Op 10 november 2015 deed de politie een inval in mijn huis

Mijn huis is opengebroken. Ik word mijn huis uit gesleurd en opgesloten in een politiecel, zonder dat de politie genoeg heeft voor een aanklacht? 

Op 10 november 2015 deed de politie zomaar een inval in mijn huis. Ze hebben de voordeur opengebroken (zoals u alleen van de films kent) en zijn vervolgens mijn huis ingekomen. Kennelijk hechten ze geen enkele waarde aan mensenrechten of aan de waarde van gemeentemonumenten.

  • Ik moest hen manen niet de woonruimte van huurders in mijn huis in te gaan (maar zij negeerden mij) en politie-agenten liep “gewoon” kamers van huurders binnen, hoewel zij wisten dat dit kamers van huurders waren. Dit is op geen enkele wijze uit te leggen. Er was niet eens toestemming voor huiszoeking oid. Laat staan bij derden.
  • Er was geen huiszoekingsbevel, slechts een aanhoudingsopdracht voor mijzelf, met als argument vermeende “bedreiging”. U moet weten, ik heb niemand bedreigd. Dit gaat om een valse aangifte. Sinds wanneer word je in Nederland met geweld ontvoerd uit je huis door politie zonder enige geldige reden?
  • Het resultaat is een omgeploegde tuin, opengebroken voordeur, en veel schade voor mijzelf. Ik ben afgevoerd onder dwang, zonder te weten wat mij ten laste werd gelegd. Na anderhalve dag lieten ze me gaan, zonder een ten laste legging.

De tuin is betreden, zonder reden. Het witte bankje in de tuin stuk. Planten vertrapt. Nadat ze hadden vastgesteld dat ik thuis was (achterkant), is men via de voordeur (maximale schade!) mijn huis met geweld binnengetreden. De politie is wel degelijk (onterecht!) aan de achterkant van de woning geweest, maar wilde niet dáár openbreken. De bank die tegen de schutting met de buren stond (achtertuin), is opzij geschoven, waarna men kennelijk over de schutting met de buren klom (voetafdruk in mijn tuin).

Na het binnentreden van mijn tuin, besloot de politie (onder leiding van agent de heer Winkel) alsnog de voordeur open te breken.

Ondertussen was politiemeneer Winkel aan het bellen met zijn mobiel naar iemand die hem instrueerde wat te doen. Dat is niet normaal mensen. Diegene hecht weinig waarde aan mensenrechten, bezittingen van anderen (incl. mijn huurders), of wat dan ook. Ik heb een donkerbruin vermoeden dat zij allemaal van uw belastinggeld betaald worden.

Resultaat: Beide ramen in de voordeur kapot. Schade op het houtwerk van de deur. Een afgebroken stuk houtwerk rechts van de brievenbus. De deurpost opengebroken (twee sloten zaten op slot) en daardoor onherstelbare schade aan de deurpost. Het huis is een monument. Waarom? Dit slaat nergens op!

Nogmaals: “Ik heb niemand bedreigd, niemand mishandeld en niets vernield!”  Misschien heb ik een (terechte) mening die je niet bevalt en deze geuit. Een leugenachtige aangifte met misdadig ingrijpen van politie als gevolg: Dat is misdadig. Ontvoering. Dat is en blijft mijn mening. 

Hierna heb ik anderhalve dag in de cel door gebracht. Stiekem hield de politie mij 24h per dag in de gaten, door via de intercom mee te gluren en ook ‘s nachts de deur te openen. Om het uur werd ik luidruchtig gecontroleerd gedurende de nacht, zodat ik geen slaap kreeg. De volgende dag werd mij verteld dat iemand aangifte tegen mij had gedaan vanwege: bedreiging, mishandeling en vernieling. Het is een leugenachtige aangifte. Na anderhalve dag moesten ze me vrijlaten, want ik had niets misdaan. Ze hadden geen spatje bewijs. Zelf wil de politie ook niet dat mijn zaak voorkomt, want dat durven ze niet.

In de cel kan de politie je 24h per dag in de gaten via een camera, die er hangt. Het is zo ziek. Dat gebeurt dus vóór er een rechter aan te pas komt. 

Nadat je woning is vernield, laten ze je gaan, want ze hebben NIETS!  

Mijn conclusie? Opsporingsmiddelen van de politie worden ingezet niet om misdadigers op te sporen, maar om prima burgers lastig te vallen. Zo willen ze voorkomen dat iemand ooit nog “ambtenaren/politici” kan aanspreken op wandaden. Om te kotsen. STASI-Duitsland. De opsporingsmiddelen dienen als straf voor keurige burgers die niets verkeerd doen, maar desondanks als “lastig” gezien worden.

 

Hieronder nog enkele foto’s van het bankje. 

Natuurlijk heb ik gemeld dat hier sprake is van een valse aangifte. Daar wil de politie echter helemaal niets mee doen. Ik krijg een contactverbod! Omgekeerde wereld.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Amsterdam, Anass Aouragh, Bangkok, Free Maud, gang stalking, GGZ, Justitie, Koningshuis, Maud Oortwijn, Privacy, regio Amsterdam, Vrijmetselaars, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Op 10 november 2015 deed de politie een inval in mijn huis

  1. Kaskaas says:

    Opsporingsmethoden gebruikt als straf. Ben jij te onaardig voor het tuig dat jou al 25 jaar in de ellende stort? Nee he Maudje. Wel lief zijn voor de boerenpummels van het OM.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.