Natalee Holloway, 3 additionele scenario’s (deel 4)

I consider only three scenario’s, as Joran van der Sloot is likely a hired scapegoat. Kidnapped inside: 1) Carlos’n Charlies; 2) taxi to the hotel; 3) Holiday Inn hotel. All three scenario require the help of CCs, several Mountain Brook group members, and the Holiday Inn hotel. 

Natalee Holloway. Geboren in Clinton (MS) op 21 oktober 1986. Sinds 30 mei 0.15h in 2005 is ze vermist. Ze is het laatste gezien in Carlos’n Charlies op Aruba, waar ze uit was met een schoolreisje van Mountain Brook High School, Birmingham (Alabama). De hele school verbleef in het Holiday Inn op Aruba, slechts 1 km van deze bar verwijderd.

Dit is een vooraf geplande kidnap van goede vrouw

Waar is Natalee Holloway? De media-aandacht wereldwijd zegt me dat dit een goed voorbereidde ontvoeringszaak is. Op basis van dat gegeven is het onaannemelijk dat het onderdeel van dit plan was, om haar mee te lokken in de auto van Joran, Deepak en Satish. Wat is de kans dat ze dit zou doen? Aannemelijker is dat medescholieren haar hebben meegelokt. Als locaties blijven dan over de CCs, de taxi terug of het Holiday Inn.

 

Scenario 1. Carlos’n Charlies bar 

Het is zeker dat Natalee Holloway naar Carlos’n Charlies is gegaan op 29 mei 2005. Daar is een laatste foto van haar genomen op de dansvloer. Tot 0.00/0.15h danste ze er met vriendinnen, die zeggen haar daarna niet meer gezien te hebben. Slechts enkele scholieren claimen dat ze tot 1.00h binnen was en gezien is met Joran van der Sloot.

Het is mogelijk om iemand te ontvoeren in een bar, ook als zij omringd is door vele vrienden en vriendinnen. Dat kan gedaan worden door haar omstreeks 0.30h mee te lokken naar een deel van de bar vlakbij een nooduitgang/afgesloten vertrek. Een vriendin van school kan dat het best. Twee vriendinnen gaan bijvoorbeeld een gesprek met haar aan ergens vlakbij die uitgang. Vriendin drie vraagt haar mee, bijvoorbeeld naar buiten of naar de WC oid. Weg!

 • Zijn er afgesloten kasten, zolders, kelders in Carlos’n Charlies?
 • Waar zijn de dames-WC’s? Zijn er meerdere? Zijn deze afgesloten?
 • Zijn er in het pand tussendeuren met aangrenzende panden?
 • Kan iemand haar ongezien vanaf de bar naar de haven te krijgen?

Om 0.15h is ze in gesprek met twee vriendinnen aan de bar. Elisabeth Lewis Cain zag Natalee als laatste om 0.15 am aan de bar in Carlos’n Charlies, pratend met Vivian Wielding en Callie Perkins. Rond diezelfde tijd moeten kamergenootjes Madison Watley en Ruth McVay naar het hotel terug zijn gegaan. Zij hebben Natalee kort opgezocht in de CCs, om haar te laten weten dat zij weg zouden gaan. Wat hebben zij echt gezegd?

Carlos’n Charlies was gelokaliseerd aan de Weststraat 3-A in Oranjestad. Dat is de haven van Oranjestad. Het moet mogelijk zijn om Natalee bewusteloos te krijgen (met een drankje oid) en haar die nacht vanuit de CCs in een boot aan de haven te krijgen. Ik ben niet ter plekke geweest, maar het lijkt me alles behalve onmogelijk.

De politie zegt het bijna letterlijk tegen Dave Holloway: “Go to Carlos’n Charlies”. 

 

Wat het meest zwak is aan dit scenario? Een georganiseerde ontvoering houdt met alle scenario’s rekening. Natalee had zelf de laatste avond ook in het hotel kunnen blijven, dan was het niet doorgegaan, in dit scenario. 

Scenario 2. Taxi back to the hotel 

Een tweede mogelijkheid is de taxi terug naar het hotel. In een goed voorbereidde ontvoeringszaak maak je niet de aanname dat ze wel in de auto zal stappen van iemand als Joran of Deepak.

Logischer is om de twee kamergenoten rond 0.30h aan Natalee te laten voorstellen om alvast terug naar het hotel te gaan, om de drukte bij de taxi’s/bussen om 1.00h te ontwijken. Als iemand iets in haar drankje stopt, waardoor ze snel moe is, wordt de kans groot dat ze meegaat.

Stel, Ruth en Madison hebben de taxi geregeld. De taxi wacht buiten voor, als Ruth/Madison wachten op een moment dat Natalee even alleen staat, om haar te vragen mee te gaan in de taxi. Als Natalee moe is, gaat ze mee.

De taxi kan zelfs vóór Carlos’n Charlies even omgedraaid zijn, alvorens deze rijdt naar de Holiday Inn. Mogelijk is Natalee in de Weststraat alweer uit de taxi gehaald. Het vergt dan alleen betrokkenheid van het personeel van Carlos’n Charlies, want niemand moet zien dat ze om 0.30h al instapt.

Wat het meest zwak is aan dit verhaal? Een georganiseerde ontvoering houdt met alle scenario’s rekening. Op straat om 0.30h is de kans op toevallige voorbijgangers relatief groot, ook in een rustige hoek verderop. 

Scenario 3. Holiday Inn room

Er zijn tekenen dat ze terug is geweest in het Holiday Inn. Het voordeel van een ontvoering in het hotel is, dat Natalee daar alleen durft rond te lopen. In geheime dienst ontvoeringszaken wordt de directe omgeving wel gevraagd om iemand erin te luizen (mee te lokken), maar het vuile handen werk blijft vaak bij de professionals (dus security in CCs of in het hotel).

