Just an opinion: Refugees are not travelling to Europe spontaneous.

They are making people leave their home countries

De Joodse-Hongaarse zakenman George Soros is geboren in Boedapest op 12 augustus 1930. Hij is nu een Amerikaanse zakenman die zijn vermogen heeft verdiend met o.a. financiële speculaties in Oost-Europa. Soros overleefde de bezetting van de nazi’s in Hongarije, maar werd vervolgens uitgezet door de communisten na WO2. Hij week uit naar de UK en studeerde daar aan de London School of Economics.

Er zijn banden met Nederland, e.g. zijn Quantum Fund is formeel gevestigd op Curaçao en prinses Mabel (beste vriendinnen met Beatrix) werkt voor George Soros. De man vermengt beursspeculaties met politieke betrokkenheid, o.a. in Zuid-Afrika en Oekraïne. Hij is voorstander van “open grenzen” en subsidieert bv. FEMEN en de massa-immigratie die nu plaatsvindt. [Mijn indruk? Prinses Mabel zou nooit een loopbaan mogen hebben in een organisatie die ingaat tegen de wensen van Beatrix & Co. Dan weet u waar zij staan.]

Hoewel argumenten liefdadig klinken, wordt een wereld gecreëerd waarin het individu machteloos staat tegenover een grote, vreemde, onbekende overheid. Nee, dankjewel.

In het Midden-Oosten worden nu hele volksstammen overgehaald om hun hele hebben en houwen te verkopen tegen weggeefprijzen, om een te dure overtocht naar de EU te betalen, op gammele bootjes. Eenmaal in de EU, zouden zij uitzicht hebben op gouden bergen. De waarheid is anders. En ook Europa zelf wordt zwaar geraakt door de extra druk op de collectieve voorzieningen en de onrust in de samenleving. Iedereen verliest (ook de meeste vluchtelingen, die niet straatarm waren in het land waar ze vandaan kwamen!). De enige die hieraan winnen zijn de mensenhandelaren en globalisten die ellende en onrust willen.

Wiens agenda is het om Europa te destabiliseren? Wie koopt bezittingen op – tegen bodemprijzen- van “vluchtelingen” in hun thuisland? Wie vangt de woekerprijzen voor een boottocht van enkele uren? Wie wil dat de Europeanen de moslims gaan haten, doordat zij steeds meer als een bedreiging gezien worden?  [In kleine aantallen gaat immigratie goed, in grote aantallen vaak niet.] Wie heeft Nederland verkocht aan de globalisten, om de globalistische agenda door te voeren met dwang?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis, vluchtelingen and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Just an opinion: Refugees are not travelling to Europe spontaneous.

 1. Geuz says:

  Mijn mening over de vragen, aan het eind van dit artikel, ventileerde ik reeds in andere commentaren.

  Blijkbaar begrijpt dit land het niet.
  Het doet me denken aan een Amerikaan, die mij een imeel beantwoordde, nog nooit in Nederland was geweest, maar dit land beter begreep dan ik. Aldus was mijn ervaring van zijn imeel.
  Want wij begrijpen deze achtergronden.

  Me Twitter account gelocked, daarna kwam een stille, van deze geheime dienst genaamd KLPD, mij vertellen dat me Twitter account gelocked was, omdat men wilde voorkomen dat er teveel informatie zou gaan lekken. Overigens, die stille verteld mij niet dat hij een stille is, ik moet hem dronken voeren om hem aan het praten te krijgen, met dan strikvragen een en ander uitvissen. Oja, het is geen stille, het is een diplomaat, aldus zijn woorden. Maar toen hij een dag later zich met sluwheid binnen drong in mijn woning, ontkende wat hij een dag eerder zei, hij was al jaren geen diplomaat meer. De ene leugen na de andere leugen, zo’n under cover agent zou dan welke betrouwbare informatie dan ook kunnen overbrengen, hoewel zijn werk gebaseerd is op leugens? Wel grappig is het, als ik hem confronteer meer de informatie die ik verkreeg, als hij later weer nuchter is. Een plunderaar is het. Een hypocriet, die alle leugens der propaganda gelooft, zoals alle politie agenten alle propaganda leugens klakkeloos geloven. ik erkaar het als dat ze doctrine geloven, “landverraad is okee, zolang je er maar ervoor betaald wordt.”
  Dit is zeer ernstig bijgeloof natuurlijk.

