Op 19 september 2015 werd Heinose zeilster Durdana Putker in Colombia vermoord

media_l_3323297Peter Putker (65), echtgenoot van de vermoorde Heinose zeilster Durdana de Bruijn-Putker (54), is samen met het stoffelijk overschot van zijn vrouw Durdana teruggekeerd uit Colombia. Putker wordt in Colombia als mogelijke verdachte beschouwd. Hij is het land ontvlucht en is niet van plan terug te gaan. Volgens Peter Putker zijn zij door zes gemaskerde personen overvallen op de boot, waarvan de buit slechts 60 euro was. Volgens de Colombiaanse autoriteiten zijn er niet eerder piraten geweest in die regio. Peter Putker was voorheen dierenarts. Durdana was stottertherapeute in Heino. Tijdens hun wereldreis hielden zij een blog bij: Lazy Duck. Deze route legden ze af: link.  

media_l_3323276Op 15 september 2015 hadden Durdana en Peter Putker hun zeilboot de “Lazy Duck” aangelegd voor de kust van het eiland Manta (van de Rosario-eilanden) bij Cartagena (hier). Het is een uur varen (Zuidelijk) van stad Cartagena. Zaterdagavond 19 september gebeurde het (19/11). Zes gemaskerde personen zouden op de boot zijn geklommen. Peter Putker zat naar eigen zeggen op het toilet en kreeg daarna een klap. Als hij bijkomt ligt zijn vrouw dood op het dek.

In eerste instantie werd gezegd dat de vrouw door een klap op het hoofd is omgekomen, maar dat blijkt nu verstikking te zijn geweest, volgens de Colombiaanse politie. Er zijn geen zichtbare verwondingen, zoals kogelgaten of messteken.

Peter Putker alarmeert de politie, maar geeft daarbij aanvankelijk niet geheel juiste coördinaten op. De politie is ter plekke 7 uur later (relatief langzaam). Ook het sporenonderzoek wordt langzaam gedaan. Peter Putker moet 4 dagen lang in dezelfde kleren blijven lopen en mag zich niet douchen. Pas dan wordt zijn lichaam onderzocht media_xll_3323296op sporen. Hij heeft daar een bijtmarkering op zijn arm, die niet van hemzelf of van zijn vrouw is. Een bijtmarkering is sowieso een vreemde verwonding, tenzij er sprake is geweest van een worsteling. Bovendien kan een bijtmarkering, net als DNA, bewust aangebracht worden (dat kunstgebit gooi je vervolgens overboord).

Wat zijn de scenario’s? 1) Peter vermoordde zijn vrouw, eventueel in een ongeplande ruzie. 2) Piraten bestelen de boot met een beperkte buit van € 60,- en hebben geen behoefte aan de apparatuur of de boot zelf. Beide scenario’s klinken niet logisch.

Als Peter zijn vrouw zou hebben vermoord, is het veel slimmer om als dader de zee op te varen en het lichaam te dumpen. Zonder lichaam is een moordzaak lastig te bewijzen. Een ongeluk kán altijd. Dat is niet wat Peter gedaan heeft. Echter, wat tegen Peter spreekt, is dat hij claimt gezien te hebben dat het zes gemaskerde personen zouden zijn (volgens één bron zouden het vijf gemaskerde zijn en één ongemaskerde man). Hoe kan hij dat weten, als hij op het toilet zit en vlak daarna knock-out geslagen is? Of was hij er aanvankelijk wél bij? Sowieso, hoe wordt je knock-out geslagen als je op een toilet zit?

Als dit gewone piraten zouden zijn, is het ook vreemd. Een overval met 6 gemaskerde personen klinkt professioneel. Er zijn niet eerder professionele overvallen geweest op boten in die regio. Als het wel piraten zijn, dan kan je op een zeewaardig zeiljacht meer meenemen dan Fl. 60,- buit. De boot zelf en de equipment is wat waard. Zelfs telefoons, sieraden, videocamera en de computer zijn niet meegenomen. De vrouw is vermoord, maar dat was niet nodig. Zes professionals moeten in staat zijn een vrouw uit te schakelen zonder haar te doden. Bovendien droegen ze maskers, zodat herkenning uitgesloten is.

