Deze discussie laaide op in oktober 2015

Wie zorgde ervoor dat “verdrijven” van Joden een “uitroeien” werd? 

001_rb-image-2706130 642x999_61558223

Israël en Duitsland twisten over Holocaust   [ik begrijp niet waarom]

ELSEVIER: (ANP) – Israël en Duitsland zijn het 70 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog plotseling oneens over wie het initiatief voor het uitmoorden van de Joden heeft genomen. Aanleiding is een opmerking van de Israëlische premier Netanyahu dat de grootmoefti van Jeruzalem in november 1941 Hitler zou hebben gesuggereerd de Joden niet te verdrijven maar uit te roeien. Dat zou hebben geleid tot de Holocaust, het uitmoorden van Joden in Europa.

Netanyahu maakte zijn opmerking tijdens een toespraak over aanvallen van moslims in de jaren twintig. Die aanvallen zouden zijn ondernomen onder aanmoediging van Haj Amin al-Husseini, de latere grootmoefti van Jeruzalem. De grootmoefti was de belangrijkste islamitische wetgeleerde, een van de belangrijkste posities binnen de moslimwereld.

BRON: Elsevier, 2015

———————————————–

Met welk doel zijn Joden op transport gezet in Europa in WO2?  De meningen lopen soms uiteen over het exacte aantal doden, maar er is consensus over dat er iets gruwelijks is gebeurd.

Wat zijn de opties, in theorie?

  1. Hitler had van meet af aan de intentie een holocaust te plegen op het Joodse volk. Hij wilde een Europa voor de Germanen.
  2. Hitler wilde van Joden af in Europa. Tegelijk had Israël in oprichting juist massale immigratie nodig. De timing van beide belangen zorgde voor een win-win situatie voor de elite van Duitsland en de Joden, maar werd een gruweldaad tegen het Joodse volk.
  3. Arabische staten zagen tussen 1900-1930 al een toename van de immigratie van Joden richting het grondgebied van wat later Israël werd. Zij oefenden druk op Duitsland uit om de holocaust te plegen tegen de Joden, om zo het ontstaan van Israël tegen te houden.

Dit zijn de mogelijkheden die ik zie (of een mengeling daarvan).

Wat de achterliggende motieven ook zijn geweest, georganiseerd geweld tegen burgers (in dit geval Joden, homo’s, zigeuners etc.) vanuit een systeem, zorgt voor een geweldspiraal met ongekend veel schade en leed. De massale deportatie zou sowieso tot ziekte en honger leiden, dat kon eenieder voorspellen. Ook neemt geweld toe in gevangenschap.

De Joden hebben een thuisland nodig, dat is me duidelijk. Maar ik heb veel argwaan gekregen tegen de agenda achter massale immigratie.

Waarom kiest Netanyahu er nu ineens voor, om te zeggen hoe Hitler “slechts” de Joden uit Europa wilde verdrijven? Is het geloofwaardig dat de Palestijnen (en de Palestijnen alleen) Hitler motiveerden om deportatie om te zetten in uitroeien? Het standpunt van Israël tot dusver was juist, dat de Palestijnen niet als één volk of land georganiseerd waren, vóór Israël uitgeroepen werd. Ik vind het een vreemde beweging en ik zie niet waarom dit gezegd wordt. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, NWO, Politiek, vluchtelingen, VN, Vrijmetselaars, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Deze discussie laaide op in oktober 2015

  1. Pingback: Overzicht voor het jaar 2015 #1 Dreiging en angst | Marcus Ampe's Space

  2. Jimmy is Back says:

    Deze draai heb ik nog nooit gehoord dat iemand eraan kon geven, maar het zet me helemaal aan het denken. Fok.

  3. Pingback: Simon Wiesenthal Centrum jaagt op “Einsatzgruppen” met de kleuren rood-zwart-wit. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.