De leugens voor afronding van de case Lisanne en Kris

Lees dit artikel kritisch, en je dan vraag af waarom er gelogen wordt: LINK.

Dit zijn de leugens over Lisanne en Kris:

  1. “De studentes werden gevonden in de jungle.” De studentes zijn niet gevonden. Er is een schoen gevonden van Lisanne, waar een klein beetje menselijke resten inzaten. Uit DNA-onderzoek zou zijn gebleken dat dit resten van Lisanne zijn. Joost mag weten of dit DNA-onderzoek betrouwbaar is. Joost mag weten of dit kleine beetje afkomstig was van de blaren die ze kreeg die dag. Misschien hebben ze wel een kleine teen afgeknipt en dat in die schoen gestopt: Het zegt niets! Van Kris zouden enkele botten zijn gevonden. Er zijn dus enkele botten gevonden en een DNA-onderzoeker beweert dat dit Kris is. Voor wat dat waard is.
  2. Een misdrijf wordt uitgesloten. ,,De geografische condities, de sociaal maatschappelijke condities en de  technische feiten zoals uit het forensisch onderzoek naar voren zijn gekomen, maken een misdrijf in de vorm van een overval, zedenmisdrijf, gewelddelict of ontvoering zeer onwaarschijnlijk”, aldus Frank van der Goot, die tijdens de tocht leiding gaf aan het team.  Dit is klinkklare onzin. Er is geen enkel argument benoemd wat reden geeft om een misdrijf uit te sluiten.
  3. De plek van een mogelijk vallen is gevonden, zo stellen de onderzoekers. Het zou gaan om een stuk helling aan het begin van de route, waarvan men 30 tot 40 meter naar beneden kan glijden. Hierna is men omringd door de rivier en kan men nergens meer weg (zonder klimspullen). Echter, langs het stuk pad aan het begin van de Pianistatrail is zo vaak door rescuewerkers gelopen in de week na de verdwijning, dat het onmogelijk is om daar niemand te vinden (zeker als beide zijn gevallen). Er is telefonisch bereik aan het begin van de Pianista. Tenslotte, de rivier waar zij in dat geval door zouden zijn omringd stroomt zuidwaarts. De spullen en zogenaamde resten zijn gevonden langs een rivier ver ten Noorden. Het is geografisch onmogelijk.

Resized-S67ZB Resized-B3CIT

Als verdwalen onmogelijk is. Als een ongeluk uit te sluiten is. Als er geen natuurlijke verklaring is voor de wijze waarop de spullen en botresten gevonden zijn, dan wordt een misdrijf de enige logische verklaring. Als je ziet hoeveel materieel is ingezet en hoeveel media-aandacht er geweest is, dan ga ik uit van een georganiseerde high-end ontvoering.

Lees ook de rest van mijn artikelen over de zaak Lisanne en Kris.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Lisanne en Kris and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De leugens voor afronding van de case Lisanne en Kris

  1. Makes sense Maud, zeker nu de taxi chauffeur ook nog dood gevonden is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.