Ik voeg drie scenario’s toe: 3) Drug traffickers hebben hun smokkelwaar op de boot verstopt en wilden deze terughalen. Zuid-Amerika heeft een levendige drugshandel. Het stel zeilde van Zuid naar Noord. 4) Zij is vermoord door de geheime dienst en Peter Putker beseft dat mogelijk ook, maar zwijgt. Mensen in medische beroepen zijn vaak op de hoogte van duistere activiteiten van de overheid in de eigen regio (Heino). Dat kan bedreigend worden, bijvoorbeeld als Durdana tijdens de wereldreis neigt naar “de boel naar buiten brengen”. 5) Het is een hoax. Moord door verstikking, als er zes gewapende mannen zijn? Haar man zag die zes mannen, maar was zelf in het toilet? Het feit dat Durdana sinds het begin van de wereldreis artikelen schreef voor de Telegraaf en magazine Zeilen, suggereert dat men wilde, dat de zaak aandacht zou krijgen. Waarom? Omdat ze de onrust in Heino willen laten toenemen. De “bom” zal er een keer barsten, gezien wat men Maud aandeed.

Joao Pessoa, Sabadinho

Joao Pessoa, Sabadinho

Dat zijn mijns inziens de vijf opties. Ik heb zelf al een donkerbruin vermoeden. Het logo van hun Lazy Duck, komt donker op me over. Ik heb deze mensen nooit ontmoet, maar vermoed dat zij weten wie Maud is.

Afbeelding1De recherche in Colombia vindt het opmerkelijk dat Peter met een mobiele telefoon rond 21.00h belde naar een hotel, om alarm te slaan en niet alarm sloeg met de meer betrouwbare marineradio aan boord van zeilschip Lazy Duck. Pas bij een tweede telefoontje gaf hij de juiste coördinaten door. Volgens de Colombiaanse krant El Tiempo zou de Nederlander tijdens het verhoor hebben gezegd dat die radio kapot was. Maar volgens de krant blijkt uit technisch onderzoek van de politie dat er niets aan het apparatuur mankeert. [Ik vraag me af óf en zo ja met welke apparatuur een marineradio tijdelijk kan worden geblokkeerd?] Als gebruik was gemaakt van de radioapparatuur aan boord, dan was de kustwacht sneller ter plekke geweest, omdat dan de locatie van het schip direct en precies bekend is.

Het is weer een vreemd verhaal. Zes piraten maken € 60,- buit. De Heinose bevolking zal hierdoor wel wakker geschud worden. Wil men die onrust? Ja, men wil sowieso zoveel mogelijk onrust, want dat vinden ze leuk. Ook Vrijmetselaarssymbolen, zoals de doodskist en de “onderwater”-foto, vinden de samenzweerders leuk.  

c.+Durdana+Putker durdana_bruijn_1 durdana_bruijn_2 IMAGEN-16382186-2

ps. De moordzaak is een high profile zaak in Colombia. Peter Putker heeft gehoord dat zelfs de Colombiaanse president zich ermee heeft bezig gehouden. 

pps. Heino is Maud’s geboortedorp. In 1999 zijn twee vrienden van Maud uit Groningen in Bolivia omgekomen bij een busongeluk. Op 10 augustus 2015 schreven wij een artikel over de zogenaamde moord/zelfmoord van een echtpaar uit Heino. Het kan zijn dat de dood van Durdana hier niets mee te maken heeft (daar ga ik vanuit), want ik ken het echtpaar Putker zelf niet. Peter Putker is een voormalig dierenarts. Het toeval wil dat Maud’s nicht Nicole Oortwijn-Timmers dierenartsassistente is in Heino (zij heeft haar al 22 jaar niet gezien, dus ik kan hier verder niets over zeggen). Maud’s vader en broers kennen de dierenartsen zeker, omdat zij als hobby altijd paarden en (enkele) katten, koeien, ganzen en schapen hebben gehouden. 

