Sandra (18) dood gevonden bij meertje niet ver van Rutbeek (Enschede)

256799Sandra (18) werd volgens de politie zaterdag 26 september gevonden in de bosjes langs de Loeksweg, vlakbij recreatiegebied Het Rutbeek in Enschede. De 18-jarige vrouw werd gevonden bij een vijvertje in het bos langs de Loeksweg. Een buurtbewoner vond haar tijdens snoeiwerkzaamheden. Deze buurtbewoner zou de “een wandelaar” zijn.

Het meisje heeft volgens mensen uit haar directe omgeving een problematisch verleden. Ze had geen contact meer met haar ouders en kwam in een pleeggezin terecht. Vorig jaar kwam een dochter uit dat pleeggezin om het leven bij een auto-ongeluk. Volgens naasten van het omgekomen meisje had de 18-jarige vrouw daar grote moeite mee. Ze zag het meisje dat vorige week jarig zou zijn, als haar zusje (RTVOost).

Sandra-van-DuijlDe politie heeft de identiteit van het meisje bekend gemaakt: het gaat om de 18-jarige Sandra van Duijl uit Enschede.

Vrijdagavond (18.20h) 25 september verliet het slachtoffer volgens de politie haar woning aan de Europalaan te Enschede. Op 26 september is haar lichaam volgens de politie gevonden nabij een meertje aan de Loeksweg te Enschede. De politie is op zoek naar mensen die het slachtoffer afgelopen vrijdagavond vanaf 18.20 uur tot zaterdagmorgen 11.15 uur hebben gezien of gesproken. Ze had geen id-papieren bij zich en geen mobiele telefoon. Het is niet duidelijk of deze in haar woning gevonden zijn.

http://img.rtvoost.nl/T3/256602.jpg?w=320&h=180&bgcolor=fafbfd

Sandra+van+DuijlSandra werkte tot een half jaar geleden als caissière bij winkelketen Nettorama. Ze was in een relatie met ene Dave, maar veel is er verder niet bekend. Jarenlang woonde ze bij de zorginstelling Ambiq in Hengelo, maar na haar 18e verjaardag verhuisde ze naar Enschede, waar ze ‘begeleid zelfstandig’ woonde.

De Loeksweg is geen afgelegen weg, maar buiten de bebouwde kom. Het lijkt geen logische plek om af te spreken. Het is ook geen locatie om ongezien een lichaam te dumpen. Ik hou het nieuws in de gaten.

Voor het sporenonderzoek ter plekke was zowel de politie als de brandweer ingezet. Het is onduidelijk waarom ook de brandweer aanwezig was, wellicht om de vijver te onderzoeken. Een helikopter speurde de omgeving af. De doodsoorzaak is nog onbekend.

10306379_1530527560542072_5698818278101967268_nIk noem deze zaak op mijn website, om drie redenen. 1) Vorig jaar is haar pleegzus Emma Verpoorte óók overleden, door een ongeluk. 2) Sandra is een pleegkind. 3) Net een week ervoor diende een zaak tegen ene Marcia ‘t H, die Sandra bedreigd zou hebben met de dood, omdat Sandra de bij haar gekochte hond onvoldoende zou verzorgen.

Als ik eerlijk ben: dit is wéér een vreemde zaak. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Sandra ziet er ook niet uit als een jonge vrouw, die begeleid woont (voor zover je dat kan zien). Ik houd alle opties over. Alles in de media kan onwaar zijn.

50280489ps. Enkele dagen later zijn er als eerste bloemen hortensia’s in een vaas neergezet op de plek waar haar lichaam gevonden is (roze, witte en blauwe). Overigens is dat vermoedelijk een bewust gekozen kleurcombinatie, omdat witte en roze/blauwe hortensia’s een andere soort zijn. Het kleurverschil tussen roze en blauwe, ontstaat door de bodemsoort/voeding.  

pps. Emma, vriendin van Sandra, kwam een jaar eerder om bij een ongeluk. Dat zien we vaker, vrienden die vlak na elkaar doodgaan. Eén een moord. De ander ongeluk/natuurlijk. Ook zijn er meer paard rijdende vrouw verdwenen dan statistisch klopt, e.g. Marianne Vaatstra, Jacqueline Wittenberg, Andrea Luten, Willeke Dost, Joyce Labruyere, dochter van Balpen moord, ….  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in regio Midden, Sandra van Duijl and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Sandra (18) dood gevonden bij meertje niet ver van Rutbeek (Enschede)

 1. onbekend says:

  Ze heet geen Emma hamans..Ze heet Verpoorte! !!!!

 2. Vogeltjewatzingjelaat says:

  Zou dit ook een hoax kunnen zijn? Ze heeft allemaal van die geposeerde foto´s.

 3. JimmydePimmy says:

  Wat wil ik weten, nu!
  1. Hoe weten ze dat Sandra de avond tevoor na 1800h uit huis is gegaan? Hoe ging ze weg uit haar huis? Wie heeft dat gezien? Hoe weten ze dit zeker?
  2. Ze had geen tas, ID, mobiel of wat ook bij zich. Waarom niet? Is dit nog gevonden in haar huis? De meeste mensen kunnen wel eens iets vergeten mee te nemen, maar als zij dit alles niet bij zich heeft betekent dat OF dat ze bestolen is van die spullen OF dat ze uit huis ontvoerd is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.