Het verhaal van Michael Stoiber is inderdaad weer vreemd

AFoto Michael Stoiberls er teveel vreemde dingen gebeuren met iemand in een korte tijd, dan is dat een verdachte dood en geen “verdrinking” in het Vondelpark.  Joost mag weten wat dit weer voor verhaal is.

Op 31 juli 2015 is Michael Stoiber (25) uit Blaibach (Landkreis Cham, Duitsland) voor het laatst gezien. Hij was op Festival Void in Buchberg, vlakbij Bad Kötzting. Void is een tweedaags festival op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus. De locatie van het festival is: Buchberg 11, in Wettzell (vlakbij Bad Kötzting).

Op 31 juli 2015 is hij op dit festival zogezegd gezien met een groepje onbekende mensen uit Tsjechië. Hij zou een Tsjechische vrouw ontmoet hebben, maar van haar is geen signalement gegeven (wat al vreemd is).

Duizenden euro’s pinnen op 31 juli  

Op 31 juli 2015 om 20.07h heeft hij nog gepind bij een pinautomaat in Zandt (Landkreis Cham). Hij droeg zogezegd op dat moment een korte broek en geen T-shirt en geen schoenen. Het meest opvallende is, dat hij duizenden euro’s pinde, maar er onbezorgd uit zag (het leek zogezegd geen gedwongen opname van geld).

Waarom zou iemand zoveel pinnen en niet via zijn huis gaan? Wat kan je kopen voor duizenden euro’s in de avond? Hij was 25 jaar oud en autotechnicus van beroep. Boden de Tjechen hem een auto te koop aan, die hij dacht te kunnen opknappen? Kan een camera bij een bank zien dat je géén schoenen draagt?

Kan je überhaupt duizenden euro’s pinnen op één dag? Laat staan bij één automaat? Ik betwijfel dat ten zeerste. Een betaling in een winkel doen van duizenden euro’s is mogelijk (20.07h), maar pinnen?? 

De verschillende plaatsen liggen niet ver van elkaar. Een jongen die woont in Blaibach, kan goed uitgaan naar een festival aan de Buchberg 11 (ongeveer 10-15 km van zijn huis). Pinnen in Zandt is dan minder logisch, want het is een plaatsje iets verder weg, als je vanaf het festival terug naar Blaibach rijdt. vermisst-michael-stoiber-vw-bus-

Michael Stoiber was die dag op weg met zijn witte VW-bus met nummerbord CHA-MM 902. De bus had een sticker van een hennepblad achterop de bumper.

Lege portemonnee 1 augustus 

Op 1 augustus werd zijn portemonnee leeg gevonden in Rötz op de B22 (afslag Fischlbach). Dat is zo’n 20-30 km Noord van Blaibach en Zandt. Ik vind dat vreemd. Een lege portemonnee kan diefstal zijn (zeker na het pinnen van duizenden euro’s). Hoe opvallend moet je een portemonnee weggooien bij een snelweg, om deze binnen een dag te laten vinden?

De politie gaat er vervolgens vanuit, dat de jongen mee is gegaan naar Tjechië (want het gebied ligt niet ver van de grens). Echter, als je vanaf Zandt naar Tjechië wilt, dan rijd je niet via Rötz, maar Oost over de 20.

Op 12 augustus als drenkeling uit Vondelpark

Berging lichaam VondelparkOp 12 augustus vindt de politie een lichaam in het Vondelpark. De jongeman is zogezegd mogelijk verdronken. Hij zou al enkele dagen in het water hebben gelegen, volgens de politie. Voor iemand die kan zwemmen, is verdrinken in het ondiepe water van het Vondelpark opmerkelijk, zeker bij zomerse temperaturen van het water. Weet zijn familie dat dit geen grote plas is, maar een ondiepe vijver in een park?

De man was niet gekleed en er is geen kleding in de omgeving aangetroffen. Ook is zijn autobus nergens gevonden. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen die wijzen op een misdrijf.

Ergens rond 5 augustus werd hij opgepakt door politie 

Een week eerder (ik reken 5 augustus, maar kan er enkele dagen naast zitten), was Michael zogezegd door de Amsterdamse politie opgepakt. Hij zou hebben gezwommen in Amsterdam (wat mag), maar daarna op een schip geklommen zijn (waar hij dus illegaal was). Daarom werd hij meegenomen naar het bureau. De man had geweigerd om zijn ID te laten zien of zijn naam te noemen. Nadat men een foto van hem gemaakt had en er vingerafdrukken waren genomen, is hij in vrijheid gesteld, volgens de politie. Het was immers een klein vergrijp.

