Aanslag bij treinstation in Ankara

Perhaps the bombs in Ankara are a hoax too? 

In de alternatieve media staat RT bekend als buitenstaander, los van de Westerse media. Ook daar heb ik mijn vraagtekens bij.

Elsevier: Diverse Turkse media spraken eerst over tien tot twintig doden, maar het dodental loopt intussen fors op. Volgens de Turkse minister van Volksgezondheid zijn er door de vermoedelijke zelfmoordaanslag zeker 95 mensen omgekomen. Ongeveer achttien mensen worden nog geopereerd en 28 slachtoffers liggen op de intensivecareafdeling van een ziekenhuis, aldus de minister. Foto’s van het bloedbad gaan rond op sociale media.

Mijn eerste gedachten? Ik heb twijfels bij de authenticiteit van de aanslag. Er zouden twee bommen zijn ontploft. De eerste bom van de twee, zou de meeste krachtige zijn geweest.

Deze eerste bom is ontploft tussen de bomen links, het witte monument en de sliert zingende Turkse mensen (begin van de video boven). Het begin van de video laat zien, dat hier protesterenden groepen mensen zijn, maar geen op elkaar gepakte massa.

  1. Number of people on the plaza? Hoe kunnen er 95 doden zijn, als er niet eens 95 mensen te zien zijn op de video in de driehoek tussen de bomen links, de sliert mensen vooraan en het witte monument? Alle mensen die wij kunnen zien in deze driehoek, raken niet gewond door de knal. Hoe kan het dodental 95 zijn?
  2. The flags seem to ignore the blast? Waarom reageren de vaandels amper op de “blast”, terwijl alle mensen vooraan hun schouders optrekken (op identieke wijze en simultaan)?
  3. Some people immediately dead. Others only with small wouds? Als de bom afgaat, heeft dit geen verwondend effect op geen van de mensen die wij in beeld zien. Nadien zien we mensen liggen met een spalk om, maar geen verwondingen. Ook zien we mensen liggen onder vaandels. Verwondingen heb ik nergens gezien. Het is onlogisch om zo snel enerzijds doden onder lakens te hebben en anderzijds licht gewonden (met geen zichtbare grote wonden).

Opnieuw heb ik mijn vragen bij wat ons hier voorgeschoteld wordt. Ze vertellen dat er 95 doden zijn en 289 gewonden. Dat zijn 384 slachtoffers?

http://www.skynews.com.au/news/top-stories/2015/10/11/at-least-86-dead-in-ankara-attack.html#ooid=9qdjU1eDpdKbUr-qFoBS4V2REdXQH_Nd

Op 0.25s in de video achter deze link ziet u mensen wegrennen van de plek waar de bom afging. Sorry, maar tussen de bomen, de voorste rij demonstranten en het monument… Zoveel mensen (384!) waren er niet eens op dat kleine stukje plein aanwezig. Besef dat dit de ergste aanslag ooit in Turkije zou moeten zijn!

De zelfmoordenaars zouden zijn Yunus Emre Alagöz en Ömer Deniz Dündar. De broer van Yunus heeft zich in juli 2015 opgeblazen in de Turkse grensplaats Suruc, eveneens tegen Koerdische en Turkse linkse jongeren. De vader van Omer was recent naar de politie gestapt, omdat hij zich zorgen maakte om zijn zoon. Zijn zoon, een oud-Syriëganger, stond op een lijst van 21 verdachte aspirant-kamikazes. Hun identiteit is door DNA-onderzoek bevestigd. Ik concludeer dat er weinig over is van de lichamen?

Am I being to critical when a disaster happens? Yes, but it is necessary. I do hope I am wrong and all of you are well ! 

ps. Ja, het is mogelijk om een explosie te faken. Het vergt een knal (carbid is al genoeg) en een kort oplaaiend vuur (meelbom met vuur aansteken is al genoeg). Als een groep van 200 mensen bereid is mee te spelen (velen zijn bereid dit te doen, het zal u verbazen), is het in een dag geklaard. Onrust! De aandelenbeurs hoeft maar een 0.1% naar beneden te gaan en er wordt flinke winst gemaakt door speculanten. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Spoor, Turkije and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Aanslag bij treinstation in Ankara

  1. Kaskaas says:

    Dit is ook allemaal weer verzonnen. Wanneer zien de mensen het nou?

  2. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.