Wie is eigenaar van de Bataclan?

Een aanslag als deze voorbereiden kost enige tijd.

Wie is de eigenaar van Bataclan? Sinds twee maanden (sinds 9/11/2015) is Arnauld Lagardère eigenaar van Bataclan. Hij is de zoon van de oprichter van de EADS-groep. De vorige eigenaren van Bataclan zijn Joods, waardoor de Bataclan programmatuur enigszins een Joodse signatuur had. Ook Arnauld Lagardère zou een goede bekende zijn van Baron Edmond de Rothshild. Bataclan is recent verkocht, maar heeft een Joodse signatuur.

Bovenstaande foto’s zijn genomen de avond van 13 november 2015.

De groep EADS is overigens fabrikant van gevechtsvliegtuigen en raketten. De groep van Lagardère had tot voor kort aandelen in Airbus/EADS, maar de man schijnt deze verkocht te hebben en is er met onenigheid weggegaan in 2013 (volgens 925 van Jort Kelder).

De Lagardère Group heeft tevens een rol gespeeld in de opkomst van Jort Kelder (925) en Jort Kelder werkt ook zeker weten voor de geheime dienst.

ps. Zoekt u gerust op hoeveel vreemde vliegtuigongelukken/aanslagen er zijn geweest met een Airbus de afgelopen 25 jaar. Ik heb o.a. de GermanWings 9252 goed uitgezocht en dat zaakje stinkt. Een dergelijke aanslag is minimaal 10 jaar van tevoren voorbereid, daar ben ik zeker van. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Paris attacks and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Wie is eigenaar van de Bataclan?

  1. Pingback: 2015 het jaar dat ISIS duidelijk maakte dat het ook in Europa is – Vervolg 1 | Belgian Biblestudents - Belgische Bijbelstudenten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.