Mocht u nog twijfelen over de geënsceneerde plaats delict van Lydia Knap?

Op woensdag 9 februari 1994 is Lydia Knap vermoord. Haar man ging om 14.00h even flessen wegbrengen en boodschappen doen. Als hij om 16.00h weer thuis komt, ligt zijn vrouw op de WC in het bloed. Ze is met 37 messteken om het leven gebracht, in een gewone straat in Amstelveen. Ze sterft als de ambulancebroeders er zijn (wat een toeval).

vlcsnap-2015-10-19-13h19m30s462 vlcsnap-2015-10-19-13h19m18s259

De bovenstaande twee foto’s is een politiefoto geknipt uit een uitzending van Peter R. de Vries. De bril van Lydia Knap ligt in het fontein. Alles ziet er keurig uit. Geen bloedspatten van de steekwonden. Geen bloedvegen van iemand die gewond is en steun zoekt in de WC. Geen gegraai met een bebloede hand naar de bril. Zelfs het zeepje ligt er keurig bij. Als Lydia haar bril zou zoeken, had ze deze gezien, want de ene poot staat omhoog. Kennelijk niet.

vlcsnap-2015-10-21-14h06m36s359 - kopie

vlcsnap-2015-10-21-14h07m39s798

WC-deur

Ook de volgende twee foto’s komen uit de uitzending van Peter R. de Vries over Lydia Knap. De foto stond op de laptop van de rechercheur. Te zien is hoe de groene WC-deur van boven naar beneden is schoongemaakt. Alleen onderaan heeft men bloed laten zitten. Het patroon van waar er wel/geen bloed zit, komt meer overeen met het lappen van ramen met een trekker naar beneden (tot op 2/3 van de deur), dan een “natuurlijk” bloedpatroon, als resultaat van wat er zich in de laatste uren kan hebben afgespeeld in het toilet.

In eerdere artikelen zijn andere foto’s gedeeld die dit beeld bevestigen (hier, hier en hier). Bekijk alleen maar de strook wit links naast de bebloede deurpost. Waarom is dit wit en welk materiaal is dit? De tegels van het toilet zijn brandschoon en hetzelfde kan gezegd worden over de klep WC-bril, de wastafel en het waterreservoir. Hoe kan dat?  

vlcsnap-2015-10-15-18h50m52s319 vlcsnap-2015-10-16-04h41m23s070

De foto hierboven laat zien, dat de gele trui is weggehaald van de WC-vloer. Waarom zou iemand dat doen, vóór Lydia Knap enige zorg te verlenen? Daarnaast valt het op, dat er bloeddruppels zijn gekomen op de plek waar de trui eerst lag. Er is overduidelijk van alles gedaan met de vindplaats van het lichaam, nadat Lydia Knap gevonden is en voordat Lydia Knap enige vorm van zorg zou ontvangen. De foto’s laten dat zien.

De WC-deur is schoongemaakt. Op de vloer in de gang is (behalve bloed) ook een andere substantie te zien. De voegen zijn donkerder en er is een doorzichtige substantie (wellicht water) waarvan het oppervlak glinstert en waarin de bloedsporen op de deur in weerspiegelt worden.

vlcsnap-2015-10-16-04h42m41s588

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Lydia Knap, regio Amsterdam and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.