Lydia Knap overleed in de ambulance… en niet vóór er hulp kwam

Waarom zien de politiefoto’s van Lydia Knap er uit zoals ze eruit zien?

vlcsnap-2015-10-19-14h13m32s865 vlcsnap-2015-10-15-18h48m32s673

Lydia Knap. Het was 9 februari 1994. Haar man Joop ging om 14.00h even flessen wegbrengen, naar de bieb krant lezen, en wat boodschappen doen. Als hij om 16.00h thuis komt, is de achterdeur op slot. Hij vindt zijn vrouw op de WC, zwaar bebloed. Ze heeft 37 messteken, blijkt later. Als Joop Baneke haar vindt, leeft ze nog. Hij gaat naar de buren om hulp te vragen, wetende dat de buurvrouw (goede bekende) verpleegster is.

Er klopt veel niet aan deze zaak. Ook de politiefoto’s zijn vreemd.

  • Het is ongebruikelijk om politiefoto’s met bloot te laten zien. Ik heb zélf in de politiefoto’s de borststreek van Lydia Knap afgedekt. Waarom was dit niet gedaan? Waarom geeft de politie dergelijke foto’s aan Peter R. de Vries? Waarom publiceert hij ze op deze ongecensureerde wijze? Ik kan daar met mijn verstand niet bij.
  • Nergens op de foto’s is te zien hoe Lydia enige vorm van verzorging heeft gehad, nadat zij gevonden is in de WC door haar man. De buurvrouw is verpleegster. Iedere politieman/vrouw krijgt een zekere EHBO-training. Verzorging van het (levende) slachtoffer gaat vóór het maken van politiefoto’s. Waarom staat er geen verzorgend persoon op de politiefoto’s? Waarom is er niet eens een kledingstuk onder haar hoofd gelegd om als kussen te dienen? Waarom zie ik niets waaruit blijkt, dat iemand geprobeerd heeft het bloeden vlcsnap-2015-10-21-14h06m36s359 - kopieop zijn minst te stoppen? Het beeld dat we aantreffen is zoals je zou verwachten wanneer iemand dood gevonden wordt. Is er niets gedaan om te behandelen cq. haar lijden te verzachten?
  • Wanneer zijn deze foto’s gemaakt? Volgens een getuige zou Lydia Knap in de ambulance pas zijn overleden. Op deze foto’s leeft Lydia dus nog. Waarom zijn er politiefoto’s gemaakt van de situatie, terwijl er op dat moment geen enkele poging wordt gedaan haar te helpen, als zij nog leeft? Geen deken over haar heen leggen. Geen kussen onder het hoofd. Geen poging het bloeden te stoppen. Maar wél foto’s maken. Wat is dit?

Waar is dit goed voor? Waar heeft zij dit aan verdiend? Hieronder een overzicht van de foto’s gemaakt door de politie die middag. Er zijn foto’s gemaakt van Lydia op de crime scene, waarbij ze erbij ligt alsof ze al is overleden. Dat is gruwelijk.

vlcsnap-2015-10-21-14h45m03s229

Overigens. Als formele bronnen mij vertellen dat Lydia Knap is overleden in de ambulance, dan concludeer ik niet dat zij zomaar is overleden in de ambulance. Ik vermoed dat zij nog leefde toen zij in de ambulance ging. En ik concludeer dat zij niet naar een gewone ziekenhuisafdeling is gebracht. Dat zij onvoldoende medische zorg kreeg na de aanval, bewijzen de politiefoto’s. Ik vraag me af wat er daarna is gebeurd. Het is mij ook nog steeds niet duidelijk, waarom er een rode band halverwege haar rug te zien is. 

vlcsnap-2015-10-20-15h15m28s041

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Lydia Knap and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Lydia Knap overleed in de ambulance… en niet vóór er hulp kwam

  1. Pingback: Schijnheiligheid van de Hollandse mediaclan wat betreft Patricia Paay | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.