Zijn er tekenen dat ze wel degelijk terug in het Holiday Inn is geweest? (deel 3)

This appears to be a well prepaired kidnapping. If so, it is unlikely the plan contained Natalee getting in the car with Joran, as this is out of character for her. Because of that, the likely scenario is a kidnap in Carlos’n Charlies or within the premises of the Holiday Inn. In that case, Joran van der Sloot is simply hired to play the role of the terrible scapegoat. What do I want to know next? 

 1. Steve Croes zegt gezien te hebben dat Natalee werd afgezet in de lobby van het Holiday Inn (dus door Joran en zijn vrienden).
 2. De telefoon van Natalee is terug gevonden in de hotelkamer.
 3. De keycard van Natalee is driemaal gebruikt om in haar kamer te komen tussen 2.00 en 4.00h. Ze kan de kaart verwisseld hebben met Lee of een andere vriendin, maar dat moet uit te zoeken zijn.
 4. Er zijn diverse vriendinnen van Natalee die aangeven haar niet meer gezien te hebben in de Carlos’n Charlies na 0.15h.
 5. Verhalen van degene die zeggen haar gezien te hebben (met Joran) tussen 0.30h-1.00h in de CCs, zijn vaak niet kloppende verhalen, zoals McVay die zegt al weg te zijn als Joran aankomt in CCs maar ook zegt verbaasd te zijn om Joran daar te zien. Of Francis Ellen Byrd die vaag doet over waar en wanneer ze Natalee voor het laatste zag die nacht, als ook mannen die claimen dat ze zich sletterig gedroeg.
 6. Een bewaker van het Holiday Inn is pas 5 weken later verhoord. Deze Solvert E. heeft vervolgens allerlei verhalen die scapegoats rondom het hotel aanwijzen (zoals ene G. die over het strand loopt én het verhaal van twee mannen met een dronken vrouw op het strand én het verhaal van Amerikanen die hij zag skinny dippen die nacht). Deze verhalen kunnen zijn bedoeld om de schuld elders neer te leggen. Dat is alleen nodig als Natalee terug is gegaan naar het hotel.

Niemand praat over de laatste locatie waar ze zeker gezien is, namelijk de bar Carlos’n Charlies. Om 0.00h was ze daar nog gewoon.

Links een foto van Joran, Deepak en Satish. Rechts de laatste foto van Natalee.

 

Who would I like to question thoroughly? 

Welke personen zou ik sowieso eens zelf willen ondervragen?6a01157204a024970b0133f0147105970b-320wi De uitsmijters van de Carlos’n Charlie’s, Beth Holloway-Twitty, de security agenten van het Holiday Inn, Ruth McVay, Lee Broughton, Madison Watley, Terry Merrill, Nancy Watson, Bruce Rawls, Ali Anderson, Francis Ellen Byrd, Joran van der Sloot, Alana Jordan, Ed Kissel, Ben Miller, Peter R. de Vries, Deepak & Satish, Steve Croes, Bob Plummer, Paul Lilly,  en de tweeling Twitty. Van de hiervoor genoemde personen, vertrouw ik Lee Broughton nog het meest.

Q&A. Wat wil ik verder weten?