ppps. Het advocatenkantoor van de advocaat Bob Vink, ingehuurd door Peter Putker, zit toevalligerwijs slechts 500m verwijderd van Maud’s woning in Amsterdam, aan de Plantage Middenlaan 10. Ik ga ervan uit dat dit wel degelijk puur toeval is. 

pppps. De Lazy Duck is een zeewaardig jacht van 12 meter lengte. Op mij komt dat over als een relatief kleine zeilboot voor een wereldreis, maar ik kan me vergissen. Ook de aanwezigheid van 6 overvallers (en 2 slachtoffers) op één boot van 12 meter, komt op mij over als “teveel bemanning” om efficiënt te zijn. Maar ik ken de boot niet en weet te weinig van zeezeilen om hier überhaupt een oordeel over te mogen vormen. De zeilboot van Laura Dekker was immers ook 12 meter lengte, dus wellicht kunnen Heinose “landrotten” zich ook redden op zee met een zeiljacht van 12 meter. Experts, enig reactie? 

ppppps. De familie Putker woonde tot 2012 aan de Rozendaelseweg in Heino. Dat is een weg die vanaf de stationsweg in Heino richting Rozendael loopt (bij de voetbalvelden). Rozen zijn een symbool van de Vrijmetselaars (en nevenorganisaties zoals de Rozenkruisridders).

pppppps. De moord zou hebben plaats gevonden op het Colombiaanse archipel de Rosario eilanden. Rosario betekent rozenkrans, de gebedskrans met het kruis. De Rozenkruisridders zijn zogezegd de voorlopers geweest van de Vrijmetselaars. Hun logo bestond uit een kruis en een roos.

ppppppps. Vader Peter Putker was dierenarts. Moeder Durdana Putker was stottertherapeute. Zoon Roderik Putker werkte bij KPN. De hele familie zit dus in de semi-overheidshoek.  

pppppppps. Durdana Putker is geboren op 8-01 1961. Zij zou zijn overleden op 19-09-2015. Dat betekent dat ze exact 19977 dagen oud is geworden. Haar overlijdensdatum en leeftijd in dagen, hebben dus wat overeenkomsten. Dat vinden bepaalde lieden leuk. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in GGZ, Heino and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

37 Responses to Op 19 september 2015 werd Heinose zeilster Durdana Putker in Colombia vermoord

 1. JimmydePimmy says:

  Hoeveel inwoners heeft Heino? 6000? Statistisch gezien worden 0.9 op de 100.000 inwoners vermoord per jaar, en in dorpen gemiddeld wat minder. Dus eens in de 20 jaar zou iemand in Heino vermoord moeten worden, dan is het nog normaal te noemen. Een dubbele moord in 1997 (psychiater) en 1 moord in 2015 (stottertherapeute) is nog wel binnen de marge. Het rare is alleen, dat in beide gevallen er een link te leggen is met jouw familie. In een dorp is dat snel zo, maar toch is het verdacht. Bovendien zijn het in beide gevallen types met een medische achtergrond. Psychiater, dierenarts, stottertherapie.

 2. JimmydePimmy says:

  Ik zie dat Albert Jan Maat ook een politicus geboren uit jouw dorp Heino is. Tot 1999 had hij een relatief onopvallende functies. Wikipedia: “Zijn politieke carrière begon hij als voorzitter van CDA-Drenthe (1995-1999), lid van het CDA-partijbestuur, en fractievoorzitter van de CDA-fractie in de gemeenteraad van Eelde.”

