Wat wordt ons NIET gezegd over Lisanne en Kris?

  1. Pianistapad 2dw52skJe kan met een jeep tot vrij ver op het Pianistapad komen, tot aan het begin van de jungle. Dat is ongeveer halverwege tussen het begin van het pad en de bergtop.
  2. Van wie was het fototoestel van die dag?
  3. De foto’s gemaakt op 8 april komen vreemd over en zijn mogelijk gefotoshopt.
  4. De camera houdt GPS-coördinaten bij. Het NFI moet in staat zijn de locatie van de foto’s te bepalen, inclusief de laatste foto’s gemaakt op 8 april.
  5. Het tijdstip van hoe laat ze waar zijn, is nu 100% gebaseerd op de klok op de camera? Getuigen zeggen dat ze later op de middag aan het pad zijn begonnen. Kan het zijn dat deze getuigen hen om 15.00h ná de wandeling hebben gezien?
  6. M4MKoWolOp verschillende delen van het Pianistapad is er even geen bereik van de mobiele telefoon. Verder in de jungle is er consistent geen bereik.
  7. Er is slechts 1 plastic flesje gevonden in de tas. De meisjes hebben echt geen flesje gedeeld. Ook op de foto’s van hun kamer is te zien, dat zij beide apart flesjes drinken gebruiken. Van wie zat er DNA op de mond van het plastic flesje?
  8. Was er eigenlijk een legitieme reden voor het Kinderdagverblijf om a) eerst die meisjes van Bocas naar Boquete te laten komen en dan b) ze weg te sturen op maandag als ze er zijn? Juist door het Vrijwilligerswerk (van de taalcursus) waren ze die dag op die route, temeer vanwege de belofte dat er wel werk zou zijn over een week. Dat maakt dat ze in de regio blijven, om uitstapjes te doen. Een trekking in de jungle is dan logisch.

Er is meer dan voldoende aandacht geweest vanuit de media, maar deze 8 basisvragen?

ps. Na twee weken taalcursus in Bocas, zouden ze via hetzelfde bureau vrijwilligerswerk doen in Boquete. Ze hielden nog contact daarover en vertrokken daarom op maandagochtend met alle vertrouwen naar het werk op het Kinderdagverblijf in Boquetes, nadat ze de dag ervoor bij een gastgezin in die plaats waren ingetrokken. Juist omdat ze in Boquetes waren en verwachten binnen een week wel ander werk te kunnen doen, zochten ze uitjes in de omgeving van Boquetes. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Lisanne en Kris and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.