De rellen in Geldermalsen over de stroom immigranten

Miranda de Vries is niet langer burgemeester Geldermalsen

Of je nu links of rechts bent als het gaat om de vluchtelingensituatie, dit is werkelijk misselijkmakend. Het optreden van de politie en ME was gewelddadig. Het geweld en de provocatie is begonnen vanuit de politie en ME! Pas na lang getreiter werden burgers boos, omdat medeburgers neer geknuppeld werden. Medeburgers die niets deden! Het is je taak als volk om een gewelddadig ambtenarenapparaat te stoppen. Mensenrechten?

Mevrouw De Vries van Geldermalsen wil een groot AZC binnenhalen voor Geldermalsen. De burgers van Geldermalsem zien het grotendeels niet zitten. De burgemeester en wethouders maken plannen samen met Den Haag in opdracht van de EU en VN. Het volk wordt niets gevraagd.

Er is tot op heden nog nooit een referendum geweest over de mate waarin Nederlanders open grenzen steunen en in hoeverre ze mee willen gaan in de behoefte van de VN aan massale mondiale migratiestromen. Dat is een agendapunt van de globalisten. Wij hoeven daar niet 100% in mee. Je kan daarin ook een gematigde koers varen.

Het huidige asielbeleid slaat mijns inziens nergens meer op. Je kan als ambtenaar niet serieus geloven dat dit allemaal vluchtelingen zijn van een oorlog in het Midden-Oosten. a) Deze mensen komen niet allemaal uit Syrië. b) De oorlog in Syrië is bewust aangestoken en ISIS is een (globalisten) huurlingenleger. Deze massa-immigratie dient een wereldagenda, net zoals deportatie van Joden in WO2 dat deed.

En die vier gaten in die ene deur? Ik kan mij niet voorstellen dat er vanuit de menigte 4x raak gegooid is én dat de steen dan 4x toevallig terecht kwam tegen die ene glazen deur. De andere ramen zijn intact. Ik wacht op beelden waarop te zien is wie de gaten in het glas gemaakt heeft, want dat zou nog wel eens van erg dichtbij gedaan kunnen zijn. 

“Het is tuig” wordt er gezegd over demonstranten die hun eigen woonplek willen behouden. De ambtenarij/politiek praten in de media in termen alsof zij wel beschaving hebben. In praktijk is die flinterdun en vooral waarneembaar in de media. Ik hoor niemand over het geweld dat de overheid regelmatig gebruikt tegen burgers die geen geweld gebruiken, hoeveel geweld er ook tegen hen gebruikt is (ik denk ook aan mezelf).

Na bovenstaande drie youtubes gemaakt voor de media, hieronder een video die de rellen in Geldermarsem laat zien, van begin tot eind. Dit is niet wat de media je laat zien. Dit is wat er gebeurde. In uw land.  

Om 6:11s zie ik toch een rotje gegooid vanuit een raam achter de politie (dus vanuit het gemeentehuis!). Of ben ik gek? Om 6:46-6:51 zie je iemand vuurwerk aansteken ACHTER de hekken in het zicht van de politie. Je ziet eerst vuur, dan een knal, en vervolgens loopt er iemand snel weg, schuilend bij de politie. Ook het vuurwerk dat afgaat om 7:23-7:28s komt vanuit de politie. Dit gebeurt allemaal op het moment dat de bevolking nog helemaal NIETS doet. Om 8:43s komt vervolgens de ME met zwaailichten notabene en ze staan zomaar midden tussen een grote groep rustige demonstranten. Om 11:50s slaat de ME in op burgers die vooraan staan. Om 13:54s is te zien hoe een ME-er vanuit het niets op iemand inslaat. Om 15:31s, na al die tijd geweld eenzijdig vanuit de politie, wordt de menigte boos en gooit de hekken om. Raar he? Vervolgens doet de bevolking nog steeds niets. Hoe durf je als burgemeester zijnde daarna een dergelijke persconferentie geven. Wie heeft zich nu misdragen?  

Met geen woord hoor je de burgemeester over het geweld van politie en ME tegen burgers. Er hebben ambtenaren tegenover burgers gestaan. De suggestie is nu dat de burgers alleen schuld hebben. En dat belerende toontje, walgelijk. Waar halen ze de arrogantie vandaan?

De les is helder. De politiek luistert niet naar het eigen volk. Kom je rustig in opstand, dan hebben zij een draaiboek klaarliggen. Zelf hebben ze een schijnheilig voorkomen, maar ondertussen wordt er door de driehoek buitenproportioneel geweld gebruikt naar eigen burgers, zomaar.

Als ik vluchteling zou zijn, zou ik me niet veilig voelen in een kamp gerund door het ministerie van Justitie. Wat er binnen Justitie allemaal gebeurd! Deze mensen staan nergens meer geregistreerd, dus ga maar even na.

 

Wie legt er hier een bom onder de democratie? Wie gebruikt zwaar geweld? 

Je kan er de donder op zeggen dat een groot deel van de bevolking tegen het AZC is. Je kan er de donder opzeggen dat de burgemeester zélf vooraf heeft ingestemd met deze aanpak van demonstranten. Het is niet de bevolking die de democratie en de rechtstaat aanvalt.

Zouden vluchtelingen dit beseffen? Zijn ze hier beter af? 

Hoe durf je als burgemeester te praten, over hoe je lieden wilt helpen, die zogezegd moeten vluchten voor de toestand in eigen land? Zelf breek je de eigen gemeente af en creëer je onveiligheid voor burgers. Nee, dan doel ik niet op asielzoekers, maar op het optreden van politie en ME. Bah! Vies!