  En dan als project Bangkok volop van start gaat in 1999, zit meneer in het Europese parlement van 1999-2007. Zo zeg, dat is een stap vanuit het gemeentebestuur in Eelde. Het woont nu in Paterswolde en dat is Groningen, waar ook van alles is gebeurd, juist in de jaren 1990-1999. Ik denk dat ze vliegveld Paterswolde goed gebruikt hebben bij de lijst van lustmoorden. Je wil immers de mensen snel en effectief kunnen heen en terug vliegen (dan laat ik in het midden of dit de slachtoffers of de daders zijn geweest die in/uit gevlogen zijn).

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Albert_Jan_Maat

 3. JimmydePimmy says:

  En burgemeester Dadema heeft hiervoor bij de wapenlobby en de VN wat gedaan? Nou.

 4. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. AIRVD says:

  Duidelijk vermoord door haar man. Als hij het lichaam in zee/oceaan had gegooid zou altijd de verdenking blijven bestaan dat hij mogelijk z’n vrouw vermoord had. Met dit verzonnen verhaal niet, mogelijk heeft hij die overweging gemaakt. Plus ook dat het mogelijk in een ruzie is gebeurd (aannemelijk) en niet gepland en dat hij niet het lichaam van z’n vrouw zo maar in zee wil dumpen maar wil begraven.

 6. Marijke says:

  Ik kan er totaal niets nieuws over vinden na 3-10-2015
  Loopt het onderzoek nog? Zit de echtgenoot vast?
  Doofpot?

  • maudoortwijn says:

   Onduidelijk. En ik kom uit Heino (vroeger, zeer lang geleden). Het kan net zo goed nep zijn.

 7. Marijke says:

  “Hun drie zonen zijn inmiddels afgereisd. Ik ben erg benieuwd hoe zij de situatie inschatten. Als we er niks meer over horen, is het wel duidelijk. Als ze de overtuiging hebben dat hun ouders werkelijk slachtoffer zijn geworden van een roofoverval, zullen ze aandacht vragen in de media.”

  Dit schrijft misdaadjournalist.nl

  Vertrouwt t dus ook niet…😒

  • maudoortwijn says:

   Korterink heeft bij mij geen goede reputatie.

  • maudoortwijn says:

   Geen reden om sorry te zeggen. Ik merk dat Korterink bij bepaalde zaken aan de verkeerde kant werkt, mijn mening. Altijd goed om te weten wat ze schrijven, dat wel. Ik lees het wel. 🙂

 8. Marijke says:

  NL’er geen verdachte Colombiaanse moord’
  GEPUBLICEERD OP DINSDAG 5 JANUARI 2016 09:51
  putker_ok
  De Colombiaanse politie beschouwt voormalig dierenarts Peter Putker uit Heino niet langer als verdachte in de moordzaak van zijn vrouw Durdana. Dat heeft zijn advocaat Bob Vink aan De Stentor gezegd. De echtgenote van de voormalig dierenarts Peter Putker werd op hun jacht bij Cartagena om het leven gebracht.

  Nooit verdacht
  Het jacht lag voor anker bij een eilandengroep aan de Colombiaanse noordkust. Punker heeft verklaard dat het door gemaskerde mannen werd geënterd en zijn vrouw gedood. De Colombiaanse politie twijfelde aan de verklaring van Putker maar hij is nooit officieel als verdachte aangemerkt, aldus de advocaat.

  Geen plannen
  Punker raakte zelf gewond bij het gebeuren. Hij heeft in langdurige verhoren altijd verklaard onschuldig te zijn. Hij ontvluchtte het land begin oktober. Officieel was de man uit Heino vrij om te gaan waar hij wilde, maar volgens de advocaat adviseerde de politie hem in zoveel woorden toch vooral in de buurt te blijven. Er zouden ook geregeld politiepatrouilles zijn geweest bij het hotel van de Nederlander. Volgens advocaat Vink betreft heeft Putker voorlopig geen plannen om terug te gaan naar Colombia. Putker heeft drie jaar lang met zijn vrouw over de Atlantische Oceaan getrokken.

  Alle berichten over de zaak.

  Lees mee
  Crimesite.nl.

