Anass Aouragh: Waarom de theorie zelfmoord stinkt

001_RBIAdam-image-1168075Er zijn vele argumenten die laten zien dat de formele theorie van de politie niet klopt. Zelfmoord? Hoe komen ze erbij?

 • Anas Aouragh (13) had geen problemen waar hij mee zat. Geen motief dus.
 • Tussen 16.00h en 16.30h zou hij nog e-mails sturen met te maken afspraken.
 • Een jongen die zelfmoord wil plegen doet niet eerst een groot deel van de folderwijk.
 • De fiets stond op slot bij de picknicktafel aan de Katwijkseweg (waar twee wandelpaden elkaar kruisen, vlakbij Tango tankstation). Er wordt niets gezegd over de fietssleutel.
 • De vermeende boom is niet geschikt om jezelf op te hangen. De takken zijn te slap en breken snel af. Hoe zou Anass hierin omhoog geklommen zijn?
 • De keuze van een sjaal om je aan op te hangen is onhandig. Een sjaal kan breken of losschieten. Bovendien is de stof elastisch. Er is een grote kans om niet te stikken, maar langdurig moeizaam te kunnen ademhalen, tot de sjaal losschiet.
 • Anass zou gevonden zijn liggend op de grond bij de boom. Als Anass in de boom zou klimmen en de sjaal stevig genoeg vast kan binden om een tak (dat is niet eenvoudig om te doen met een sjaal), waarbij dit hoog genoeg is om niet de grond te raken (een sjaal is elastisch), dan is dit een redelijk hoge tak geweest. Er moeten dan sporen op de benen zijn van het moment waarop hij zogezegd naar beneden is gevallen op de grond.
 • De kans van afbreken van een tak is groter op het eerste moment van ophanging, dan als iemand eenmaal stil hangt en al overleden is. De eerste seconde wordt immers meer kracht uitgeoefend op de tak dan daarna. Hij zou het overleefd hebben.
 • Als hij het op 6 februari gedaan zou hebben, waarom vond men hem niet eerder?
 • Waarom zegt de lijkschouw niets over geschat tijdstip van overlijden? Bij zelfmoord buiten is met de temperatuur van het lichaam (mits gemeten) tijdstip vast te stellen.
 • Er zaten blauwe plekken op zijn lichaam en er zijn striemen in het gezicht.
 • Er zijn twee striemen over de nek, die parallel aan elkaar lopen. Bovendien lopen deze niet schuin op naar achteren. Dit lijkt meer op een wurgwerktuig dan een strop.
 • Er is geen enkele vorm van afscheid nemen geweest en er zijn geen briefjes gevonden.
 • De e-mails naar docenten om 16.30h zijn strijdig met zelfmoord scenario.

12634771_634958274377018251 anass-bos (1)

Het ligt er zó dik bovenop, dat het verhaal van zelfmoord niet klopt: ik krijg er argwaan van. Kennelijk wil de driehoek in Wassenaar, dat het volk zich opwindt over deze zaak. Anders is het niet uit te leggen.

Waarom neemt de politie de zaak van vermissing op 6 februari direct zeer serieus op, met een Amber Alert, speurhonden, helikopter, Opsporingsbericht op TV, Team Grootschalig Opsporen zette project “Echo 13” op…. Een dag later concludeert men zomaar zelfmoord? Als ze het zo serieus namen op 6 februari al, waarom is zijn mobiel niet getraceerd?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Anass Aouragh, regio Den Haag and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.