Simpele logica: Waar zou Anass ontvoerd kunnen zijn?

De zaak Anass Aouragh. Zeer waarschijnlijk een goed voorbereidde ontvoering. Zelfmoord of een ongeluk, dat kunnen we ondertussen uitsluiten. Wat zijn de opties? Voor mezelf heb ik een lijstje gemaakt met mogelijke locaties waar de ontvoering plaats zou hebben kunnen vinden die middag.

inass-aouragh 001_RBIAdam-image-1168075

  1. Op school, nadat hij zijn spullen uit de locker gehaald heeft. Moeder en zus liegen.
  2. In de kledingboetiek, waar hij de Dieseljas zogezegd kocht.
  3. In de bibliotheek, want meestal is het daar wel rustig en niemand verwacht het.
  4. Op de plek waar zijn fiets staat, als hij in de bibliotheek is en nadien op weg gaat.
  5. In de folderwijk. Als er nog maar één straat te doen stond, is zijn route voorspelbaar.
  6. Als er te weinig folders in zijn tas zaten, is de folderdistributeur ook een optie. [X]
  7. Op school, omdat hij na de folderwijk terug gaat voor een half uurtje bijles.
  8. Bij hem thuis, als hij zijn fiets wegzet (maar de kans op betrappen is dan groot).
  9. Bij hem thuis binnen, mede georganiseerd door zijn zus en moeder.

Waarom vertelt de zus van Anass niet op TV wat de laatste straat is waar hij nog folders moest bezorgen? Op basis daarvan weet zij toch wat zijn route zou zijn? Ze brengt zélf immers folders rond. De moeder van Anass weet waar zijn fiets stond geparkeerd. Als zij die informatie wél delen op TV, is de kans veel groter dat burgers iets gezien hebben. Dus!

Als ik moet raden, dan vermoed ik dat de fiets op het Plein stond, want dat is vanaf de Kasstraat 18 de kortste route naar de winkelstraat én het is bij het begin van de winkelstraat (wat bij winkelen voor een jas niet onhandig is). Bij vertrek richting Oostdorp (rekening houdend met éénrichtingverkeer van de Schoolstraat) zou hij in dat geval over de Berkenstraat gaan. Laat dat nu een redelijk rustige weg zijn met relatief veel bosjes. Het is één van de weinige wegen in het centrum waar je iemand ongezien kan klemrijden met een autobusje en inladen. Laat het kruispunt waar hij gevonden is, ook niet ver weg zijn van deze locatie. Het is een mogelijkheid… maar past niet bij een professionele ontvoering.

Welke winkel? Ik heb online gevonden, dat er in Wassenaar een schoenenzaak “Nelson” zit aan de Langestraat 54, waar ze Diesel schoenen verkopen: hier. Daarnaast is er Diesel dameskleding te koop bij Via Mio aan de Langstraat 24-26. Weet iemand in welke kledingzaak Anass en moeders zijn geweest voor de jas? De plek waar ze de fiets parkeren, helpt om de route te bepalen, vanaf het moment van het vertrek vanuit de bibliotheek. Babette kindermode aan de Langstraat 142 verkoopt ook Diesel jeans.

Onbegrijpelijk dat de familie geen verdere details deelt over de exacte logistiek van die middag, want dat is de enige manier om getuigen het te laten beseffen, als ze iets zagen. Ook het tonen van de (nieuwe) jas en bruine broek, in combinatie met de fiets, zou helpen. Niets van dat alles. De discussie gaat over zelfmoord vs moord, ipv waar is hij geweest.

UPDATE: Het scenario met als locatie van ontvoering “het distributiepunt” van de Digros folders kunnen we uitsluiten. De Digros folders worden door een chauffeur van de distributeur Spotta thuis afgeleverd bij de bezorgers. Ook als er een tekort aan folders zou blijken te zijn afgeleverd, dan nog haalt de bezorger niet zelf ergens folders op. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Anass Aouragh and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.