Vandaag 70 jaar geleden werd Nederland lid van de Verenigde Naties

De naam Verenigde Naties kwam voor het eerst ter sprake in een toespraak van Winston Churchill. Hiermee haalde hij Lord Byron aan, die in zijn Childe Harold’s Pilgrimage het woord united nations gebruikte. Lord Byron doelde op de geallieerden ten tijde van de Slag bij Waterloo (1815). Churchill gebruikte de term om de geallieerden in WO2 aan te duiden.

Op 25 april 1945 begon de “United Nations Conference on International Organizations” (Conferentie van de Verenigde Naties over Internationale Organisaties) in San Francisco. Naast de onafhankelijke naties werden ook enkele non-gouvernementele organisaties, waaronder de Lions Clubs International, uitgenodigd om te assisteren bij de opstelling van de organisatie. De vijftig naties die aanwezig waren op de conferentie ondertekenden twee maanden later, op 26 juni, het Handvest van de Verenigde Naties (de grondwet van de organisatie).

Tot zover kunt u deze informatie allemaal op wikipedia vinden. Overigens was Winston Churchill ook een vrijmetselaar. 


266px-Lord_Byron_coloured_drawingLord Byron. Die naam ben ik het afgelopen jaar vaak tegen gekomen, als ik de achtergronden/geschiedenis van aanslagen/schandalen onderzocht. Lord George Gordon Byron (Londen, 22 januari 1788Mesolongi, 19 april 1824), was een Engelse schrijver -of beter gezegd dichter- en stond bekend om zijn flamboyante levensstijl, schandalige liefdesaffaires en zijn reizen door Europa. Een baron (the 6th Lord Byron) en kennelijk gevierd als societyfiguur.

Ik ben bang dat hij een soort cultfiguur is geworden voor de adellijken, globalisten en vrijmetselaars.

  • 250px-George_Gordon_Byron,_6th_Baron_Byron_by_Richard_Westall_(2)In Cambridge (UK) studeerde hij aan Trinity College, waar hij opviel door het aangaan van biseksuele relaties. De holebi agenda is prominent aanwezig geweest bij globalisten de afgelopen 20 jaar. (Ik vindt het prima, maar het is opvallend dominant, vergeleken met de beperkte aandacht voor vrouwen- en kinderrechten).
  • Tijdens een reis in Griekenland zag Byron hoe het Parthenon op de Akropolis in Athene van zijn kunstwerken werd ontdaan. Dat laatste gebeurde in opdracht van Lord Elgin, de Britse ambassadeur bij het Turkse hof. Dit meenemen van de latere Elgin marbles (nu in het British Museum te Londen) heeft Byron destijds veroordeeld. Laat dit een onderwerp zijn waarvoor Amal en George Clooney zich inzetten.
  • Lord Byron schreef “Don Juan”, wat gaat over de pro-actieve houding van Westerse vrouwen seksueel gezien. Dit thema is de afgelopen 25 jaar door de New World Order nadrukkelijk gepusht. Juan is bovendien de Italiaanse naam voor Johannes, twee bekende figuren in het Nieuwe Testament (De Doper en De Evangelist).
  • Lord Byron stond model voor het verhaal The Vampyre (1819) van John William Polidori. Is het u opgevallen hoe vampieren de afgelopen 10 jaar enorm zijn opgekomen in de Amerikaanse TV-series?
  • Collega auteur John Keats, die stierf in Rome aan tuberculose in 1821, liet zich inspireren door de fontein Barcaccia, o.a. voor zijn grafsteen: “Here lies one whose name was writ in water.”. Het is deze fontein waar de heisa om was vanwege beschadigingen door Feyenoord fans. Aboutaleb (een NWO-aanhanger) sprak zich openlijk uit over dit vandalisme. Het kwam over als een hoax.
  • De auteur Mary Shelley raakte in 1816 bevriend met Lord Byron. Zij is de schrijfster van “Frankenstein”. Ook dit boekwerk oogst bewondering onder de hedendaagse globalisten, omdat zij niet alleen geloven in een maakbare samenleving, maar zelfs een maakbare mens. Het is alles behalve ziek voor hen. Zij dromen ervan.
  • In 1823 reisde George Byron naar Griekenland om deel te nemen aan de vrijheidsoorlog tegen de Turken. Daar overleed hij, nog voor deze oorlog door de Grieken gewonnen werd. In de afgelopen 10 jaar spelen zowel Griekenland als Turkije een prominente rol in het uitrollen van de plannen van de NWO.

Ik weet niet wat het verband is, maar ergens moet er een verband zijn.

ps. Op 26 juni 2015 vonden er zogezegd drie aanslagen plaats op drie continenten, allemaal opgeëist door ISIS. Air Products in België. Sousse in Tunesië. Een een shi’itische moskee in Koeweit. En dan was er ook nog wat raars bij de TT in Assen. Al die verhalen zijn vreemd, als je de moeite neemt er even in te duiken. Lord Byron schreef voornamelijk fictie.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in New York, NWO, Paris attacks, UN, VN, Vrijmetselaars, Waarheidscommissie, Wikileaks and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.