Ook voor een klein vergrijp kan de politie je aanhouden en meenemen naar het bureau voor verhoor. Dat mag maximaal 6 uur (bij licht vergrijp) vanaf het moment dat je aankomt op de plek van verhoor. Een advocaat is niet verplicht. De tijd tussen middernacht (00.00h) en 9.00h wordt hierbij niet meegerekend, zodat in praktijk de politie je kan meenemen voor verhoor voor maximaal 15 uur. Als iemand bij een licht vergrijp weigert de identiteit bekend te maken, mag de politie 6 uur extra vasthouden. In dit geval had de politie Stoiber 21 uur mogen vasthouden. Het is niet bekend of de politie dit ook gedaan heeft.

Is er bewijs dat hij is opgepakt in Amsterdam? Op wiens boot zou hij zijn geklommen? Is er bewijs dat hij ook weer is vrijgelaten door politie? Waarom laat de politie niet weten wáár de man hoe laat is opgepakt in de week voor zijn dood? Waarom laat de politie niet weten wáár de man is vrijgelaten (Lijnbaansgracht?) en op welk moment? Kunnen we de foto’s van de geldopname zien in Duitsland? En bewijs van de bank?

Op 16 augustus meldt zijn vader hem vermist bij politie

Pas ruim twee weken na zijn vermissing, meldt zijn vader hem formeel als vermist bij de politie in Duitsland, op 16 augustus 2015. Hij is op dat moment al dood gevonden in het Vondelpark, maar deze link wordt vooralsnog niet gelegd. Op 25 augustus wordt pas het verband gelegd. Ook dat is opmerkelijk, want de Amsterdamse politie zou bij een aanhouding toch enige indruk moeten krijgen van de nationaliteit van een man, als deze Duits spreekt (geen onbekende taal voor Amsterdamse politie).

Stoiber had onderstaande tatoeages. Links een Feniks. Rechts een levensboom. Zowel de feniks als levensboom zijn tekenen die wereldwijd in religies terugkomen. Zij verwijzen beide naar het eeuwig leven.  

In het plaatsje Zandt zijn niet veel banken. De Degussa bank is gevestigd aan de Manfred Zöllner Strasse. De Raiffeisenbank en de Sparkasse im Landkreis zij gevestigd dichtbij elkaar aan de Rathausplatz. Zandt ligt overigens in de regio Bavaria in Duitsland.

In anderhalve week tijd, ontmoet hij Tjechen die niemand kent. Pint hij duizenden euro’s tegelijk bij één pinautomaat, hoewel dat niet eens kan in Duitsland. Wordt zijn portemonnee de dag na het pinnen leeg gevonden, maar dit alarmeert de politie niet. Duikt hij zogezegd op in Amsterdam, waar niemand hem kent of heeft gezien. Wordt hij opgepakt door de politie voor het zwemmen en klimmen op een boot (wat opmerkelijk is, want dan kan je half Amsterdam oppakken). Hij weigert vervolgens te zeggen wie hij is en heeft geen ID bij zich. Dan eindigt Stoiber dood in het Vondelpark. Wat is hier gebeurd? Geen idee!  Zowel de politie in Duitsland als de politie in Amsterdam mogen iets uitleggen. Het verhaal zoals ons dat nu gepresenteerd wordt, geloof ik sowieso niet. 

TSV Blaibach is een voetbalclub, waar hij voetbalde. Nergens zijn namen van vrienden, collega’s of familieleden nader bekend gemaakt.


ps. Michael Stoiber (25) moet niet verward worden met de voetbaltrainer Michael Stoiber (56) van FC Bad Kötzting (dezelfde regio). Ook moet verwarring voorkomen worden met de op 3 maart 2015 overleden Michael Stoiber. 

pps. Als hij op 12 augustus komt bovendrijven, dan is 10 augustus een aannemelijke datum van te water gaan. De 10 augustus is een “populaire dag” voor onopgeloste zaken in Nederland. Marianne Vaatstra werd geboren op 10 augustus 1982. Manon Seijkens is ontvoerd op 10 augustus. Nicky Verstappen werd ontvoerd op 10 augustus en terug gevonden op 11 augustus. Anna Heemenga Woldendorp blijkt vermoord op 10 augustus 1995 (Groningen). Op 10 augustus is het de 222e dag van het jaar. 