Hoe kan het in zijn werk gegaan zijn? De kans is klein dat Natalee bij Joran in de auto is gestapt. Ook is ze niet om 1.00h buiten voor de CCs geweest, want dan kan je niet beïnvloeden met wie ze in de auto stapt. Ze moet tussen 0.15 en 1.00h door klasgenoten zijn overgehaald om vast naar het hotel te gaan. Ruth en Madison zouden dat gedaan kunnen hebben.

Als Madison in de auto belt naar haar vriendje Tray, kan ze hem gevraagd hebben de terrasdeuren te openen voor hen, zodat ze niet langs het zwembad hoeven. Aldus kan Natalee rond 0.45h met Madison, Tray en Ruth in hun hotelkamer zijn, zonder dat iemand hen gezien heeft. Een medeplichtige zorgt ervoor dat Lee niet vroeg naar huis gaat, zodat ze minstens 30 minuten hebben om Natalee bewusteloos te krijgen en in een naburige kamer vast te houden / uit het hotel te smokkelen.

Ik acht de kans groot dat ze bewusteloos is gemaakt, door gas in de badkamer te laten lopen, als ze haar tanden poetst voor het slapen gaan. Een van de (professionals) ontvoerders zal haar tandenborstel schoon hebben gemaakt, om dit spoor te wissen.

Gedurende de gehele avond (Bob Plummer) en nacht (Nancy Watson en Bruce Rawls) hebben er schoolgenoten bij het zwembad gezeten, om onaannemelijk te maken dat Natalee ongezien het hotel Holiday Inn binnen is gekomen. De werkelijkheid is dat er vele toegangswegen zijn, zo lang iemand vanaf binnen maar een terrasdeur voor je openschuift.

De bewakers verzinnen vervolgens nog verhalen over Amerikanen die om 0.00-2.30h skinny dippen midden in de nacht; twee mannen die een dronken vrouw over het strand slepen; en onbekende mannen genaamd G. en M. die op het strand zouden zijn geweest. Deze zelfde bewaker heeft om 1.00h met de walkietalkie naar een bewaker van de Curacao Tower (Radisson resort) gebeld, om deze te waarschuwen voor M. (een vermeende dief) die vanaf de zuidkant van het Holiday Inn langs het strand noordwaarts zou lopen. Overigens is dat pal tegenover de dichtsbijzijnde pier vanaf het Holiday Inn. Denk ik dat hier Natalee over het strand vervoerd werd? Nee, waarschijnlijk een dwaalspoor. Er zijn teveel mensen rond 1.00h op het strand om een highprofile kidnap over het strand uit te voeren.

In een hotel als het Holiday Inn zijn er voldoende ruimtes waar iemand een nacht lang kan worden verborgen. Ook ga ik ervan uit, dat er continue leveranciers en busmaatschappijen tot vlakbij het gebouw rijden om baggage/goederen aan te leveren en af te voeren. Alles is mogelijk.

Wat het meest zwak is aan dit verhaal? Het Holiday Inn is een grote keten. Schade aan de brandnaam kost veel. Het was logischer als dit had plaats gevonden in een kleiner lokaal resort.  

Het scenario Joran is onlogisch 

Aruba_203_20suspects_smallEen zorgvuldig voorbereid ontvoeringsplan bevat juist niet een scenario waarin zij in de auto stapt bij iemand als Joran van der Sloot. Ik acht het zeer aannemelijk dat Joran is ingehuurd om een foute scapegoat te zijn. De kans is groot dat meneer ook niet echt in de gevangenis van de Challapalca-gevangenis zit in Peru. Deze ligt op meer dan 4500 meter hoogte en is nauwelijks bereikbaar voor bezoek. Wie zegt dat hij daar zit? Beth Holloway? Peter R. de Vries? De CIA? Inderdaad.

Heeft de politie überhaupt bewijs gevonden dat Natalee in de auto heeft gezeten van de beide Surinaamse jongens samen met Joran?

Alles overziend acht ik scenario 1 en 3 het meest logisch. In beide scenario’s zijn waarschijnlijk de school, Carlos’n Charlies en het Holiday Inn hotel betrokken. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Natalee Holloway, Politie, Waarheidscommissie and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Natalee Holloway, 3 additionele scenario’s (deel 4)

 1. Pingback: EINDTIJDBERICHTEN EN ANDER OPVALLEND NIEUWS, VERZAMELD DOOR ARIE GOEDHART | Silvia's Boinnk!!!

 2. Vogeltje says:

  Joran blijft maar in het nieuws komen. Mijn verbaast dat. En dan exact 5 jaar later een meisje in ZuidAmerika vermoorden? Was dat wel echt volgens jou? Of is ook dat onderdeel van de cover-up? Hadden ze dat nodig om Joran levenslang te geven en hem zo weg te sluizen zodat niemand meer vraagt waar hij zit? Zou hij stiekem getrouwd zijn met Flores ofzo? Die gast moet ergens zijn? En Beth is ook een raar wijf.

 3. Marijke says:

  Powned:
  “De in Peru voor moord veroordeelde Joran van der Sloot wil een deal sluiten met justitie in Nederland. “Ik zal volledige openheid van zaken geven, ook over de verdwijning van Natalee Holloway”, zegt hij in een vandaag verschenen interview met De Telegraaf.

  Van der Sloot hoopt er zelf ook iets uit te slepen: overplaatsing naar een Nederlandse gevangenis. Dat kan aangezien Peru, waar hij vastzit voor de moord op Stephanie Flores, sinds twee jaar een verdrag heeft met Nederland dat het mogelijk maakt gevangenen in eigen land hun straf te laten uitzitten.”

  👀🙄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.