 9. Marijke says:

  Ok Maud , dat wist ik eigenlijk niet, sorry

 10. . says:

  “CARTAGENA (Colombia)- Een Nederlands politieteam onderzoekt deze week in Colombia het zeiljacht ‘Lazy Duck’, waarop de Nederlandse vrouw Durdana Putker (54) zeven maanden geleden werd vermoord. De Colombiaanse justitie vermoedt nog altijd dat echtgenoot Peter Putker (65) zijn vrouw in september vorig jaar om het leven bracht.

  Het Openbaar Ministerie in Colombia lijkt in samenwerking met justitie in Nederland een strafzaak voor te bereiden. Afgelopen weekeinde arriveerden Nederlandse rechercheurs in Cartagena, waar de boot aan de ketting ligt. Omdat ons land geen uitleveringsverdrag heeft met Colombia bestaat de mogelijkheid dat het Nederlandse Openbaar Ministerie een eventuele strafvervolging overneemt en Putker hier voor de rechter brengt voor de moord op zijn vrouw. Maar vooralsnog blijft de moord een mysterie. (De Telegraaf)”

  • maudoortwijn says:

   Ik acht een scenario van een hoax even aannemelijk, als het scenario van moord door husband.

  • . says:

   Ja. Maar het blijft een bijzonder vreemde zaak. Wat is er zo bijzonder aan Heino dat daar de boel moet opgeschud?

  • maudoortwijn says:

   Ik ben geboren en getogen in Heino. Dus het verbaast me niets dat ze daar een hoax zaak zouden opstarten, vlak voor mijn zaak op barsten staat. Afleiding? Test case?

 11. . says:

  Vreselijk dat jij zo in angst moet zitten 😒

 12. AnneMariaKoekoek says:

  Zij heeft de uitstraling van iemand die alleen kan lachen als het anderen slecht gaat. Typisch een jaloerse kutbitch. Therapeut zijn past dan goed bij zo iemand, want dan kan je lekker de klanten stilletjes uitlachen als ze het moeilijk hebben. Aan de kop zie je al dat ze geld hebben gekregen om ergens ver weg met pensioen te gaan. Waar zit die Peter Putker tegenwoordig?

 13. waterman10 says:

  Is door verstikking om het leven gekomen. Dat melden verschillende media in dat land op basis van een rapport van het forensisch laboratorium.
  Haar lichaam wordt op het dek aangetroffen nadat Peter uit zijn zelf verzonnen bewusteloosheid weer ontwaakte en een kijkje ging nemen op het dek.
  Peter zou bewusteloos geslagen zijn op dit klein toiletje:

  Komt niet erg geloofwaardig over.
  Mocht Peter op dit toilet werkelijk hebben gezeten en iets verdachts gehoord hebben op zijn schip de lazy duck,dan zou je verwachten dat er
  1] flinke schermutselingen op zijn schip zijn geweest en dus ook veel schade aan het interieur.
  (is daar iets over bekend?)
  2] hij de wc deur op slot heeft gedraaid en er dus helemaal geen sprake kan zijn dat piraten hem bewusteloos slaan.

  Dat er sprake is van verstikking bij Durdana wijst er op dat zij misschien wel eerst bedwelmt is op haar mond met een of andere vloeistof op een doekje. Van daar uit is het makkelijk om iemand te verstikken.
  Als het echt bootpiraten waren geweest dan hadden zij Peter waarschijnlijk ook vermoord.
  Dit riekt naar een conflict binnen de relatie van Peter en Durdana die dag en nacht op elkaars lippen lagen met zo’n zeil onderneming.
  Zo’n conflict kan van alles zijn. Discussies over de reisplannen of zelfs financiële problemen.
  Peter heeft zichzelf nu in een moeilijke positie gewerkt met een vreemd verhaaltje.
  Het schoon wassen van Peter was vanavond te zien op de NL tv. Waar anders?
  http://www.rtlxl.nl/#!/vermoord-in-het-buitenland-343202/c251b733-d5b1-3050-9aba-87b79acbed34

 14. . says:

  Kijkend naar fragmenten van het tv programma van J van den Heuvel begrijp ik werkelijk niet, dat deze mensen die voor nog terug willen hebben. De opmerking dat het voor de man zoveel is als zijn huis doet voor mij niets af aan het feit, dat ik zelf nooit meer gelukkig zou kunnen zijn in een ‘huis’ waar mijn geliefde is vermoord. Nb in mijn aanwezigheid.
  Maar dat is projectie….
  🤔

 15. . says:

  De boot.

