AD: ‘Panamese taxichauffeur van Kris en Lisanne dood’

taxi media_l_2814855Maart 2015 verschijnt dit bericht in media: 

AD: De Panamese taxichauffeur, die Kris Kremers (21) en Lisanne Froon (22) vlak voor hun verdwijning vorig jaar als laatste zou hebben gezien, is dood gevonden in een recreatieplas.

Het lichaam van de 34-jarige chauffeur, Leonardo Arturo González, werd volgens de lokale media gevonden in de plassen van Los Cangilones de Gualaca. Volgens nog onbevestigde berichten werd de chauffeur onwel, en kwam hij in het water terecht (bron: La Estrella de Panamá).

De politie doet onderzoek naar de precieze doodsoorzaak van González. Hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. De chauffeur werd vorig jaar door de autoriteiten in Panama gehoord. Hij bracht de twee toeristen in april van vorig jaar naar het wandelpad El Pianista, vlakbij het dorp Boquete.

media_xll_2814781Van die wandeling keerden ze niet terug. Het is een raadsel wat er met de twee meiden is gebeurd. Na maandenlange zoekacties door de jungle, werden eind augustus enkele botresten en persoonelijke eigendommen van de jonge Amersfoorters gevonden. De plaatsen waar de resten van Kris en Lisanne en González werden gevonden, liggen beiden in de provincie Chiriqui.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Lisanne en Kris and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to AD: ‘Panamese taxichauffeur van Kris en Lisanne dood’

  1. Marijke says:

    Wel heel toevallig…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.