Twee berichten uit Saoedi-Arabië, die komen er tenminste voor uit

  1. 350 zeepslagen voor bejaarde Britse vanwege huisgemaakte wijn (link)
  2. “Ik ben een prins, ik doe wat ik wil” van Saudische prins tijdens orgi (link)

Nog een reden om globalisering tegen te gaan, want ook Nederlandse geheime diensten zullen deze man niet tegenhouden. Alleen met duidelijke landsgrenzen en duidelijke Nederlandse wetgeving als hoogste macht (i.p.v. de EU of VN), zullen internationale “immune” criminele acties aangepakt worden. Dit is typisch gedrag van de globale “elite”.

Overigens is het bericht goed, omdat de Saudische prins er tenminste gewoon vooruit komt. Dit is hoe het werkt en hij zal “omdat hij prins is” ongetwijfeld ergere zaken gedaan hebben.


1. Bejaarde Brit wacht 350 zweepslagen voor wijn (AD) 

media_xll_3360233Groot-Brittannië probeert een 74-jarige onderdaan vrij te krijgen die in Saudi-Arabië wacht op 350 zweepslagen. Hij kreeg die straf, en een jaar cel, voor het bezit van zelfgemaakte wijn. Er gelden strenge regels voor alcohol in het islamitische land.

Volgens zijn familie heeft de man, die 25 jaar in Saudi-Arabië werkte, een zwakke gezondheid en zal hij de zweepslagen niet overleven. De man heeft zijn celstraf inmiddels uitgezeten maar wordt nog steeds vastgehouden.De Britse premier David Cameron liet dinsdag weten een brief aan de regering van Saudi-Arabië te sturen over de kwestie. ,,Dit is een zeer zorgwekkende zaak”, liet de eerste minister via een woordvoerder weten. Leden van Camerons regering hebben eerder ook al aan de bel getrokken in Riyad.  
——————————————————————
2. Saoedische charlatan: ‘Ik ben een prins, ik doe wat ik wil’

Onder invloed van drugs vrouwen aanranden, met de dood bedreigen en over ze heen plassen: de Saoedische prins Majed bin Abdullah bin Abdulaziz al-Saud heeft zich ernstig misdragen tijdens een vakantie in de Verenigde Staten. De betrokken werksters willen hem zien hangen, maar de prins betaalde achteloos 270.000 euro borg en vertrok.

Met gillende sirenes stopt de politieauto voor de villa aan Wallingford Drive, in het peperdure Beverly Hills. De buren zien korte tijd eerder een vrouw bloedend uit het huis vluchten. Gillend klimt ze over de omheining.

Majed bin Abdullah bin Abdulaziz al-Saud, zoon van de overleden Saoedische koning Abdullah, wordt in de boeien geslagen. ‘Geen nieuws’ bijt hij omstanders toe als de agenten hem in de politieauto duwen.      ……………………………………


Wat ik het meest opmerkelijk vind aan dit verhaal? Eerlijk? Dat het in het AD komt! Deze kwesties zijn algemeen bekend bij media (niet alleen van Saudi-Arabië) en iedereen houdt zijn mond dicht. De slachtoffers zijn slechtst af.

Dit is wat immuniteit oproept bij lieden van een Koningshuis en alles wat eromheen hangt (van ministers tot hofhouding tot beveiliging). Eens? 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis, NWO and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Twee berichten uit Saoedi-Arabië, die komen er tenminste voor uit

  1. Jim is back says:

    Die gast zegt het gewoon. En deze keer zijn er geen doden gevallen of vrouwen verkracht. Een rustig dagje dus voor een gemiddelde prins. Hoe komt het dat deze keer WEL de politie langs komt en die gast in de boeien slaat? Dat is de hamvraag van 6 miljoen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.