Wat is er allemaal vreemd aan de zaak Kumral Bagci?

foto12 foto7

Op 21 juni 1995 komt de 7-jarige Kumral Bagci niet meer thuis van school. 

 • Waarom mocht Kumral Bagci die dag haar rolschaatsen in de klas aanhouden?
 • Het is wel erg toevallig dat ze net die dag een tante op de hoek van de straat ziet. Deze tante is de enige betrouwbare getuige, waardoor vaststaat dat ze wél uit school kwam.
 • Waarom zou ze alleen voor zichzelf een ijsje gaan halen? Ze is met haar zusje. Dat kán een reden zijn voor een ruzie. Het is dan ongeveer 11.45h.
 • Waar gaat Kumral Bagci normaal ijsjes halen? En is ze daar gezien? Wat zegt haar zusje hierover? Welke kant liep ze op? Hoe zeker zijn we dat dit verhaal klopt?
 • Het was op 21 juni niet opvallend warm en zelfs wat bewolkt. Je zou verwachten dat een kind met de hele ochtend al nieuwe rolschaatsen aan, naar huis wil (blaren!).
 • Bij wijze van uitzondering mocht Kumral Bagci op 21 juni haar rolschaatsen aanhouden in de klas. Deze rolschaatsen zijn 22 juni gevonden bij de Kinderboerderij Schildershoeve. Echter, bij de vondst van de lichaamsdelen 23 juni, vond men ook één schoen. Nu begrijp ik niet goed of ze met schoenen aan naar school gelopen is? En ze had haar nieuwe rolschaatsen in de hand mee? Zo ja, waarom mag ze dan die rolschaatsen aan binnen? Vreemd van die juf. Of was de schoen van iemand anders?

Ook het onderzoek van de politie roept bij mij meerdere vragen op. 

 • Het is niet bekend of de wurging haar enige pre-mortum verwonding is. Waren er schaafwonden, verdedigingswonden etc etc. Is ze direct na haar dood in stukken gehakt/gesneden of gebeurd dit met enige tijd ertussen?
 • Het opvallend agressieve verhoor van de tante en het feit dat zij daarna met haar hoofddoek op in de cel zou zijn achtergelaten. Mijn ervaring is dat politie graag vernederd. En ze zijn strikt in het afnemen van bezittingen als je een cel ingaat (geen veters, riemen, BH’s, stropdassen, sjaaltjes etc.). Waarom dan een hoofddoek respecteren, als ook dit bij uitstek een zelfmoord attribuut is? Niet logisch.
 • Het enige bewijs tegen Hanim en haar familie (behalve een vaag motief), zijn de vingerafdrukken op de tassen waarin het lichaam van Kumral verpakt is. Echter, de politie heeft tijdens verhoren dergelijke tassen ook in de handen gedrukt van Hanim. Wie zegt mij dat de politie niet deze plastic tassen als bewijs opvoert in de rechtszaak?
 • De mogelijke zelfmoord van de tante, die ook door politie een zelfmoord genoemd wordt. Er zou op zijn minst een onderzoek moeten zijn geweest. Bij ophanging is het (zonder afscheidsbriefje) lastig om te bepalen of het zelfmoord was of niet. Het is m.i. verdacht dat de politie de doodsoorzaak (zelf of niet) niet in het midden laat.

Hoe dom ben je, als je een kind (7) ontvoert, ongemerkt. Dan het kind vermoordt en in stukken snijdt, wederom zonder dat iemand dit alles bemerkt. Maar dan, bij het verpakken van de lichaamsdelen, niet de tegenwoordigheid van geest hebt, om met handschoenen aan de lichaamsdelen te verpakken in een nieuwe rol vuilniszakken? Niet logisch!

ps. In Den Haag wonen ongeveer 600 gezinnen met een Turks-Azerbeidzjaanse achtergrond. Het is vreemd als er ineens 2 moorden en 1 zelfmoord plaatsvinden. 

pps. Er zijn meer slachtoffers gevonden (van onopgeloste moordzaken) met slechts één schoen. Ik reken daartoe: Robin Bogers (Breda), Wies Hensen (Budel), Wilma Bres (Delft), Maikel W. (overleefde). Bij deze zaken heb ik toevallig allemaal twijfels gehad.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Kumral Bagci and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Wat is er allemaal vreemd aan de zaak Kumral Bagci?

 1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.