Miranda de Vries laat zien hoezeer gekozen burgemeesterschap nodig is. Door haar optreden tijdens die persconferentie is ze geen burgemeester meer.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Turkije, UN, vluchtelingen, VN, WO2 and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to De rellen in Geldermalsen over de stroom immigranten

 1. Fred says:

  Ik schrik hier enorm van. De demonstranten lijken helemaal niet agressief te zijn. Er wordt hier en daar wat gevloekt en gescholden maar in principe blijft het daarbij. De overheid staat niet naast ons maar tegenover ons.

 2. K. Jansen says:

  Je verhaal klopt voor geen meter. Een paar feiten: er zijn geen rotjes gegooid. Er is uitsluitend zwaar vuurwerk gebruikt. Nitraten en zwaarder. Er stonden hekken, mensen mochten tot aan de hekken staan. Op de beelden is niet te zien dat om 8:05 uur het hek al werd opengebroken. Dit werd door de particuliere beveiliging weer gesloten. Een minuut later brak men het hek alweer open en probeerde men door te breken. Dit was een groep van ongeveer 20 personen. De politie kwam van binnen om deze mensen terug te dringen tot achter het hek. In eerste instantie deed de politie dit geweldloos. Toen men hier geen gehoor aangaf, en met de politie ging vechten, trok men de wapenstok. Daarop werd de politiek bekogeld met zwaar vuurwerk. Het was voor de politie noodzakelijk het hek te sluiten omdat er anders geen enkele bariere meer was tussen het gemeenthuis en de menigte. De politie slaagde erin. Daarna brak men opnieuw door het hek en nam een groep van ongeveer 60 personen bezit van het middenterrein. Sommigen liepen wat rond zonder doel. Er werd vuurwerk afgestoken, sommigen gingen het gevecht aan met agenten, sommigen beukten op de ramen. De politie sommeerde iedereen om weer terug te gaan achter de hekken. Men luisterde niet. Daarop werd men onder dwang van de wapenstok en een hond teruggebracht achter de hekken. Toen werd het even rustig. Inmiddels was de me onderweg. Toen die aankwam stelden ze zich op achter de massa, om vervolgens door de massa heen een linie te maken net voor het hek. De boodschap was duidelijk: het hek is de grens.
  Mijn analyse is gebaseerd op mijn eigen waarneming, ik stond binnen op een afstand van 6 meter.

  Dit hele stuk hangt van onjuiste informatie, suggesties en aannames aan elkaar. U was er niet bij, kent niemand van de aanwezigen en hebt geen enkel belang hierbij. Het enige belang wat u heeft is walgelijke stukjes schrijven op een weblog wat bol staat van de grootst mogelijke onzin. Dit stukje is hier een goed voorbeeld van.

  • maudoortwijn says:

   Ik zie dat er vuurwerk wordt afgestoken, door de politie zelf. Ik zie dat de ME inbeukt op burgers die niets doen. U heeft in zoverre gelijk, dat ikzelf er niet bij was en ik neutraal ben (want geen belang in deze).

  • Laat hem toch Maud, dat is nu dus weer wel een geheim agent.
   Collaborateur met genocide is een beter woord, maar heeft een gevaarlijke achterban.

 3. Kaskaas says:

  Is er meer gewone video van de hele avond van Geldermalsem? Kennelijk moeten we het allemaal zelf zien, want anders weten we niet wat er gaande was. Ik zie wel dat er vuurwerk wordt afgevuurd bij de politie en het lijkt uit het gemeentehuis zelf te komen. Vertrouw de niets van.

 4. Kaskaas says:

  Ook is het raar dat als er 4x een steen gegooid zou zijn van een verre afstand naar de glazen voorkant van het gemeentehuis, dat deze dan allemaal precies tegen die ene deur aankomen. Het zou me niet verbazen als iemand vanaf binnen die gaten gemaakt heeft. De politie staat ervoor, dus dat ziet niemand dan. Wanneer zijn die gaten er in gekomen? Vanaf wanneer zijn ze op de video’s te zien? Weet iemand dat?

 5. Pingback: Overzicht voor het jaar 2015 #1 Dreiging en angst | Marcus Ampe's Space

 6. Je bent blijkbaar nog nooit op een demonstratie geweest Maud.
  Dit doet politie bij elke demonstratie.

  De meeste ME is lid van het pedofiel netwerk, dat is ook de wijze waarop de doofpot wordt gemaakt.De pedofielen en sadisten hebben de wapens, dat is al eeuwen lang in voorbereiding. Bovendien, in de 16de eeuw was het hetzelfde, voordat de opstand kwam. Nu dan worden de opstandelingen van 400 jaar geleden vermoord met immigranten en collaborateurs.

  De neerbuigende toon komt van de Katholieken.
  Katholieken kijken neer op niet Katholieken, net zoals Islam neer kijkt op niet moslims.

 7. Kaskaas says:

  Het probleem is dat van die overheidslui gewoon schorriemorrie is met grootheidswaanzin. Ze willen persee persee beslissen over het leven van een ander, maar zijn werkelijk te vies om naar te kijken. Frusties en nietsnutten. Daar willen normale mensen niet dood naast gevonden worden. En dan dat ziekelijke schijnheilige. Durft zo’n wijf nog wel over straat? Ik hoop van niet. Inferieur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.