Ik heb niets tegen transgenders, maar dit is te duidelijk verplichte agenda

De New World Order bestaat en zij drukken een agenda door voor de Westerse wereld. De media en politiek lopen geheel aan hun hand mee. Waarom? Ben ik tegen transgenders of holebi’s of welke individuele keuze ook? Nee! Doe wat je gelukkig maakt. Fijn voor je!

Wel ben ik tegen de invloed van de globalisten agenda op media, politiek en ambtenarij. Ook ben ik tegen de verdergaande seksualisering van alles in de Westerse samenleving (zoals FEMEN). Vrouwen worden daar niet beter van. Het is kennelijk een wens van de NWO man, om het vrouwelijke in bepaalde rolpatronen te drukken: hoer of verzorger.

Holland’s-Next-Top-Model-kandidaat-is-transgender Pretty-Little-Liars-Cast 21. Lifeball AIDS HIV Charity Magenta (Red) Carpet, Rathausplatz, Vienna, 25.5.2013, Conchita WURST stars Credit: Viennareport/insight media *** Local Caption ***

Denkt u echt dat het toeval is dat de eerste transgender bij HNTM ook nog eens wint?

 1. Holland’s Next Top Model. Gisteren won Loiza Lamers (20) het TV-programma Holland’s Next Top Model. Zij is de eerste transgender die aan dat programma heeft meegedaan en ook de eerste transgender wereldwijd die wint. Lamers liet in de finale Rachel Swaab achter zich. Céline Koningstein en Lisa Kapper vielen eerder in de finale al af. Loiza Lamers is een mooie vrouw, maar niet mooier dan de meeste vrouwen in mijn straat. Het is duidelijk dat zij het programma wint omdat ze transgender is.
 2. Pretty Little Liars. Zes TV-seizoenen lang volgt de kijker een groep Highschool scholieren, die gestalkt worden vanaf het eerste jaar, het jaar waarin één van hun vriendinnen spoorloos verdwijnt. De stalker “A” zou iedereen kunnen zijn en velen zijn in de 6 seizoenen verdacht gemaakt. Uiteindelijk zou het plot een onverwachte wending moeten hebben, waar niemand aan zou hebben gedacht. Een plot dat past op alle tegenslagen die de meisjes doorstaan hebben. Het laatste seizoen was dat ineens Charles, de dood gewaande transgender zus van één van de hoofdrolspelers. Ik geloof er niets van. Als je alles in 6 seizoenen overziet, dan zou er maar één partij zijn geweest als dader (stalker) die alles heeft kunnen doen, maar waar niemand ooit aan dacht als mogelijke verdachte: de kerk midden in het dorp. Het verhaal van “Charles” is agenda. Ineens is de hele serie een slecht verhaal geworden met een zeer middelmatig plot.
 3. Songfestival. Conchita Wurst is een Oostenrijkse zangeres en drag queen artiest, gecreëerd door Thomas Neuwirth. Wurst is wereldberoemd sinds zij het Eurovision Song Contest 2014 won met “Rise Like a Phoenix“. Het was absoluut geen slechte performance en ik was ermee akkoord in 2014, totdat ik bemerkte dat transgender ineens overal is. Het is onderdeel van een agenda die ons gevoerd wordt. En dus fake.

De NWO agenda is erop gericht de Westerse wereld af te breken. Zij willen leiders wereldwijd achter de NWO agenda te krijgen, door te laten zien hoe de Westerse wereld geheel te koop is voor de (mannelijke) wensen wereldwijd?

U denkt dat dit niet kan? Beoordelingen/prijzen zijn allemaal agenda tegenwoordig en hebben niets meer te maken met talent, inzet of resultaten. Dat zag ik al op de universiteit in Groningen en dat zie je op TV vandaag. Het enige wat we kunnen doen is negeren. Negeer de mensen die winnen omdat ze een agenda dienen. Zij mag van mij transgender zijn, maar ik heb geen respect voor iemand die wint omdat hij/zij kruipt voor de NWO.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Media, NWO and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ik heb niets tegen transgenders, maar dit is te duidelijk verplichte agenda

 1. Jimmy is Back says:

  Iedereen doet maar wat ie niet laten kan, maar de media neem ik niet meer serieus. Dit is gewoon verplicht van de NWO en dan doet Hollandse media het braaf. Ze is best lelijk vergeleken bij de rest van de deelnemers.

 2. Geuz says:

  O, okee.
  Ik zag die travestiet overal op internet, dus die was de Oostenrijkse kandidaat van
  Songfestival 2014?
  Kijk ik echt nooit dus.

  Veel mensen zijn er van overtuigd dat de “vrouw” van Barry Davis (Barack Obama), dat is dan Michelle Obama (Davis dus) een Transgender is.
  De actrice Joan Rivers beweerde dit, en ook dat Barry Davis een homofiel is.

  Een maand later was ze dood.

  Dat Barry Davis een homofiel is word ook beweerd door een ex-partner van hem, Larry Sinclair.

  En natuurlijk, als Barry Davis een homofiel is, dan is het begrijpelijk dat hij liever een “vrouw” heeft met een piemel erbij…

  Er zijn ook serieuze onderzoeken gedaan naar de waarheid van Michelle Obama’s vermeende transgender status, ik vond de argumenten erg overtuigend. Zoals de breedte van haar/zijn schouder, de vorm van de handen, de lengte (tamelijk lang).

  Dus, men zal er alles aan doen om homo’s en trannies acceptabel te maken.
  Als de mensen begrijpen dat er een homofiel en een travestiet het presidentschap van de VS in handen hebben, dan zou dat wel eens uit de hand kunnen lopen.
  Het absurde homohuwelijk is er inmiddels in veel staten al wel door gejast.

  • maudoortwijn says:

   Ik ben voor gelijke rechten van eenieder, ongeacht sex voorkeur of gender etc. Wel ben ik tegen de geforceerde hoax agenda en positieve discriminatie. Gelijke monnikken, gelijke kappen. En dat betekent in praktijk dat een transgender minder snel een Top Model verkiezing wint, want er zijn bepaald standaardvoorkeuren… Maar verder heb ik er geen enkel probleem mee: wees jezelf!

  • Geuz says:

   Ik bemoei me niet met wat anderen doen, maar als ze op het verkeerd pad zijn, dan tracht ik ze wel te waarschuwen.

   Travestie en homoseksualiteit, vooral in het geheim zoals het Obama echtpaar, in politieke functies, het is een gevaarlijke situatie. Een huwelijk is iets waar vooral de kinderen baat bij hebben, maar homo echtparen zijn onvruchtbaar. Er is dus geen enkele redenen dat die een monogaam huwelijk zouden imiteren.

   Velen menen dat Joan Rivers is vermoord vanwege die uitspraak in de eerdere video.
   Dit dan om de waarheid over het presidentsechtpaar geheim te houden.

   Hoeveel mensen moeten er vermoord worden om zo iets geheim te houden?
   Hoe vaak moet Barry Davis ingaan op blackmail om zijn identiteit en die van zijn man ehr vrouw geheim te houden?
   Waarom verteld Barack niet gewoon tegen iedereen dat die homofiel is, als daar niets mis mee is?

 3. Make Lennonade says:

  When Rachel Green = Jennifer Anniston = Public Enemy Bison dude

  Can Linda Evans also be Courtney Cox?
  They look similar
  And they gotta hide for the public how they have amazing skin care products

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.