Een occult aspect aan de moorden op Post, Visser en De Boer?

Hertogs is veroordeeld voor drie moorden:

 • Ter Zee. Tialda Visser (12) werd op 11 mei 1979 als vermist opgegeven, nadat ze na haar balletles in het Koninklijk Conservatorium niet naar huis was teruggekeerd. Haar lichaam werd gevonden op 15 mei, bij de Leeghwaterbrug in de Haagse Laakhaven.
 • Ter Land. Emy den Boer (18) verdween op 3 april 1980. Ze verliet die ochtend de ouderlijke woning in Schiedam voor school, de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Den Haag. Hier kwam ze nooit aan en twee dagen later werd haar lichaam in het bos bij Nistelrode door een wandelaar gevonden. Ze was in de buik en het hoofd geschoten. 
 • In de Lucht. Edith Post (11) verliet op 29 september 1980 even de klas van de Wethouder Huybregtseschool in Wassenaar om iets uit de handwerkkast te halen. Ze wilde en hoofddoek maken voor een pop. Ze kwam daarna niet meer terug in de klas. Op 2 oktober 1980 vond een man haar lichaam in de Wassenaarse duinen.

Driemaal een beroep. Een visser gevonden in het water. Een boer met een vindplaats op het land in het bos. Alleen de (lucht)post is minder duidelijk. Gevonden op land bij zee met een tak naast zich. Ik heb een associatie met overseas mail, maar dat is wellicht vergezocht.

Verder is het opvallend hoe alle drie de meisjes zoek raakten op weg van/naar scholing.


ps. Emma Smith was volgens velen het eerste slachtoffer van Jack de Ripper. Op 3 april 1888 is zij vermoord in Whitechapel, London. Emma overleefde aanvankelijk de aanval, maar overleed later in het ziekenhuis. Zij had de hosteleigenaar, waar ze verbleef, verteld te zijn aangevallen door 2 of 3 mannen, waarvan 1 jongeman. Ze kon of wilde hen niet verder identificeren en overleed.

pps. Op 30 september 1888 zijn Elizabeth Stride and Catherine Eddowes vermoord in Whitechapel, London, op dezelfde dag maar niet tegelijkertijd. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koos Hertogs and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Een occult aspect aan de moorden op Post, Visser en De Boer?

 1. Jimmy is Back says:

  James Dean is ook overleden op 30 september 1955. Ook zo’n ikoon. Maar een ikoon gemaakt juist omdat hij is overleden. Dat is dan wel weer de moeite om eens na te gaan.

 2. Jimmy is Back says:

  Wikipedia zegt dit:
  Dean raakte bevriend met Lance Reventlow, een multimiljonair die net als James Dean dol was op auto’s. Hij is een van de laatste mensen die Dean sprak toen hij met zijn monteur Rudolph Wütherich op weg was naar een autorace in Salinas, in Californië. Hij zou in Salinas in het gastenverblijf van paardentrainer Monty Roberts verblijven en ze wilden er ook kijken naar een ranch voor Dean (paarden!). Enkele uren later kwam Dean om het leven in zijn Porsche 550 (#55 in 1955, e.g. silver Porsche Spyder sports) bij Cholame, Californië. Hij reed frontaal in op de auto van Donald Turnupseed, die de weg opreed. Wütherich werd uit de auto geslingerd en raakte gewond. Turnupseed kwam er met wat snijwonden en builen vanaf. Dean overleed kort na het ongeluk. Hij ligt begraven in het Park Cemetery in Fairmount.

  Ik zie dat James Dean ook zo’n simpele ruwe steen als graf heeft. Net niet zo erg als Nicky Verstappen, maar toch behoorlijk een ruwe steen. Hij is precies 9.000 dagen oud geworden, want geboren 8/2/1931.

  https://www.google.nl/maps/place/Jack+Ranch+Cafe/@35.7234009,-120.298907,17z/data=!4m5!3m4!1s0x80eca5a09e91ea73:0xdaa15684f4b61130!8m2!3d35.723353!4d-120.297008

 3. Kas says:

  Maud, wist jij dat Emy ook Edith heet officieel? Dat is raar. Dan zijn er 3 meiden, waarvan er 2 Edith heten. Niemand zegt daar iets van, maar het is toch te toevallig (mogelijk dan he).

  Tialda betekent “klein meisje”. Edith betekent “gezegend oorlog”.
  Jack the Ripper had op 30 sept 1888 Elisabeth Stride als slachtoffer, dat is een dag na 29 sept.

  Hoe het ook is, iemand vind de naam Edith niet zo mooi. Wat is de kans dat een tweede slachtiffer dezelfde naam heeft als het eerdere?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.