ISIS: Executie van SAA-strijder door overrijden met een tank

vlcsnap-2015-10-25-12h57m12s376The video of the tank execution might not be authentic. As the target himselfs moves towards the wheels of the tank untill exactly the moment he would be hit. It is exactly then that the camera focus switches. The corpse shown to us afterwards, does not look like a realistic victim (except the one foot).  

In onderstaande video (24 oktober 2014) wordt een SAA-strijder van Assad (Syrië) geëxecuteerd door een tank over hem heen te rijden. Het is weer een professioneel gemaakte film. Oranje jumpsuits. Een weg, een tank, de achtergrond mogelijk een foto.

De film is opgenomen in een filmstudio, omdat de achtergrond een foto is. Dat is aan het begin te zien, als het target in de oranje jumpsuit in beeld is. Er komt wind van de zijkant, maar op de achtergrond verandert er helemaal niets. Er is geen schaduw er nergens waait ook maar een takje mee of laait een wolkje zand op.

vlcsnap-2015-10-25-12h59m12s774 vlcsnap-2015-10-25-13h21m02s549

Hierna loopt target in oranje jumpsuit richting de tank. Hij heeft op dat moment geen boeien of touw om zijn benen. Wel zijn de handen geboeid op de rug.

In de tweede foto is op de achtergrond een verkeersbord te zien aan de kant van de weg. De schaduw behorende bij dat bord wijst enigszins dezelfde kant op als de schaduw van de wandelende jongeman, maar het scheelt toch zo’n 20 graden. De achtergrond is een foto, dat staat hiermee vast. Is de executie echt?

vlcsnap-2015-10-25-12h55m43s524 vlcsnap-2015-10-25-13h21m58s677

Er is mijns inziens een asfaltweg en een tank. Ook de man in de oranje jumpsuit is echt. Hij loopt richting de tank. De camera is opgesteld op drie plaatsen. Links van de tank, rechts van de tank en het vooraanzicht. Vlak voor de tank loopt de jongeman zelf naar het rupswiel toe en draait zijn lichaam enigszins.

Als het echt was, wat zou ik doen? Ik zou midden voor de tank blijven staan en mij in het midden van de tank laten vallen, in de hoop zo met lichte verwondingen weg te komen (er is ruimte tussen de weg en de tank). Deze jongeman laat zich vallen voor de wielen.

vlcsnap-2015-10-25-13h23m27s190 vlcsnap-2015-10-25-13h23m56s903

Hoe doet hij dat? De jongeman laat zichzelf vallen voor de tank en valt zelfs op zijn vlakke handen (op de rug), wat een vorm van valbreken is. Hij laat zich dus vallen voordat de tank hem geraakt heeft. De hoek waarin de jongeman gaat liggen, maakt dat hij met de onderbenen tot aan de tank komt. Dat is het laatste wat wij zien met het zijaanzicht.

Rijdt de tank nog wel voorwaarts? Ja, maar vanaf het moment dat de man zich laat vallen, gaat de tank langzaam voorwaarts. Er lijkt zelfs tijd om de voeten tegen het profiel van de band te zetten en iets af te zetten, waardoor de man met de kont iets naar achteren schuift. Dat verklaart ook waarom hij de linkerbil van de camera weggedraaid heeft vlak voor de val. Deze video laat niet zien dat iemand overreden wordt, maar slechts hoe de man voor de tank gaat liggen exact tot op het punt waar hij wel overreden zou gaan worden.

vlcsnap-2015-10-25-13h25m06s320 vlcsnap-2015-10-25-13h25m23s409

vlcsnap-2015-10-25-13h25m44s960 vlcsnap-2015-10-25-13h26m09s058

vlcsnap-2015-10-25-13h26m28s056 vlcsnap-2015-10-25-13h27m04s609

vlcsnap-2015-10-25-13h27m28s225 vlcsnap-2015-10-25-13h27m54s939

Op het moment dat meneer daadwerkelijk overreden wordt, wisselt de camera van perspectief. Ineens zien wij het vooraanzicht, waardoor niet meer goed te zien is of dit een man of een pop betreft. Dat is jammer, want ISIS wil ons immers overtuigen. Met een wens om de film minder luguber te maken, heeft het in ieder geval niets te maken.

vlcsnap-2015-10-25-13h29m46s279 vlcsnap-2015-10-25-13h29m28s239

Als de tank doorrijdt, worden we geconfronteerd met een overreden lichaam. De linkervoet ziet er in ieder geval echt genoeg uit. Het beeld van de man zoals deze onder de tank uit komt aan de achterkant, is me te statisch. Ik zie geen bloed dat nog stroomt of bloedplassen die wegstromen. De rest van het lichaam kan ik niet beoordelen. Dat laat ik aan experts over.

Het valt op dat de man op de grond aan het eind van de video de benen aan elkaar gebonden heeft. In de film heeft hij dat niet als hij richting de tank loopt. Als hij vlak voor de tank staat is even te zien, dat er dan wel touwen naast zijn voeten liggen. De beelden zijn vreselijk, maar ik ben alles behalve overtuigd van de authenticiteit.

