Ik weet niet wat er gaande is, maar heb een donkerbruin vermoeden

Dat ISIS fake is, weet ik zeker. Het is een leger huurlingen, die voor de New World Order (met medeweten van regeringsleiders wereldwijd) huishoudt in het Midden-Oosten.

Dat de vluchtelingenstroom naar de EU bewust gecreëerd is, weet ik zeker. Men wil onrust in Europa. Massa-immigratie doet bovendien de landsgrenzen vervagen en daar is het de globalisten om te doen. Als landsgrenzen vervagen en sociale cohesie beperkt wordt, dan worden de verworvenheden van de burgers in de Westerse wereld vanzelf geminimaliseerd. Zonder landsgrenzen zijn burgerrechten en sociale voorzieningen amper te handhaven.

Als ik bovenstaande combineer met wat ik zie in het nieuws over de stroom vluchtelingen, begin ik een donkerbruin vermoeden te krijgen. Weet ik dat zeker? Nee, maar dit is wat ik denk. ISIS zal spoedig “verslagen worden”. De huurlingen van het ISIS-leger moeten dus ergens naartoe. Ik ben bang dat juist deze mannen naar Europa gestuurd zijn, om hier de boel op stelten te zetten. Onderstaand een video waarvan men op Youtube zegt dat deze op 24 oktober 2015 is gemaakt in Parijs.

Ik vermoed dat de filmpjes bewust gemaakt worden, zoals ook ISIS-filmpjes bewust gemaakt worden. De politieke “leiders” hebben afgesproken dat de bevolking van Europa maar eens bang en boos moet worden. Zo worden we gemanipuleerd. Verdeel en heers. Wat mij betreft laten we het niet zover komen.

 1. Blokkeren van alle illegale immigratie naar Nederland, dus zonder pardon uitzetten.
 2. Alleen overwegen asiel van lieden met paspoort en aannemelijk vluchtelingendossier.
 3. Alleen overwegen visum toerisme of (tijdelijk) werk waar aantoonbaar behoefte aan is.
 4. Zero tolerance on-Nederlandse maatschappelijke ordening (shariarecht, eerwraak etc).
 5.  Uit de EU en uit Schengen, omdat duidelijk is dat er afbraakbeleid gevoerd wordt.
 6. Oprichten Volkstribunaal om schuldigen van het afbraakbeleid/misdaden te straffen.
 7. Afstand bewaren naar de VN/NATO en weigeren meedoen met rare politieke spelletjes.
 8. Nederland moet weer een eigen leger opbouwen en de eigen landsgrenzen bewaken.
 9. Opheffen immuniteit Koningshuis en publiek maken financiële transacties 200 jaar.

Het moet maar eens duidelijk worden wie er achter onze ruggen om de programma’s bedenkt om “de maatschappij vorm te geven”, want de boel wordt alleen maar afgebroken.

U denkt dat de VN het vluchtelingen probleem oplost? Zij willen juist de afbraak van lansgrenzen en de creatie van een multiculturele samenleving in Europa. Elders in de wereld streven zij hier niet naar, maar in de Westerse wereld wel. Persoonlijk ben ik voorstander van enige immigratie, maar alleen als deze gewenst is door het eigen volk.


ps. Overigens ben ik ervan overtuigd dat ook vele vluchtelingen bekocht zijn. Zij betalen belachelijk veel geld voor een overtocht in gammele bootjes, vanwege een belofte van gratis gouden bergen in Europa. Dat valt vaak tegen. En in eigen land hadden ze het niet heel slecht. Het is veelal de middenklasse die naar hier komt. Zij hebben hun vaak hele hebben en houwen verkocht voor een prikkie om tegen woekerprijzen in Europa uit te komen. Wiens agenda is dit? Wie wordt hier beter van?  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in vluchtelingen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ik weet niet wat er gaande is, maar heb een donkerbruin vermoeden

 1. Geuz says:

  Vond ook al in London plaats deze rellen.
  2012, als ik het goed heb.

  In Nederland zal het wat later komen, als tenminste dit volk door gaat met haar misdadig humanisme. Gay Pride optochten in Amsterdam, homohuwelijk, gedogen van Bisschopszetels, drugsbeleid, gevangenissen, ziekmakerij in psychiatrie en vaak zelfs in reguliere hospitaals voor winstbejag, vervolgen van natuurlijke geneeswijzen en slechts een kleine minderheid die zich er bezorgd om maakt. De slachtoffers van deze algemene onverschilligheid zijn er echter velen.

  Orde uit Chaos, dat laten de EU politie agenten met schilden en helmen in de film zien.

  Een propaganda gedreven politie staat, geleid door lieden die geïndoctrineerd en gecontroleerd zijn door de Contrareformatie. Frankrijk heeft eigenlijk al een langere slag gestreden met het Vaticaan dan Verenigd Koninkrijk en Nederland, Zweden een meest glorieuze slag. Maarten Luther was een Duitser Nu worden die landen uitgeschakeld door de Contrareformatie.

  Ik groeide op tussen de Katholieken.
  Ik heb geen medelijden met dergelijke hypocrieten.
  Katholieken worden vaak gebruikt als kanonnenvlees, geïndoctrineerd door ze weg te houden van de Bijbel. Maar ik maak me wel zorgen om de resten van Gereformeerd Nederland, die blijkbaar geen enkele vertegenwoordiger hebben in de Staten Generaal, provinciaal of gemeentes. PKN kerken zijn Oecumenische dus Katholieke kerken, en de Remonstranten wrijven zich in de handen vanwege de positieve aandacht die ze krijgen van Christelijke protestanten. Totdat het te laat is.

 2. Pingback: Wat heeft zovelen ertoe gebracht naar Duitsland te willen emigreren | Marcus Ampe's Space

 3. Kaskaas says:

  Griekenland en Italie laten alles door. Griekenland krijgt zelfs geld van de EU voor de opvang. Nou die gasten zullen nooit de grens bewaken, waarom zouden ze?

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/11/Het-wordt-tijd-voor-een-Schengen-zonder-Griekenland-en-Italie-2725562W/?masterpageid=158493

 4. Pingback: Vluchten naar een hoopvolle toekomst | From guestwriters

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.