Banden tussen oud-collega’s, UN en Koningshuis

Ook onderstaande artikel laat weer eens zien hoe de United Nations en het Koningshuis beide belangstelling tonen voor (familie van) oud-collega’s van mij. Ik zeg u, het is andersom: de Oranje hebben hun contacten naar mij gestuurd, ver vóór 6 december 2000. Ik kende hen alleen niet. Daar is het helaas niet bij gebleven. Is dat erg? Ja, je zou het je ergste vijanden niet toewensen.


 

BIËNNALE KIJKDUIN 2011
‘CHEMISTRY – Creating new Worlds’
Kijkduin, 2 t/m 26 juni 2011

1 juni 2011 – opening door H.M. Koningin Beatrix

Biënnale Kijkduin is een internationale tentoonstelling aan de kust van Kijkduin/Den Haag. De monumentale glas- en lichtkunstwerken worden geplaatst op boulevard, duinen en Deltaplein, waar zij tot leven komen dankzij de wisselende luchten van de Hollandse zeekust. 

Met de tentoonstelling ‘CHEMISTRY – Creating new Worlds’ is de Biënnale Kijkduin opgenomen in de programmering van het ‘Internationale Jaar van de Chemie’, het jaar 2011 waarin de Verenigde Naties en de Unesco wereldwijd aandacht vragen voor de chemische wetenschap die bijdraagt aan de verbetering van een leefbare, gezonde en duurzame maatschappij. 20 Kunstenaars en designers uit 8 landen presenteren 20 monumentale glas- en lichtkunstwerken.

De kunstenaars laten zich inspireren door de vindingen van de chemische wetenschap en visualiseren hun persoonlijke ontdekkingen in actuele glas- en lichtinstallaties. Toepasselijk, want glas en transparantie zijn onverbrekelijk met chemie verbonden. In de eerste plaats is glas zelf de chemische verbinding van zand, kalk en soda. En voor de wetenschap geldt: zonder glazen kolven en reageerbuizen geen experimenten, geen helderheid in processen. Glas- en lichtkunst is het medium bij uitstek voor het verkennende karakter van de 6e Biënnale in Kijkduin.

De kunstenaars bedienen zich van de nieuwste verworvenheden op het gebied van technologie en innovatieve lichttoepassingen. Voor het eerst krijgen ook jonge designers de ruimte. Meerdere kunstenaars ontwerpen exclusief een kunstwerk voor ‘CHEMISTRY-Creating new Worlds’.

De Biënnale Kijkduin kun je van 2 tot en met 26 juni bezoeken en er worden allerlei activiteiten georganiseerd die je op de website kunt vinden. De Biënnale Kijkduin vormt tevens het uitgangspunt voor het internationale glassymposium “Transparant Vision- the Art and Science of Glass” dat op 10 juni 2011 in het Gemeentemuseum te Den Haag zal plaatsvinden.

image Caroline Prisse

Caroline Prisse. (België) – No X-mas 

 


 

skiën maart 2008 BCCS (18)Het Prisse-kamp is goede vrienden met Xander Santman. Dat zijn collega’s geweest bij Shell. Xander Santman kwam vroeger nog wel eens in Heino, omdat zijn moeder daar woonde. Hij stond uren te koekeloeren in de zaak van mijn ouders. Achteraf gezien moet dat een vorm van selectie zijn geweest, hoewel ik de man nooit gesproken heb. Ik deed dus drie studies naast elkaar en werkte in die periode in het weekend nog in de zaak van mijn ouders. En zo’n gast concludeert dat je dan wel het riool in gegooid kan worden, omdat je ouders geen universitaire studie hebben. Alexander Santman werkte jaren later bij Gemini consulting en Boer & Croon consulting, beide ten tijde van mijn werknemerschap. Veel heb ik niet met hem samengewerkt. Wel viel het me op dat hij onwaarschijnlijk veel grote opdrachten wist binnen te halen, vooral ten tijde van Gemini consulting. Het was een sales-kanon. Hij woonde destijds in Den Haag. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Bangkok, Den Haag, Free Maud, gang stalking, Koningshuis, regio Amsterdam, UN, vluchtelingen, VN and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.