Lady Diana: Het was niet eens de Alma-tunnel

Vanwege de aanslagen in Parijs heb ik de kaart van Parijs nog eens bestudeerd. Het viel me namelijk op dat de aanslagen in Parijs op 13 november bijna allemaal op een rechte lijn plaatsvonden.

De drie aanslagen (buiten de ring) bij La Stade de France (bij de N1), zijn gepleegd in een rechte lijn van Noord naar Zuid. Maar ook La Bataclan, restaurant Petit Cambodge en Casa Nostra zijn op17ff44f70e260468678b90f8601ea209
de kaart van Parijs op een rechte lijn te tekenen. Tot mijn verbazing, is ook Charlie Hebdo op deze lijn gesitueerd. Geen idee wat dat betekent. Bovendien, was er nog een aanslag bij Belle Equipe, wat meer Oostwaarts is gelegen (dus niet op deze rechte lijn te tekenen).

kaart

Ik heb geen idee wat dit te betekenen heeft. Puur toevallig is het niet, wat de locaties liggen niet aan één en dezelfde grote weg Zuidwaarts.

Lady Diana79855586_10

Het auto-ongeluk van lady Diana in de Alma-tunnel, is ook op bovenstaande kaart aangegeven (rode stip meest West). De locatie ligt verder weg van de locatie van de andere aanslagen en meer in het centrum van Parijs. Maar wat schetst nu mijn verbazing? Het hele ongeluk heeft niet eens plaats gevonden in de Alma-tunnel. Jarenlang praat alle media over de Alma-tunnel, wat niet klopt. De Mercedes is vanaf de Cours Albert 1er de Avenue de New York ingegaan, een tunnel die haaks staat op de Pont de l’Alma. Daar vond het ongeluk plaats. Pilaar 13 vanaf de Oostzijde.

De paparazzi kregen de schuld, hoewel er geen foto’s zijn gemaakt van die laatste fatale rit. In eerdere artikelen heb ik reeds aangegeven, dat ik het zeer wel mogelijk acht, dat er twee identieke auto’s richting dat kruispunt zijn gereden die nacht. En dat de wagen met Diana, Dodi, hun lijfwacht en chauffeur gewoon rechtdoor de tunnel uit zijn gekomen. Een tweede identieke wagen is dan door een stuntman op de 13e pilaar geparkeerd. Alleen een dubbelganger van Diana zou in dit scenario zijn achtergebleven op de achterbank in de auto. Zij is door hulpverleners afgevoerd.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Lady Diana, Paris attacks and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Lady Diana: Het was niet eens de Alma-tunnel

 1. Pingback: 2015 het jaar dat ISIS duidelijk maakte dat het ook in Europa is – Vervolg 1 | Belgian Biblestudents - Belgische Bijbelstudenten

 2. Rupa Cosyns says:

  Lady Diana leeft nog , 100 % zeker , en daar ben ik super blij om !!!!!!
  ze is inderdaad rechtdoor gereden en en een andere in ge slaan letterlijk en figuurlijk!!!!!
  is woont nu in Cape-Cod in Boston Amerika.
  http://www.langlevediana.nl , een mooie maar diep bedroefde vrouw die moest verdwijnen van prince Charles en prince Filip !!!
  Diana forever in my heart !!! love her !!!!!

 3. Vanessa Upside Down says:

  I like David Furnace, Elton John’s boyfriend.
  Everyone sees him alive. That is so lovely. Sweet. Honest. Beayty queen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.