Het is niet de eerste keer dat een executie fake is:

17 thoughts on “ISIS: Executie van SAA-strijder door overrijden met een tank

 1. ik heb mijn bedenkingen bij de meeste executies van is
  elke keer als je bewijs van de echtheid zou kunnen zien verspringt het beeld of is er een stuk uit geknipt
  bij dit filmpje bv: het is onmogelijk dat een tank van een aantal ton over een mens rijd en er zoveel van over laat +wanneer het hoofd onder de rupsbanden gaat spat het niet uit elkaar pas als de tank er volledig overheen is zien we dat het hoofd volledig vernield is ????
  bedenkingen

  1. Ja inderdaad de struik helemaal rechts op de ‘foto’ beweegt door de wind, eigenlijk zou ik willen weten wat de geëxecuteerde in het begin allemaal te vertellen had.

 2. Kan je dit aub vd site halen? Ik wil niet meemaken dat mijn kinderen hier op zitten te kijken.
  Hou het maar bij de tekst. En stuur dit soort beelden maar terug een of ander dark web, aub.

 3. Bij Capgemini geven ze miljarden uit om de lowest 1% (mannen en andere laagopgeliede vrouwenhaters) aan het werk te houden en de top 1% (vrouwen) uit de maatschappij te manoevreren (weg!!!!). Het is krankzinnig maar gebeurt. De meest talentloze schreeuwerige asociale nietsnutteige luiwammues types krijgen een baan. De top 1% van Nederland wordt uit de maatschappij, als zij wit en vriuwelijk is. Pure discriminatie, vergelijkbaar met wat er 200 jaar geleden gebeurde in de VS met zwarten en witten. Het is alleen erger. want de witte vrouwen ionvestern wel in hun toekmst en werken snoeihard met het idee dat ze een tioekomst voor zichzelf creeeren. Maar de normen en waarden zijn van 200 jaar geleden. Het s weewig zonxde dat vrouwen gaan werken en bvelasting betalen. De Nederlandse overheid is ontellectueel niet verdre ontwkkeld als de boeren van 200 jaar geleden. Die ;open gewoon 250 jaar achetrlijk te zijn. Als je als vrouw intellectueel HAVO niveau hebt, dan kan je noet eens een gespek met dit soort mensen aan gaan. Dat is alsof je een mongoleninstelling inloopt/. Sorry. MBO-niveau. Moet je alleen mensen op af sturen die dat niveauy hebben en daarvoor opgeleid zijn. Capgemini heeft niet meer dqn MBO-niveau, tenminst als je vrouw bent, Voor mannen is het klimaat bnog net te doen met HBO niveau. Als ze mensen aannemen met HBO nioveau of hoger en vrouw zijn, dan is dat eeuwig zonde van het talent. Geen vrouw moet dat hoeven meemaken. Ze zijn niet in staat om vrouwen met meer intellect als secreatresses om een werkplek te bieden, Gewoon secretaresses en dat soort vrouwen kunnen daar wel aan de slag. Beetje krijsen en neuken met de baas, daarvoor krijg je dan wat geld betaald, voor sommige vrouwen is dat het hoogst haalbare. Maar heb je meer dan MAVO niveai dan is het een law suite waard want het niveau is crimineel laag. Het management niveau weet niet hoe om te gaan met vrouwen die meer niveau hebben dan de gemiddele heroine hoer die haar LBO diploma niet haalde. Dat kunnen die mannen niet aan, niet qua sociale skills en niet intellectueel. Ze hebben zelf \mper MBO niveau en zijn niet gericht op het doen van serieus office werk. Sorry.

  Alsn ;land kunnen we het niet betalen om dit soort bedrijven als serieuze werkgevers te presenteren in ons land. De schade is groter dan een concentratiekamp in WO2. Nee? Nee?

 4. Die zak n kat
  Wil zeker een kat in zak verkopen
  Ik heb geen zin en geen geld om kat in zak te kopen
  Laat staan een zak n kat.

 5. dus de VN zal wel meebetalen aan alles in Syrie
  Aan wie hebben ze dit land beloofd dat ze zover geen al jarenlang?
  Aan de joden/ Zal wel. De VN ios opgericht op Israel aan de Joden te beloven.
  Ze liegen nu dat ze anti Israel zijn maar dat is schijn
  fake fake fake

 6. totaal nep
  niemand gaat vrijwillig zo onder een tank liggen dat is niet natuurlijk
  stil blijven staan voor een executie is natuurlijk omdat wegrennen snel schieten betekent dus heeft geen zin maa in dit geval werk iemand actief mee aan de executie ipv stilstaan afwachten
  vervolgens ligt er nep bloed dat niet uit het lichaam stroomt ik geloof het niet

 7. Hier hebben ze een acteur die speelt tot ie zichzelf onder de tank gooit. Als hij overreden wordt veranderen ze van perspectief en leggen ze er snel een lijk neer. Zoveel dode mensen geven zichzelf voor de wetenschap. Nou, dat soort emensen eindigt dus ook in dit soort filmpjes. toch?

 8. dus wie herkent de acteur?
  het zou een vrouw kunnen zijn kan kan kan
  weet het niet zeker

 9. I am so bored with all this fake stuff it is all about nothing
  god if you d be super rich why be involved in mainly fake boring stuff
  BOOOOOORRRIIIIIIIINGGGGGGGGGGGGGGGGGGG………….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.