John Lennon’s Imagine is hét NWO lied bij uitstek

Imagine van John Lennon. Het is bij uitstek een New World Order lied. In Parijs rijdt een pianist rond op een fiets. Die krijgt alle aandacht. Je moet het maar bedenken slechts enkele dagen na de aanslag, om met je fiets op pad te gaan en de mensen te vertellen over de idealen van de Wereldregering. Zonder grenzen. Zonder landen. Zonder religies. In theorie klinkt dat mooi, in werkelijkheid is het een wereldwijde socialistische heilstaat, waarin massamanipulatie via de media key is.

Het is geen toeval. Juist na een traumatische ervaring, zijn mensen beïnvloedbaar. Dit wordt u bewust gevoerd !!!!   Besef dat nu eens !!!

Ook tijdens (!) en na de moord op Pim Fortuyn werden we verrast met dit lied. Denk je in, Pim Fortuyn lag dood te gaan op de parkeerplaats en door de luidspeakers galmt het lied, dat het tegenovergestelde is, van alles waar hij voor stond. Als hij ligt dood te gaan op de parkeerplaats !!!

rustig-gebracht-1024x683

Absolute macht wordt zelden goed gebruikt. Ook na de aanslag op Charlie Hebdo, werd exact ditzelfde lied ingezet. Het idealisme van een wereldregering klinkt heel mooi (zoals communisme ook mooi klinkt). De praktijk is een wereld, waarin een burger nergens heen kan vluchten, mocht de staat hen om één of andere reden slecht gezind zijn. Een wereld waarin alle mensen zonder landsgrenzen of burgerrechten leven. Europa is zo sterk ontwikkeld, juist omdat het al eeuwenlang de moeite waard was om te investeren in een eigen huis, tuin, zaak, dorp en de gemeenschap.

Als de hele wereld Nomade is, plant er niemand meer een boom. 

En nu wordt het wéér prominent gespeeld na 13/11 in Parijs. Het is continue op de radio. Er worden Youtubes gemaakt. Een pianist rijdt rond in Parijs. Ook op het CS in Amsterdam wordt het gespeeld. Godverdomme! U gelooft me niet, maar de aanslagen in Parijs zijn NWO agenda (hoax), net als ISIS dat is en de massa-immigratie. Alles is agenda! Het doel is om een wereldregering te vormen en Europa te verzwakken. Imagine that! De bedoeling sijpelt langzaam door in de tekst van de Revu over het lied. De gruwelijk ellende én het antwoord daarop, komen uit de NWO koker.

Het is allemaal geen toeval. Dit is gepland. Opzet. Wereldwijd. 


‘Stem Imagine naar nummer 1 in Top 2000’

door Jan Colijn

 

Aanleiding vormen de aanslagen in Parijs. Nadat een onbekende man de dag na de terreurdaden het nummer op straat op een piano in het centrum van Parijs speelde, is Imagine weer helemaal terug in de spotlights

Behalve dat het nummer de afgelopen dagen veelvuldig op radio is te horen, is er bovendien via de sociale media een actie opgestart om het nummer op 1 in de Top 2000 te krijgen. Volgens de lobbyisten om daarmee te onderstrepen dat de tekst van het nummer na al die jaren nog niets aan kracht heeft ingeboet. Maar vooral ook om een statement te maken richting IS. Ook radioman Stefan Stasse zegt met zijn ‘bescheiden stemadvies’ te hopen dat Imagine uiteindelijk op nummer 1 belandt.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, hoax, New York, NWO, Paris attacks, Waarheidscommissie and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to John Lennon’s Imagine is hét NWO lied bij uitstek

 1. Jimmy is Back says:

  Imagine is een overgewaardeerd zeikerig jankliedje.

 2. Pingback: 2015 het jaar dat ISIS duidelijk maakte dat het ook in Europa is – Vervolg 1 | Belgian Biblestudents - Belgische Bijbelstudenten

  • 👀 says:

   Heel lang heb ik het principe wereldburger omarmd. Ik zag er, en met mij momenteel vele andere mensen, geen gevaar in, integendeel. Eerlijk samen de wereld delen, ik gaf er les in op school en we leren het de verstandelijk beperkten; kleur en afkomst maakt niks uit, we zijn allemaal mensen en verdienen allemaal een fijne plek op aarde met voldoende eten en drinken. Je neemt dit mee in de opvoeding van je kindjes want je wilt niet dat jouw kinderen ,kinderen met een ander uiterlijk en een andere afkomst discrimineren. Discrimineren is ook strafbaar, het vloeide allemaal naadloos in elkaar over. Tot dat je nu moet ontdekken wat de intentie is van alles, aan het eind van de rit zal er nog meer ongelijkheid zijn dan ooit en keert de slavernij gewoon weer terug, juist door die nwo.
   Je opvoeding werpt vruchten af en je kinderen zijn inmiddels tolerante jong volwassenen die makkelijk blenden met alles en iedereen.
   Dat er door deze gecreëerde situatie gevaar op de loer ligt is nu achteraf echt lastig uit te leggen aan de jeugd. Er worden grote prijzen uitgeloofd als je je DNA laat testen!
   Zij zien het gevaar niet.. En dat ligt aan onze toen moderne opvoeding.
   Het word zo mooi voorgespiegeld dat ze zich zelf slecht vinden als ze er anders in gaan staan.
   Wat een griezelige nare wereld staat onze kinderen te wachten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.