  • maudoortwijn says:

   Lazy Duck. Citroen 2CV. 33 en 66? Citroen? The logo for French car company Citroën features two chevrons one on top of the other. André Citroën, a prominent freemason, founded the company in 1919.

  • . says:

   🤔
   Apart. Ik denk nu, hij neemt die boot terug, gaat wederom op wereldreis en wie weet… Is zijn vrouw toch wel ergens op de wereld aan het wachten? Of is dat te ver gezocht?

  • maudoortwijn says:

   Dat lijkt me niet te ver gezocht, het kan allemaal, want alles is nep in de media.

 16. Pingback: Welke Sallandse overlijdens moeten m.i. nader onderzocht worden? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 17. AIBVD says:

  Peter Putker verdacht: De dorpsgenoot van Maud Oortwijn (een gepensioneerde dierenarts) was vrij snel na de moord al een verdachte, hij ontvluchtte Colombia en bevind zich nu in Nederland. De Telegraaf meldt dat hij inmiddels hier is verhoord als verdachte en dat de Colombiaanse justitie hem officieel in staat van beschuldiging heeft gesteld. BRON

  PS; Binnen het witgoed milieu zijn dit soort van ‘echtpaartjes’ die zo goed als onbespied de wereld afvaren een verwelkomde logistieke gereedschap. De zonder dader(s) sporen gepasseerde wijze waarop hij voor de kust van Cartagena zegt te zijn ‘overvallen’ doet mij dan ook voorkomen dat zijn vrouw als borgstelling tijdens een al dan niet mislukte drugsoverdracht binnen of buiten zijn schuit als tegenmaatregel ontzield op zijn dek is afgeleverd. Gezien gelijkaardige afrekeningen van westerse pensionaten die in dat gebied gelinkt worden aan veelal mislukte transacties tussen de Colombiaanse Kartels en hun Noord Europese handelspartners, ben ik tot nu toe geneigd om de dorpsgenoot van Maud als het slachtoffer van een financiële communicatie fout te zien waarbij een rip deal gecombineerd met wat penoze oud zeer het een en ander uit de hand heeft doen lopen…

 18. Jimmy is Back says:

  De praktijk is gelegen aan het 14 april plein (WO2), daar bij die molenstenen en zogenaamde luistersteen (gijzelingsdrama van 14 april 1945 in Heino).

  https://www.google.nl/maps/@52.435494,6.2334854,3a,75y,166.62h,90.23t/data=!3m6!1e1!3m4!1sqBSCcxHLYGnrGj1Km3ogMQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

 19. Michael Hutse Klutsen says:

  ja maa dan is dit toch ook ene hoax?
  lazy duck?
  rosendaelseweg?
  rosario eilanden?
  veel heiso erom heen?
  onderwater duiken foto?
  doodskist?

  allemaal hints van het occulte zitten er in en dat hebben ze zelf zo gekozen. lijkt me echt een verhaaltje van twee mensen die met pensioen gaan en a la de mest cultuur met een drama verhaal in de media komen, want ze zijn van plan om sraks na 20 kg afvallen en haar donker verven, sowieso op een wijngaard in frankrijk te gaan wonen, beetje relaxt leven ergens anders. zo rollen die lui. lazy duck aandacht zuigen van het gewone volk. daar genoeten ze van. hoe meer aandacht en liegen en draaien, hoe gaver ze zichzelf voelen. 19977 dagen geleefd volgens de teller?

