Eén scenario kunnen we uitsluiten: Anass is niet ontvoerd bij het afhaaladres van zijn folders

RE: Vraag over bezorging in Wassenaar‏

—————————————————————————-
alkmaar@spotta.nl (alkmaar@spotta.nl)
10:22
Aan: ‘Maud Oortwijn’
alkmaar@spotta.nl

Beste Maud

Bedankt voor je e-mail.

De bezorgers hoeven de folders niet op te halen, die worden door onze chauffeur afgeleverd bij de bezorgers thuis. 

Met vriendelijke groet,

Wilma
Medewerkster Bezorgersservice Spotta

—————————————————————————-

DigrosAnass raakt vermist als hij op woensdagmiddag 6 februari zijn folderwijk gaat doen. In een eerder artikel heb ik enkele mogelijke locaties van een ontvoering in kaart gebracht. Eén van deze mogelijke locaties kunnen we ondertussen uitsluiten: het distributiepunt.

Ik heb navraag gedaan bij de distributeur van Digros folders in Wassenaar Spotta. Zij leveren met chauffeur folders af bij de folderbezorgers thuis. Anass krijgt dus een pakketje folders bij hem thuis aangeleverd, die hij vervolgens in zijn fietstas stopt om te bezorgen. Hetzelfde geldt voor Inass, de tweelingzus van Anass. Omdat hij eerst een jas gaat kopen met zijn moeder, zal hij de folders al tijdens de lunch thuis in de fietstas hebben gedaan.

Ook als er een tekort aan folders zou zijn afgeleverd door de distributeur, dan zou Anass niet ergens folders in Wassenaar kunnen ophalen, vertelde Spotta me. Hij zou de distributeur bellen en aangeven dat er te weinig folders zijn bezorgd bij hun thuis. We kunnen uitsluiten dat Anass is langs gefietst bij een distributeur van folders.

De enige vragen die hierover nog open staan zijn: Hoe regelden Anass en Inass het folderen onderling? Wisselden ze wel eens van fietstas of fiets om folders te verdelen? Waar stonden de fietsen van Anass en zijn moeder als zij naar het winkelcentrum gaan? Waar stond de fiets van Inass als zij naar de bibliotheek gaat? Welke laatste straat moest Anass nog folderen die middag? En waarom vertelt de familie ons dit niet spontaan? (Inass en Anass lijken als twee druppels water op elkaar, zeker als Inass haar make-up niet zou dragen)  Anass is zogezegd voor het laatst gezien bij de bibliotheek, volgens Inass om 16.00h. Vanaf daar zou hij normaliter lopen naar zijn fiets (moeders weet waar die staat) en fietsen naar de laatste straat van zijn folderwijk (Inass weet welke). Met deze laatste informatie zouden de dames mogelijke getuigen wakker kunnen schudden, maar helaas. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Anass Aouragh and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.