  Dat was ongeveer twee weken geleden.

  Maar goed, ik zeg dit alleen omdat ik weet wie er achter die immigranten invasie uit Syrië zit.
  De lieden die deze propaganda produceren, dat zijn geen Russen, maar:
  Het achterlijke bijgeloof dat de KLPD ambtenarij gelooft is, dat ik teveel contact had met de Russen op Twitter.
  Want de ambtenarij gelooft, dat de Russen de MH17 heeft neergehaald, en dat alle Nederlanders moeten sneuvelen om die leugen te ondersteunen.

  Dat geloven ze, want hun brein is troebel van de vermenging van leugens en waarheid. Het waardeloze papier dat dankzij de politie in de jaren 1950 niet meer gedekt is door zilver, dat geloven ze klakkeloos als het meest kostbare kleinood van hun handelen.

  Heb er alle begrip voor, dat Nederlanders niet begrijpen wie er achter die vluchtelingenstroom zit.
  Vooral niet mensen die Universitair onderwijs volgen, ofwel, professioneel geïndoctrineerd zijn.

  Wat er achter zit:
  Daar zit een leger achter.
  Een leger dat Sun Tsu als een van heer strategische bronnen gebruikt, waarvan ik citeer:
  “Als je sterk bent, moet je aan de vijand laten overkomen dat je zwak bent.
  Als je zwak bent, laat het dan over komen dat je sterk bent
  Oorlog is de kunst van misleiding”

  Dit principe wordt erg goed beheerst
  Want bijna eenieder gelooft in dit land dat de Katholieke Kerk zwak is.
  Maar Adolf Hitler en Benito Mussolini waren Katholieken, de meeste Ministers van Staat in Nederland zijn Katholieken. Misschien wel allemaal. De propaganda in de Nederlandse media beoogt de Contrareformatie, daar waar de landen die het sterkste waren in de Reformatie, te weten Zweden, Brittannië, Nederland en Duitsland. Deze krijgen de zwaarste klappen krijgen van deze Contrareformatie, MAW, de import van Islam en andere vreemdelingen. De Koran is geschreven door Augustijnse monikken, en de Jezuïeten werden verbannen uit Syrië in 2012.

  Groenlinks is opgezet door een Katholiek: Ruud Lubbers.
  D’66 is opgezet door een Katholiek, Hans van Mierlo.
  Langste zittende minister van buitenlandse zaken in dit land sinds de Tweede Wereld Oorlog, was ook directeur van de NAVO, was een Katholiek, Jozef Luns.
  Hans van den Broek, een Katholiek.
  De Staatsecretaris van de NAVO, Jaap de Hoop Scheffer, een Katholiek.

  Opperste generaal van het Amerikaanse leger, Generaal Petraeus, “Betry us”, een Katholiek.

  Ik kan zo nog wel even door gaan.
  Maar Katholicisme is een instrument van een geheime dienst.
  Het vervolgen van Christenen is hun taak.
  Het zijn geen Christenen, dat liegen ze, want christenen zullen NOOIT de Bijbel verbieden.

  Historisch is het allemaal gemakkelijk te bewijzen.
  Maar het wordt verzwegen, want zoals mij Twitter account gelocked werd, zo worden personen die lekken door hen vermoord.

  Mijn excuses voor het lange commentaar.
  Het antwoord op de vragen is erg eenvoudig, maar Nederlanders zijn zo ernstig geïndoctrineerd, dat ik het toch nodig acht de bewijzen voor deze Contrareformatie enigszins aan te voeren, om mijn argument begrijpelijk te krijgen.

  Erg veel bedankt voor het plaatsten van al mijn commentaren Maud, want al mijn websites worden neergehaald, overal hier wordt de waarheid gecensureerd.

 2. Pingback: Wat heeft zovelen ertoe gebracht naar Duitsland te willen emigreren | Marcus Ampe's Space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.