De doofpotten van geweld tegen vrouwen en kinderen blijven potdicht…. maar Zwarte Piet wordt wel als probleem erkend

clown itDan weet u wie de politie dient. Niet u het volk, maar de agenda van de VN. Er zijn vele doofpotten van moorden op vrouwen en kinderen (van allerlei huidskleuren), waarvan is aangetoond dat de politie er meer van moet weten. Die doofpotten blijven potdicht. Gitzwart. Duister. Fout. Maar rondom de figuur van Zwarte Piet moet er ineens gedaan worden alsof de politie “politiek correct” is. Kom aan!


POWNED: Politiebureau’s Jorissen Zwarte Piet 

Uit een interne memo van de politie blijkt (bron Telegraaf) dat Zwarte Piet alleen welkom is, wanneer hij vergezeld wordt van Pieten met een andere kleur.

In het document adviseert Pieter-Jaap Aaldersberg sectorhoofden, teamchefs en medewerkers om de onderdelen van het sinterklaasfeest die discriminerend kunnen zijn, weg te laten. “Aan de figuur Zwarte Piet kunnen meerdere kleuren worden gegeven”, aldus de politiechef.


ps. Met de term “politiek correct” bedoel ik geenszins “juist” of “moreel verheven”, maar slechts dat het standpunt in lijn is met wat de globalisten en Verenigde Naties willen. Als je wilt laten zien dat huidskleur er niet toe doet, los dan deze moordzaken op: Varscha Mohansingh, Cheryl Morrien, familie Bolhaar, Sandra van Raalten, Lydie Knap, Kumral BagciJair Soares, Klikomoord, en Ida Sjamsudin. Ik heb niets met overdreven politieke correctheid of positieve discriminatie, maar een moord ongestraft laten is onacceptabel!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in NWO, Politie and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to De doofpotten van geweld tegen vrouwen en kinderen blijven potdicht…. maar Zwarte Piet wordt wel als probleem erkend

  1. Geuz says:

    Typisch.
    Politie is altijd alleen met propaganda bezig, nooit met feiten.
    Men kan niet eens over feiten praten met politie agenten, noch binnen noch buiten diensttijd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.