 20. Michael Hutse Klutsen says:

  hij is dierenarts en zij is stottertherapeut en ze woonden in de stationsbuurt van heino.
  voila case closed. occulte types. die hebben dankzij deze shit een huisje in brazilie cadeau gekregen oid en hebben nog een apartementje in amsterdam. lekker luxe leven. 30 kg afvallen, haar rood verven. voila. niemand herkent ze straks.

  gewone mensen moeten gaan beseffen dat de elite volgens geheel andere logica leeft als normale mensen. de elite liegt en bedriegt via de politiek en daar verdienen ze mega veel geld aan. om ermee weg te komen, moeten ze zorgen dat de werkende klasse te moe is om in actie te komen en uit te zoeken of de belastinggelden wel goed besteden worden en het euro-beleid wel klopt. U heeft geen tijd dat uit te zoeken, want u blijft al steken op al dat andere nieuws wat van geen meter klopt.

  ook dit is een raar nieuwsverhaal wat weer energie van u allen vreet (15 miljoen mensen leven weer eens mee en besteden kostbare tijd aan dit soort shit) die u niet in betere zaken steekt. Dat houdt pas op als u alleen beseft dat al die nieuwsberichten poep zijn om u af te leiden.

 21. Michael Hutse Klutsen says:

  als je een hoax dood krijgt dan zit je zwaar in de occulte shit
  je wilt niet weten hoeveel kinderen bij stottertherapie langskomen
  naar idee
  lelijk wijf ook veel lachen jak jak
  vindt zichzelf lekker geil slecht kreng
  laten we hopen dat die lui in het buitenland wonen nu
  zoveel; aandacht op tv, dat is waarschijnlijk een hoax
  bah bah bah
  en weer in de medische kinderhulp hoek
  als dierenarts heb je genoeg drogeermiddel in huis
  dan vermoed je wat voor mensen het zijn
  occulte shit
  tja, dan krijgen je kinderen een baan bij kpn

 22. Twins double colour says:

  die occulte clubjes zijn extreem seksistisch, dus er moet iets mis zijn met je als vrouw, als je wijf wilt worden in dat soort vriendenclubjes. dat doe je alleen als je zelf pedo bent of zwaar psycho misvormde behoeften. het is gewoon een bedrog en fraude en diestal en gelieg en zwaar geweld tegen vrouwen en kinderen omgeving, dus wat voor soort vrouwen vindt het geil daar tussen te zitten? meestal lelijke vrouwen want die weten dat ze toch minder snel lastig gevallen worden, bovendien zijn dat dan jaloerse fuckwijven, dus die houden wel van geweld tegen andere vrouwen. het zijn altijd van die lelijke wijven die getrouwd zijn met die metselmannen, en dat is ook wel logisch, een leuke mooie vrouw heeft geen leven en wil dit soort mannen ook niet. je moet haast wel lesbisch psycho en lelijk zijn. vrouwen die normaal zijn en in dit soort cubjes zitten, die blijven in het lichtblauwe helemaal onderaan hangen in de piramide want ze willen niet meedoen met de foute mensenhandel. die komen in geen 100 jaar op tv.

 23. Twins double colour says:

  die Marion van dat café in Groningen is die ook Sugar Lee Hooper ofzo?
  ze moet op tv zijn en Sugar Lee Hooper past wel.

 24. Twins double colour says:

  MIchael Hutchence leeft nog denken wij

 25. Roze Hoepelrok says:

  Deze

 26. Roze Hoepelrok says:

  dat is dan echt met een enorme badmuts op het hoofd en zelfs om de nek, want ze heeft ook echt een onderkin groter dan die van marion hoor. die badmuts verneukt de gezichtsmimiek, dus dat is dan weer jammer.

 27. Roze Hoepelrok says:

  die marion leek me echt wel oke hoor.
  hoe heet dateetcafé ook weer aan de singelgracht van groningen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.