Police report against George Clooney, agent Bart X1, agent X2 & agent Carter (NL)

George-Clooney-Handen-1050x1680

Edelachtbare heer Hofstee,

Hierbij doe ik, mevrouw G.J.M. (Maud) Oortwijn, wonende te Amsterdam, aangifte van strafbare feiten. De aangifte bevat 5 pagina’s. Ik behoud mij het recht voor deze in een later stadium uit te breiden.

 1. De aangifte betreft de periode januari 1998 tot heden en behelst de volgende strafbare feiten

a) Aangifte tegen vier van de organisatoren van het gang stalking programma sinds 1998:

 • De heer George Timothy Clooney (USA), Acteur en geheim agent voor CIA/UN/AIVD, woonachtig te Italië/USA.
 • De heer Nicholas Carter (of de man die zich voordoet als zijnde Nicholas Carter) (USA), Manager Nike Europa –  undercover bij Capgemini, Cambridge University en in buurt woning klaagster, woonachtig te Amsterdam.
 • De heer X1 (NL), AIVD agent – undercover bij Capgemini en Boer & Croon, woonplaats onbekend.
 • De heer Bart X2 (NL), AIVD/Justitie agent – undercover in buurt van woning klaagster, woonachtig te Amsterdam.  

etcetera, etcetera……  [the rest of the document is not yet published]

SAM_0012


On August 11 2014 I filed a detailed police report against the above mentioned agents, containing criminal activities on Dutch territory and abroad. We should no longer accept how international secret service agents define the political agenda in the Netherlands. Most Dutch citizens are not even a fan of the Dutch monarchy! This is no reason for international agencies to interfere in our affairs. It must stop.


Ongeloofwaardig? De links tussen Hollywood en secret agents is algemeen bekend.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, international, Justitie, Koningshuis, Maatschappij, Pedonetwerk, Politie, Politiek, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Police report against George Clooney, agent Bart X1, agent X2 & agent Carter (NL)

 1. rrf says:

  Btw als je die verhalen van Ben van den brink wiens Kinderen jarenlang door Jeugd zorg misbruikt en verprostitueert werden leest dan moet ik ook al snel aan jouw beschrijvingen denken wat voor intrige manipulatie en verwarringen over je uit gezaaid wordt want dat lijkt op elkaar hoe jullie beiden aan gepakt worden en is via die hoge kringen ook gelinkt aan zelfde metiers zelfde stijlen dus.

  In de Ben van den Brink zaak werden de Kids via Zandvoort en hotels(Ik ook vroeger)ook verprostitueert aan hollywood acteurs oa een duitsjoodse regiseur en robin williams via de internationale chariot(chariots of fire van William Blake symboliek wat naar rotchild te Engeland wijst)) hotelketens ( IK ook vroeger oa aan sean connery in hotels) en dan zit je al bij clooney zijn biz…die je dan ook al in een hotel tegen kwam.(wat kwam die dar eigenlijk doen?sextoerisme?)

  Verder is een Mind control trick van die lieden ook om als ze Kinderen verkrachtten dat in meest bizarre sferen en situaties omstandigheden omgevingen kledingen of aantallen daders of dagen te doen…zoals een bed in de achtertuin ingraven waar op Kind misbruikt wordt zoals in circussen zoals met heel het politiek establishment tegelijk in de schouwburg zoals verkleedt als marsmannetjes en carnavalskleding maskers etc etc gebruikelijk ook ghb lsd geven waardoor de droom en realiteit vervloeit het geheugen gelijk al weg is…je jé eigen Geheugen geen eens al meer vertrouwd geen zekerheid meer hebt.

  Vertelde een Kind of Slachtoffer in de onwetendheid de naiviteit dan de Juist dé Waarheid dan kwamen die bizarre delen ook snel ter sprake …en dán viel op slag t vertrouwen geloof en steun van de Onderzoekers Rechercheurs Media omgeving en zelfs Familie op slag wég!

  De dadergroepen hun leden uit hoek academici deden dan zelfs juist van uit de academien wetenchappen psychiatrie wetgevingen justities dan nog eens een regelmatig schepje boven op door Kinderen voor gek te verklaren een grote fantasie te hebben het van de tv te hebben zoals justitiepsychiater koppen kort gelee nog met twan huys saamjes weer lieten schemeren aan het Volk….óf t ánders wél dan aan de Ouders zou liggen wat dan een Jeugd zorg graag weer verzorgde oa ook op tv. Terwijl ze dus alle tijden zélf al de Kinderen hebben misbruikt wat een uiterst mager excuusje voor ze op tv van ivo opstelten dan ook aangaf!

  Heb jij ook last van heb ik de indruk dat het een bizarre bevreemdende setting en gebeuren was en je niet goed weet hoe dat best te beschrijven en onzekerheden om wát dan wel en wat dan niet tot de bedoelingen en gebeurens behoorde laat staan wat weg te laten en wat als rode lijn aan te houden om Betrouwbaarheid in stand te houden.

 2. Jackie McMaster says:

  Hi, I’m from the Philadelphia in the states.. I can’t translate this in English on my Laptop. Can you please send me a copy jackiemcmaster215@gmail.com
  Thank you!

 3. wackyjm says:

  Thanks! I was using my crappy mobile phone when I first tried to read it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.