ppps. Er wordt gezegd dat de Illuminati oorspronkelijk uit Bavaria (Duitsland) komen, als een soort van spin-off van de Vrijmetselaars aldaar. Adam Weishaupt (1748–1830) is de oprichter van de Bavaria Illuminati, met de oprichting gedateerd op 1 mei, 1776. De Illuminati (net als andere geheime genootschappen, zoals de Vrijmetselaars) werd verboden bij wet, door Charles Theodore, mede aangemoedigd daarin door de Katholieke kerk. Dat gebeurde in 1784, 1785, 1787 en 1790. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Het verhaal van Michael Stoiber is inderdaad weer vreemd

 1. Jimmy is Back says:

  Die gast is in goede conditie. Dus mogelijk zink je dan (spieren en beenderen zijn zwaarder dan vet). Met volop lucht in de longen blijf je al snel boven drijven. Zink je wel naar beneden, dan kom je na drie dagen bovendrijven. Het was hartje zomer in het Vondelpark. Als die gast in het water ligt en bovenkomt. wordt ie gelijk gezien. Dat kan niet anders. Stel hij heeft volle longen, dan kom je bij warm weer na 3 dagen bovendrijven.

  Ik reken even mee:

  12 augustus boven dobberen.
  9 augustus verdrinken/in water.

  7 augustus vrijgelaten?
  6 augustus opgepakt?

  2 augustus in Amsterdam?
  31 juli in Duitsland in de avond, want pinnen nog.

  Er zit telkens 2 dagen tussen.

  Wat klopt er allemaal niet?
  Als je bestolen wordt van duizenden euro’s. dan meld je dat bij de politie.
  Als politie een portemonnee gemeld krijgt, dan zoek je contact met eigenaar.
  Als je op vakantie gaat naar buitenland, dan neem je portemonnee met ID mee.
  Als je in Amsterdam opgepakt wordt voor zwemmen en op bootje zijn, das raar.
  Als je verdrinkt in Vondelpark, dan kan je echt niet zwemmen.
  Als je kleren laat liggen in Vondelpark, dan zien meerdere mensen dat.
  Als je duizenden euro’s pint, dan kan dat niet bij 1 pinautomaat op 1 dag.
  Waarom zegt de politie niet waar hij is opgepakt en welke dag dat was? Ze wilden toch weten wie het was? Nou, dan deel je de info die je wel weet !!!
  Waarom is niet bekend wanneer en waar hij is vrijgelaten?

  Scenario 1: Het is een hoax
  Scenario 2: Hij kocht drugs van de Tjechen om naar NL te smokkelen, maar is geript in NL
  Scenario 3: In Duitsland ontvoerd door NL lustmoordenaars, met als lokkertje opknapauto te koop. De politie verzint de rest van het verhaal (over zwemmen enzo).
  Scenario 4: De gast gaat wel vaker met zijn bus naar Nederland om wiet te kopen, wat hij in Duitsland weer kan verkopen. Zijn identiteit houdt hij liever geheim. Hij slaapt dan altijd in zijn bus. De politie rost hem deze keer af (wegens zwemmen bij het huis van een prinsje ofzo) en hij sterft in de politiecel. Dus dumpen ze hem in Vondelpark.

  Het hele verhaal klopt van geen meter, hoe je er ook naar kijkt.

 2. Kaskaas says:

  Alles klopt van geen meter. Dan denk ik aan twee dingen. A Het is verzonnen onzin. B Of… die gast is in Void al ontvoerd door illuminatie. Dat verhaal van pinnen van duizenden euro’s en het vinden van de portemonnee en opgepakt worden in Nederland en zwemmen en alles is onzin.

 3. Jimmy is Back says:

  Pffff. Michael. Aartsengel Michael. Zorgt voor downfall van Lucifer. Speelt rol in eindtijd.
  Phoenix als Tattoo. Levensboom. Slang. Symbolen voor opnieuw herrijzen van downfall.
  Inderdaad, mogelijk in Void al ontvoerd of alles is weer hoax. Story verhaaltje is blabla.

 4. Linda says:

  Bavaria is waar de Illuminati ook vandaan komen. Kijk maar eens.
  http://www.bavarianilluminati.com/2011/

 5. Pingback: Wie werden o.a. vermoord, direct nadat ze werden vrijgelaten, zogezegd? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.