstrook aangezien.

  De vrouw overleed op de plaats van het ongeval aan haar verwondingen.

  De weg is door bergingswerkzaamheden en het politieonderzoek enige tijd versperd geweest.

  Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

  dinsdag 1 juni 2004

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.