Wikileaks is fake too, but their ISIS video’s are good to take in

Notice how in this WikiLeaks video Americans are mostly mentioned by Wikileaks as the organizers of the hoaxes that are taking place, while very likely, the UN is behind many.

Wikileaks_logo.svgWikiLeaks is een internet klokkenluiderwebsite, opgericht door Julian Assange. Op de vraag wie er achter WikiLeaks zit, antwoordt de website: ‘WikiLeaks is een project van The Sunshine Press’. De in Duitsland gevestigde Wau Holland Foundation (gelieerd aan de Chaos Computer Club) ontvangt als de financiële sponsor van WikiLeaks de donaties ten gunste van WikiLeaks.

WikiLeaks garandeert dat wie documenten op de website plaatst, niet traceerbaar is. Ik ben van mening dat dit onmogelijk is om te garanderen. Een voorzichtiger woordkeuze zou op zijn plaats zijn. Voor mij staat vast dat WikiLeaks controlled opposition is.

Er wordt gesuggereerd dat de website is opgezet door de CIA. Hoewel dit niet bewezen is, blijft de beschuldiging WikiLeaks achtervolgen en zij ontkennen het expliciet op hun website. Ik denk dat het niet de CIA is, maar denk zelf eerder een de VN of de Vrijmetselaars. Uiteraard is iedereen daarvan op de hoogte en is het een samenspel.

Julian AssangeWikileaks oprichter Julian Assange (Australische journalist) zit naar eigen zeggen sinds juni 2012 verstopt in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen. Assange kwam 21 juni 2010 even uit zijn schuilplaats om te spreken tijdens een hoorzitting van het Europees Parlement over (zelf)censuur en vrijheid van meningsuiting. Hierdoor staat onomstotelijk vast dat Julian Assange controlled opposition is. Echte klokkenluiders krijgen niet deze steun en deze exposure.

Amal Clooney (getrouwd met George Clooney) is één van de advocaten die Julian Assange bijstaat. Amal Clooney doet al jaren veel werk gerelateerd aan de VN. Op dit moment werkt ze o.a. aan politieke zaken in Griekenland, Oekraïne en WikiLeaks.

All this is not done ONLY by the CIA. If the CIA wouldnot have a long history of terrible brutal behaviour, I would feel for them as scape goats. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in English language, NWO, Wikileaks and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Wikileaks is fake too, but their ISIS video’s are good to take in

  1. Geuz says:

    Alles wat er vrij komt aan informatie achter de Wikileaks psy-ops is natuurlijk interessant.

    Enige jaren geleden ontdekte men, dat Julian Assange is opgevoed in en sekte in Australië van Anne Hamilton Byrne. Op zoek naar de achtergronden, in 2010 kwam dit los op internet. Deze sekte voedde kinderen op die veelal ontvoerd werden, LSD werd daarin ook gebruikt in de opvoeding. Alle kinderen kregen hun haren geblondeerd. Er zijn veel pagina’s op internet die er achtergrond informatie over geven, hier een met enkele foto’s van de Hamilton Byrne familie met Julian als een van de kinderen.
    http://www.robertphoenix.com/content/decoding-coder-julian-assange-through-the-solar-chart-and-beyond/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.