 • De video van die avond in het casino en specifiek het moment waarop Natalee besluit om bij de tafel van Joran te gaan zitten. Wie nodigt haar uit om erbij te gaan zitten?
 • Waarom doen al die Amerikaanse teenagers alsof het ingewikkeld is om van Carlos’n Charlies naar het Holiday Inn te komen? Wachten op taxi’s en busjes? Het is amper 1 km van elkaar. Een rechte weg. Hier was destijds CCs. En hier is de Holiday Inn.
 • De lay-out van Carlos’n Charlies, met name om te zien of er kelders, zolders of achterdeuren zijn. Kan je iemand hier ongezien ontvoeren? [Het zou de meest logische optie zijn, maar de bar lijkt geen achteruitgang te hebben -zie foto hieronder- en het risico op ontdekken is groot, e.g. Lee ging om 1.00h al op zoek naar Natalee.]
 • Waar iedereen van de school was tussen 0.00 en 1.30h. Ik ben specifiek geïnteresseerd in waar iedereen was om 0.45h, tot op detailniveau (e.g. welk deel van de CCs bar men praatte met wie).
 • 075020a_hb_p_010De plattegrond van het hotel. Waar is de lobby en het zwembad? Welke uitgang was open na 24.00h? Waar in het hotel was de kamer van Natalee Holloway (tuindeur)?
 • Welke bewakers aanwezig waren in het Holiday Inn en wat zij deden van uur tot uur. Wat is er allemaal gebeurd die nacht daar?
 • Telefoonverkeer vanuit hotelkamers, de eigen en de gehuurde mobieltjes van iedereen die nacht, incl. welke mobiel waar was. Van iedereen in de groep van 150 studenten, chaperonnes, beveiliging en Joran van der Sloot met zijn vrienden Deepak en Satish.
 • Het gebruik van de keycards (4 personen) van de dubbele kamer van Natalee Holloway, inclusief waar de 4 dames en vriendje Tray geweest zijn de afgelopen 24h van uur tot uur.
 • Wat gebeurde er nu met de tandenborstels op de kamer van Natalee? Er zat mannelijk DNA op haar tandenborstel? Van wie? En waarom gooide Madison haar tandenborstel weg? Deelden Madison en Natalee de badkamer? Klopt het dat Merrill (vriendje van Madison) de tandenborstel van Madison heeft gebruikt? Is de tandenborstel van Natalee getest op het DNA van Merrill? Wanneer gebruikte Natalee voor het laatste haar tandenborstel?
 • Flight schedule (en bussen van naar airport) van de twee vliegtuigen van de Mountain Brook High School.
 • Al het uitgaande verkeer uit het hotel Holiday Inn die nacht, van afvalcontainers tot mensen met grote koffers tot de wasserette.
 • Al het uitgaande verkeer in de haven van Oranjestad die nacht. Carlos’n Charlies was namelijk gelegen aan de haven, Weststraat 3A. Deze bar (onderdeel van een keten) is nu gesloten.
 • Welke bagage is er vanuit het hotel in de vroege ochtend al ingeladen bij de eerste vlucht terug naar Mountain Brook? Via welke route is er gevlogen? Welk ander vliegverkeer was er die vroege ochtend?

Door alle commotie om Joran van der Sloot en of hij haar al dan niet bij het hotel heeft afgezet, kijkt niemand naar de locatie waar ze het laatst gezien is: Carlos’n Charlie’s aan de haven van Oranjestad. Daar was ze om 0.00h.

010702-11 Carlos n Charlies 075020a_hb_s_009

Waarom ik dit wil weten? Omdat ik geloof dat dit een zorgvuldig voorbereidde ontvoering was. Buiten op het strand, is geen risicoloze locatie om iemand te ontvoeren. Er lopen altijd mensen op het strand in Aruba. Ook is het geen vanzelfsprekendheid dat Natalee over te halen is om in de auto met Joran en Deepak/Satish te stappen. Alles behalve dat. Dan blijven over de bar CCs, de taxi terug, en het hotel Holiday Inn. Dat betekent automatisch dat er meerdere “vrienden” van Mountain Brook in het complot zitten, want anders kan je het niet onopvallend doen.

ps. Deze ontvoeringszaak (Aruba, Oranjestad) doet mij denken aan de zaken: Marianne Vaatstra (Kollum, Paradiso/Keningswei), Cassandra van Schaijk (Almere, club Eindelijk), Lisanne & Kris (Panama, Piano trail), Dascha Graafsma (Hilversum, club ‘Let’s go down’), en Jack the Ripper (London, Whitechapel). 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in English language, Media, Natalee Holloway, Politie, Politiek, regio Midden, Vrijmetselaars, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.